نظرسنجي:چقدر از محصولات استرانگ رضايت داريد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام به همگی دوستان.حالا که میبینم همه دارن از خوبیهای استرانگ میگن کسی میتونه بگه استرانگ الان کجایی هست؟وآیا مثلا جابجایی کانالاش در4622xiiبه چه صورتی هست؟آیا مثل بقیه رسیورهای جدید قاط نرم افزاری هم میزنه؟منظورم مثلا از کار افتادن ضبط کردنش یا چند تصویره شدنش؟آیا پچهایی که براش ارایه میشه مثل آیکلاس واستارست دارای عیبهایی هست یا نه؟به همه علامات سوال لطفا پاسخ بدید به طور کامل میخوام استرانگ بخرم.مرسی

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام به همگی دوستان.حالا که میبینم همه دارن از خوبیهای استرانگ میگن کسی میتونه بگه استرانگ الان کجایی هست؟وآیا مثلا جابجایی کانالاش در4622xiiبه چه صورتی هست؟آیا مثل بقیه رسیورهای جدید قاط نرم افزاری هم میزنه؟منظورم مثلا از کار افتادن ضبط کردنش یا چند تصویره شدنش؟آیا پچهایی که براش ارایه میشه مثل آیکلاس واستارست دارای عیبهایی هست یا نه؟به همه علامات سوال لطفا پاسخ بدید به طور کامل میخوام استرانگ بخرم.مرسی
لطفا یکی جواب بطور کامل بده.میخوام استرانگ بگیرم. خیلی ممنون

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49

استرانگ در اصل ریمارک شرکت هیوندای کره جنوبی هستش جابجایی کانال در سریهای xii خیلی آسونه بعد از اینکه کانالهای مورد علاقتو تیک زدی
همه رو با هم انتقال میدی،،، در حال حاضر هنگ رسیور به صورت چند ثانیه میباشد که مشکلی نیست به صورت چند ffff ..... پچهای استرانگو یه آقایی
به نام ویزکید مینویسه که روسیه و کارشم حرف نداره. البته اینم بگم که استرانگ مال حرفه ایاست و پکیچ نویسشم مثل شرکتای دیگه هر روز یه پچ
بیرون نمیده مثل نقلو نبات.. اگه مدل hd بگیری که حرف نداره مثلا 4902

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
استرانگ در اصل ریمارک شرکت هیوندای کره جنوبی هستش جابجایی کانال در سریهای xii خیلی آسونه بعد از اینکه کانالهای مورد علاقتو تیک زدی
همه رو با هم انتقال میدی،،، در حال حاضر هنگ رسیور به صورت چند ثانیه میباشد که مشکلی نیست به صورت چند ffff ..... پچهای استرانگو یه آقایی
به نام ویزکید مینویسه که روسیه و کارشم حرف نداره. البته اینم بگم که استرانگ مال حرفه ایاست و پکیچ نویسشم مثل شرکتای دیگه هر روز یه پچ
سلام و متشکرم از راهنماییت دوست عزیز.
چند سوال دیگه داشتم.من شنیدم که این رسیور4902نرم افزارهاش تمام پر عیب هست.ومشکل نشون ندادن بعضی از کانالها رو داره.حالا میگم این 4622xiiهم این مشکلات رو داره یا نه؟در کل مدل4622xiiبه نظر شما مدل خوبی هست یا نه؟چه معایبی داره؟آیا بهتر از این مدل هم تو رنج زیر 100هزار تومن وجود داره؟و مهمتر از همه آیا ممکنه که مثلا استارست یه پچی ارایه بده که کانالهایی رو باز بکنه ولی استرانگ نتونه در همون زمان اون پچ رو برای رسیورهای خودش ارایه بده؟لطفا تمام علامات سوال رو جواب بدید.خیلی ممنونم:in_love:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
چند سوال دیگه داشتم.من شنیدم که این رسیور4902نرم افزارهاش تمام پر عیب هست.ومشکل نشون ندادن بعضی از کانالها رو داره.حالا میگم این 4622xiiهم این مشکلات رو داره یا نه؟در کل مدل4622xiiبه نظر شما مدل خوبی هست یا نه؟چه معایبی داره؟آیا بهتر از این مدل هم تو رنج زیر 100هزار تومن وجود داره؟و مهمتر از همه آیا ممکنه که مثلا استارست یه پچی ارایه بده که کانالهایی رو باز بکنه ولی استرانگ نتونه در همون زمان اون پچ رو برای رسیورهای خودش ارایه بده؟لطفا تمام علامات سوال رو جواب بدید.خیلی ممنونم:in_love:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516

دوست من استرانگ 4902 چون تازه اومده یه خورده ایرارایی داره ولی نه بهضی کانالها رو نشون نده که اونم با برنامه و پچهای جدیدی که واسش میاد حل میشه درست مثل 4622xii که اوایل اومده بود ولی با برنامه ها ی جدید همش رفع شد و الان 4622xii در رنج قیمت خودش بهترین رسیوره و اصلا قابل قیاس با استارست نیست و اگه قراره پچی بیاد و کانال باز بشه اول واسه رسیورهای استرانگ میاد.من هر دو مدلشو دارم فوق العاده است استرانگ

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل .

