نرم افزار mac box version 2 براي شيرينگ GBOX در استارست

mehdi_sat98

کاربر
2007-09-30
68
318
با سلام
نرم افزار mac box version 2 براي شيرينگ GBOX است كه بر روي استارست 4000 به خوبي و بدون فريز جواب مي دهد از ديگر قابليتهاي برنامه نشان دادن تعداد كارتهاي آْنلاين سرور و نام آنهاست براي استفاده از اين نرم افزار شما بايد فايل cwshare را طبق سرور ويرايش كنيد معمولا سرورها اين فايل را براي شما ويرايش كرده و ايميل مي كنند.
شكل زير

4yoqn3c.jpg

سپس برنامه باز كننده كام پورت را اجرا كرده و پورتي را كه به ريسيور متصل هست را انتخاب كنيد و سپس برنامه mac box را اجرا كنيد.

5zl991h.jpg

لينك دانلود برنامه mac box v2 از سايت zshare با حجم 4.55 مگابايت
دانلود
موفق باشيد.

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
با تشکر از تمامی عزیزانی که در این سایت مشغول به فعالیت هستند
من این برنامه را نصب کرده ام و به خوبی کار می کند اما قسمت gbox share control ان کار نمی کند مثلا نمی نویسد که چند کارت هم اکنون موجود است و......... چه طور باید آن را فعال کنم؟؟
این برنامه نسخه beta است آیا نسخه full و جدید این نرم افزار موجود است؟

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
من این برنامه را نصب کرده ام و به خوبی کار می کند اما قسمت gbox share control ان کار نمی کند مثلا نمی نویسد که چند کارت هم اکنون موجود است و......... چه طور باید آن را فعال کنم؟؟
من 2 هفته است منتظر جوابم

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
من 2 هفته است منتظر جوابم
دوست عزیز
متاسفانه من اطلاعاتی در خصوص رسیورهای استارست ندارم
شما موضوع را در بخش استارست همین سایت مطرح کنید تا مدیر آن بخش راهنماییتان نمایند

gygy

کاربر
2007-02-14
2
1
با سلام
نرم افزار mac box version 2 براي شيرينگ GBOX است كه بر روي استارست 4000 به خوبي و بدون فريز جواب مي دهد از ديگر قابليتهاي برنامه نشان دادن تعداد كارتهاي آْنلاين سرور و نام آنهاست براي استفاده از اين نرم افزار شما بايد فايل cwshare را طبق سرور ويرايش كنيد معمولا سرورها اين فايل را براي شما ويرايش كرده و ايميل مي كنند.
شكل زير

4yoqn3c.jpg

سپس برنامه باز كننده كام پورت را اجرا كرده و پورتي را كه به ريسيور متصل هست را انتخاب كنيد و سپس برنامه mac box را اجرا كنيد.

5zl991h.jpg

لينك دانلود برنامه mac box v2 از سايت zshare با حجم 4.55 مگابايت
دانلود
موفق باشيد.

G BOX BAR RUYE X30CU KAR MIKONAD

saied-ravaz

کاربر
2010-01-29
1
0
سلام دوستان من تاز کارم چه جوری باید رسیر رو به کامپیوتر وصل کنیم؟ x95 usb دارم.

mosa h

کاربر
2010-02-19
4
0
14
پرگرام جدید برنامه ****** روی هاتبرد خواستم نرم افزار جدید بگذارید

rezaei108

کاربر
2010-05-19
2
1
من ریسیوراستارست 5300سوپردارم ایامیتونم ازشیرینگ استفاده کنم .لطفاراهنمایی کنید.باتشکر

majid1349

کاربر
2010-08-13
2
2
با سلام خدمت دوستان
از دوستان محترم تقاضا دارم اگر نرم افزار خاص مربوط به رسیور استارست ایکس 97 تیتانیوم دارند زحمت کشیده و به ایمیل اینجانب ارسال فرمایند قبلا کمال تشکر و اردات را دارم.
تذکرجدی:
ارسال شما کاملا نابجا وبی توجه می باشد
نرم افزار دربخش مربوطه موجود هست باید خودتان دانلود کنید کسی برای شما فایل نمی فرستد!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا