نظرات دارندگان استارست x95,97titanum از این سری رسیور

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

درود
دوستان عزیز این تاپیک فقط جهت نظر دادن درمورد رسیور های x95,97titanum برای راهنمایی کاربران دیگر در خرید است
جای سوالات در تاپیک پرسش و پاسخ می باشد.
نسبت به رسیورهای هم گروه و هم قیمت انتخاب بهتریه
فرمت ضبط mpag استاندارد با تاخیر کم
سرعت زیاد با منو روان و ساده
هنوز نرم افزار یکم مشکل داره لیست همه ماهواره ها کامل نیست و گزینه نتورک سرچ یکم بد کار میکنه
تصویر با کابل اچ دی خیلی شفافتر از کابل ای وی میباشد وضوح و رنگ

m.nsat2

کاربر
2010-01-30
69
152
42
با سلام خدمت دوستان
به نظر من 97 تیتانیوم دستگاه بسیار خوبی البته چند ایراد داره که دوستان اشاره کردندولی از ایکلاس خیلی بهتره .
فقط مشکل عمده من روی این رسیور مشکل چیدن کانلهای ماهوارههای مختلف روی ماهواره خودشون
{به صورت ست بندی مثل ایکلاس }به ترتیب 1 تا ...... هست البته روی دیش گردون.
اگر دوستان با این مشکل مواجه شدن برای اینکه هر ستلایت کانلهاش تفکیک بشه چکار باید کرد..
باتشکر

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
با سلام خدمت دوستان
به نظر من 97 تیتانیوم دستگاه بسیار خوبی البته چند ایراد داره که دوستان اشاره کردندولی از ایکلاس خیلی بهتره .
فقط مشکل عمده من روی این رسیور مشکل چیدن کانلهای ماهوارههای مختلف روی ماهواره خودشون
{به صورت ست بندی مثل ایکلاس }به ترتیب 1 تا ...... هست البته روی دیش گردون.
اگر دوستان با این مشکل مواجه شدن برای اینکه هر ستلایت کانلهاش تفکیک بشه چکار باید کرد..
باتشکر
با سلام به دوست عزیز شما اگر کانالها می خواهی تفکیک کنی خیلی راحته
مثلا اول اروپا کانال یابی کردی 525 کانال آورد اگر نیل سایت کانال یابی کردی ومی خواهی کانال ها تنظیم کنی از 526به بعد تنظیم کنی 526* کانال 1 نیل سایت میشه ماهوارهای دیگر هم اینجورتنظیم کن

آخرین ویرایش:

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
دارندگان ریسور95-97 تیتانیون با نرم افزار 1.85 همزمان ازدانگل استفاده می کنند وجهت سایروس هم دارنند بامشکل برخود می کنند کانالهای سایروس قطع و وصل می شوند یا تصویر شطرنجی می شوند باید ازتیون twin در آورد تا کانالهی سایروس صاف بشوند پس نرم افزار مشکل دارد
نرم افزارهای دیگر را نمی دانم

f_n

کاربر
2010-06-18
4
5
37
با سلام
رسیور x97 با هر بار خاموش کردن از کلید عقب و روشن مجدد2 الی 3 کانال حذف میشود ودر مورد ورژن1.85نمایش pipصدا نداردوکانال ضبط شده هم صدا ندارد

f_n

کاربر
2010-06-18
4
5
37
رسیور x97 با هر بار خاموش کردن از کلید عقب و روشن مجدد2 الی 3 کانال از انتها حذف میشود ودر مورد ورژن1.85نمایش pipصدا نداردوکانال ضبط شده هم صدا ندارد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درخواست راهنمايي ؟

سلام :من بتازگي رسيور تيتانيوم x95 گرفتم كه نه از يو اس بي پرگ ميشود ونه از كام بعد برسي كردم ديدم يكي از پرتهاي كام رسيور نيست آيا مدل رسيور اينطوره يا ... لطفاًراهنمايي كنيد؟:bs_iloveyou:

kuro

کاربر
2009-07-05
1
4
من هم استارست ایکس 97 تیتانیوم خریدم مشکلات زیادی داره ساعت دستگاه رو هر کاریش میکنم تنظیم نمیشه مثلا جلو دستگاه میزنه 45:16 اگه این رسیور خوبه پس این چه وضع ساعته؟
هر برنامه ای از هر شبکه ای ضبط میکنم فقط خود رسیور میتونه پخش کنه و با کامپیوتر با هیچ نرم افزاری نمیتونم فایلهای ضبط شده رو درست بازکنم و تصویرشون شطرنجی میشه و بعد سه چهار ثانه نرم افزار پخش را قطع میکند هر نرم افزاری که بگین امتحان کردم همشون همین جوریه
صدا هم نویز دارد و خر خر میکند بخصوص وقتی از خود رسیور صدا رو کم میکنید بیشتر می شود
دستگاه با سوئیچر هم مشکل دارد مثلا وقتی از هاتبرد به یوتلست میروم درست 5 دقیقه بعد تصویر می آید هر سوئیچری بگین روش امتحان کردم(استارست-ایکس کروزر-پرمیوم-استارگلد-آیکلاس)همشون همین جوریه به لطف این رسیور الان کلکسیون سوئیچر دارم.
من قبلا استارست 190 داشتم خدایش رسیور عالی بود رو این حساب دوباره رفتم استارست خریدم ولی الان پشیمونم خلاصه آقا اگه پول از سر راه آوردین برید یه ایکس 97 تیتانیوم بخرید.:sadwalk:

آخرین ویرایش:

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
با سلام
اوووو چقدر مشکل، بچه ها زیاد سخت گرفتین، همه اینا قابل حله به تمامی دوستان توصیه میکنم از آخرین ورژن دستگاه که تا الان 2 و 2.1 هست استفاده کنید اکثر مشکلات برطرف شده، واسه پخش فایلهای ذخیره شده در کامپیوتر از آخرین ورژن نرم افزار( jetaudio ( 8.0.12.1700 plus vx یا نرم افزار splash pro استفاده کنید و واسه اینکه بتونید از ساعت دستگاه به بهترین نحو استفاده کنید ساعت رو روی اتوماتیک بگذارید و انو روی +3:30 تنظیم کنید با این کار اختلاف ساعتی که پیدا میکنید به 5 الی 6 دقیقه می رسه هر چند انتظار این می رود که در ورژن های بالاتر باز عملکرد دستگاه بهتر شود البته جای این پست در اینجا نبود ولی صرفا قصد بنده از این اظهارات این بود که با این قیمت و امکانات می تونه انتخاب خوبی در حد معمولی واسه دوستان باشه ( من که از X95 راضیم ).
موفق و پیروز باشید.

sajadr

کاربر
2009-07-07
6
13
من یک ساله که -HDMI -x97usb titanium دارم ازش راضی هستم چون کره ای اصله فقط عیبش اینه که فایلهای ضبتی کیفیتشون خیلی بالاست و فلش زودی پر میشه درسته کیفیتش بالاست و حجم زیادی هم میخواد برای رکورد گرفتن - با تشکر از سایت خوبتان

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان گل

97 معمولي و تيتانيوم از نوع درجه يك و اصلي نسبت به قيمت جزو بهترين دستگاه ها هستند خيلي بهتر از رسيورهاي pvr مشابه
منو روان و راحت
هماهنگي عالي با دانگل و كارت
97 معمولي يكي از بهترين دستگاه ها براي استفاده از ار اف براي سيستم مركزي
97 تيتانيوم ار اف نداره ولي خروجي كابل اچ دي و av خوبي داره و فرمت ظبط mpeg استاندارد ميباشد
يكي از بهترين مزايا همخواني كامل با سيستم سويچر باكس و ماهواره مركزي
معايب هماهنگي زيادي با سويچ 1-4 ندارند مانند اكثر رسيورهاي جديد
دليل هم بيشتر براي فروش سويچ هاي 1-6 و 1-8 ميباشد

ardalanu2

کاربر
2010-10-08
2
5
سلام .آقا من رسیسور X97 titanium دارم. جدیداٌ هر چی پچ آپدیت روش نسب میکنم تصویر هی خراب میشه مخصوصاٌ وقتی که تو منو USB میرم. چه کار کنم؟

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
دوست عزیز شما باید این سوال رو در قسمت مربوطه بپرسی تا نظم رعایت گردد از مدیران خواهشمند است در صورت لزوم انتقال بدهند به هر حال شما یک بار دستگاه رو رسیت فکتوری کن و از آخرین نرم افزار مربوط به دستگاه استفاده کن و دوباره اونو رسیت فکتوری کن ببین مشکل حل میشه یا نه و اگه به نتیجه نرسیدی با لودر مخصوص دستگاه خودت اقدام به آپدیت دستگاه کن چون با مشکلی که شما گفتید به احتمال قوی قسمت usb دستگاه شما ایراد داره و به همین دلیل آپدیت به صورت صحیح صورت نمیگیره .

آخرین ویرایش:

kadkhoda

کاربر
2006-10-21
5
9
سلام .رسيور خوبي است ولي بي اشكال نيست البته به نظر من مشكلات نرم افزاري است.1-با ديش گردون مشكل داره .براي تنظيم بايد مرتب ديش گردون رو خاموش و روشن كنيد مثلا اگر مي خواهيد هاتبرد رو تنظيم كنيد بعد از انجام تنظيمات در صفحه اول به محض ورود به صفحه ي مربوط به ديش گردون، با ماهواره اي ديگر مثل آموس مواجه مي شويد كه همين باعث حركت ديش مي شود.2- براي قفل كردن يا حذف كانالها يكي يكي بايد كانالها را براي قفل يا حذف تنظيم كنيد كه خيلي مزخرفه.3-با وجود اينكه چندين كابل اچ دي عوض كردم باز هم خروجي اچ دي نداره و مشكل از ال سي دي هم نيست.4- به هنگام تنظيم دستگاه روي فركانس مشخص متاسفانه بسيار بد عمل مي كند بطوري كه شما شانسي موفق به گرفتن كانال مي شويد چون هيچ علامت وضعيت خوب و مشخصي از كيفيت و...ارائه نمي دهد.

بالا