ما ايرانيها فقط دنبال دستگاهاي بي كيفيت هستيم . دستگاها علاوه با ساپورت خوب بايد از سخت افزاري وكيفيت تصوير خوب بر خوردار باشند مانند سامسونگ9500 كه فكر كنم با 10 سال سابقه يا بيشتر واقعا بي نظيره وهنوز در مقايسه با هم رديفهاي خودش واقعا حرفي براي گفتن داره .

وحال در مورد استرانگ واقعا محشره اگر واقعا كار بلد باشي استرانگ وبعد تيتانيوم 1000 و12000 واز لحاظ ساپورت بهتر تيتانيوم 20000hd,ودر اخر با ساپورت مهدي سامسونگ9500 تميز ميخري چون اكبندنداره واز اين دستگاهاي كه نام بردم لذت مي بريد دوستان موفق باشي ...

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
بنظر من باید دید چقدر برای گزینه خود پول میزاری و چه توقعاتی از رسیور داری رسیورهای زیر 200 تومن هرکدام مزیت های داره که باید دید خریدار چی میخواد از این رسیور. رسیور هست سخت افزارش ضعیف هست ولی شرینگ رایگان داره شاید پول اون شرینگی که استفاده کرده پول یه رسیور باشه بعضی هم در کل خیلی به سخت افزار رسیور اعتقاد دارن در کل خیلی به سلیقه ادم بستگی داره و چه انتظاری از رسیور داشته باشه.

sdsab22

کاربر
2012-05-19
11
27
با سلام
من یه سوال کلی داشتم که مقایسه ای هست:
قیمت استرانگ 4902 الان 370 هست و قیمت آیکلاسk9k9 با مشخصات عین هم 190. واقعا ارزش داره که آدم یه دستگاه رو به دوبرابر قیمت بخره ؟
این استرانگ چه مزیتی داره؟ کیفیت تصویرش فرق داره؟ خدمات برنامه ایش و شرینگ که میگن بدتره. هنگ و فریز هم میکنه.
ممنون یه راهنمایی جامع بکنید.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با سلام
من یه سوال کلی داشتم که مقایسه ای هست:
قیمت استرانگ 4902 الان 370 هست و قیمت آیکلاسk9k9 با مشخصات عین هم 190. واقعا ارزش داره که آدم یه دستگاه رو به دوبرابر قیمت بخره ؟
این استرانگ چه مزیتی داره؟ کیفیت تصویرش فرق داره؟ خدمات برنامه ایش و شرینگ که میگن بدتره. هنگ و فریز هم میکنه.
ممنون یه راهنمایی جامع بکنید.

سلام
دوست من استرانگ کجا ؟ایکلاس کجا؟ شما از هر لحاظ که حساب کنی استرانگ و چند برند دیگه حرف اول رو چه از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری میزنند.یکیش تصویر این رسیوره.من خودم این رسیور رو ندارم ولی دوستانی که دارند اکثرا راضی هستند.
بهتره یه سری به بخشهایی که دوستان مشکلات رسیور رو مطرح کردن بزنی (مشکلات ایکلاس k9k9 و استرانگ)...به قول معروف هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری.

آخرین ویرایش:

sdsab22

کاربر
2012-05-19
11
27
سلام
دوست من استرانگ کجا ؟ایکلاس کجا؟ شما از هر لحاظ که حساب کنی استرانگ و چند برند دیگه حرف اول رو چه از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری میزنند.یکیش تصویر این رسیوره.من خودم این رسیور رو ندارم ولی دوستانی که دارند اکثرا راضی هستند.
بهتره یه سری به بخشهایی که دوستان مشکلات رسیور رو مطرح کردن بزنی (مشکلات ایکلاس k9k9 و استرانگ)...به قول معروف هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری.

با تشکر از راهنماییتون
ولی من یه سری سوالات اساسی داشتم و چون زیاد سررشته از رسیور ندارم میپرسم و هر سایتی هم سر میزنم بیشتر تبلیغات جهت فروش داره و یا مارک خاصی بررسی میشه و بحث درباره مارک های دیگه و مقایسه ممنوعه ( برای مثال فروم Iclass یا Istar)
اول اینکه میخوام بدونم برند های معروف تو دنیا چیه؟
دوم اینکه اینها همه ساخت چین هستند یا ساخت کشور های عربی یا کردستان عراق؟
سوم اینکه چیشون با هم فرق داره؟ این استرانگ چه سخت افزاری داره مثلا که بقیه ندارند؟ آیا گیرندگیش قویتره؟ سیگنال های ضعیف رو بهتر میگیره؟ تو شرینگ فریز نمیشه؟ واقعا چیه فرق سخت افزاری.
چهارم ممکنه کیفیت ارسال تصویر فرق داشته باشه؟ مثلا اگه دو تا رسیور رو به یه HDTV بزنیم کیفیت از زمین تا آسمون فرق داره؟
( مثلا توی TV سونی سری HX کیفیت زمین تا آسمون با سری CX یا BX فرق داره چون اون LED dynamic هست ولی سری BX نیست) آیا رنگ مشکی که ارسال میشه با رنگ مشکی مارک دیگه فرق داره؟ یا رنگ های دیگه. آیا مگه اینها دیجیتال نیستن تصویر همشون؟
پنجم: بحث پیشتیبانی و اومدن برنامه و شرینگ هست؟ ایا استرانگ نسبت به iclass برتری داره که من شنیدم اصلا شرینگ نداره و برنامه هم نمیاد و ...
ششم: پیشنهاد شما چیه واقعا پول بدم 370 تومان برا استرانگ یا اینکه Xcruiser بگیرم.
ما یه Istar Full HD داریم ولی گاهی no signal میده و شنیدم استرانگ و iclasss و Xcruiser هم این اشکال رو دارند. شما پیشنهاد میکنید چی بگیریم.
ممنون

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با تشکر از راهنماییتون
ولی من یه سری سوالات اساسی داشتم و چون زیاد سررشته از رسیور ندارم میپرسم و هر سایتی هم سر میزنم بیشتر تبلیغات جهت فروش داره و یا مارک خاصی بررسی میشه و بحث درباره مارک های دیگه و مقایسه ممنوعه ( برای مثال فروم Iclass یا Istar)
اول اینکه میخوام بدونم برند های معروف تو دنیا چیه؟
دوم اینکه اینها همه ساخت چین هستند یا ساخت کشور های عربی یا کردستان عراق؟
سوم اینکه چیشون با هم فرق داره؟ این استرانگ چه سخت افزاری داره مثلا که بقیه ندارند؟ آیا گیرندگیش قویتره؟ سیگنال های ضعیف رو بهتر میگیره؟ تو شرینگ فریز نمیشه؟ واقعا چیه فرق سخت افزاری.
چهارم ممکنه کیفیت ارسال تصویر فرق داشته باشه؟ مثلا اگه دو تا رسیور رو به یه HDTV بزنیم کیفیت از زمین تا آسمون فرق داره؟
( مثلا توی TV سونی سری HX کیفیت زمین تا آسمون با سری CX یا BX فرق داره چون اون LED dynamic هست ولی سری BX نیست) آیا رنگ مشکی که ارسال میشه با رنگ مشکی مارک دیگه فرق داره؟ یا رنگ های دیگه. آیا مگه اینها دیجیتال نیستن تصویر همشون؟
پنجم: بحث پیشتیبانی و اومدن برنامه و شرینگ هست؟ ایا استرانگ نسبت به iclass برتری داره که من شنیدم اصلا شرینگ نداره و برنامه هم نمیاد و ...
ششم: پیشنهاد شما چیه واقعا پول بدم 370 تومان برا استرانگ یا اینکه Xcruiser بگیرم.
ما یه Istar Full HD داریم ولی گاهی no signal میده و شنیدم استرانگ و iclasss و Xcruiser هم این اشکال رو دارند. شما پیشنهاد میکنید چی بگیریم.
ممنون

سلام
دوست من طبق مقررات سایت بعضی از سئوالات شما رو نمیشه پاسخ داد.مثلا مقایسه برندها یا مشاوره برای خرید رسیور و....
1-برندهای معروف تا اونجایی که من میدونم
-دریم باکس
-ویوسولو
کیوربو
-ایکس کروزر
-استرانگ

2-اکثر برندها ساخت کشور چین هستند.
3-تا اونجایی که من میدونم تیونر استرانگ حتی از برندهای معروف تو رنج خودش قویتر هستش حتی از کیفیت تصویر بالاتری برخورداره.
4-بله که فرق دارن...ببینید درسته که ما همه رسیورهای فول اچ دی رو به همین نام میشناسیم..ولی همین فول اج دی ها هم با هم فرق میکنه...مثلا:یکیش رزولیشن 1080i رو ساپورت میکنه و اون یکی 1080pکه با توجه به اینکه اسم دو تاشون فول اچ دی هستش ولی 1080p از رزولیشن و کیفیت تصویر بالالتری برخوردار هستش.دقیقا مثالهایی که برای برند tv سونی زدی واقعا کیفیت تصویر زمین تا آسمون با هم فرق میکنند.
5-ببین اینکه بگیم چون این برند مثلا یکسال شرینگ مجانی داره پس بهتر از اون برنده که 6 ماه یا 3 ماه اصلا این صحبتها نیست فقط این رو بگم که شرکتهای سازنده برای تبلیقات بیشتر
اقدام به پشتیبانی از شرینگ مجانی میکنند...توی اکثر برندها هر چی سخت افزار رسیور پائینتر بشه مدت شرینگ اون برند بیشتره.
6-طبق مقررات سایت...........................
مشکل سیگنال نداشتن بحث دیگه ای هستش که باید در قسمت مربوط به مشکلات رسیورتون دنبال دلیلش بگردید.ممکنه چند دلیل داشته باشه.باز هم مشکلی بود در خدمتم.
موق باشی.

آخرین ویرایش:

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
سلام
دوست من طبق مقررات سایت بعضی از سئوالات شما رو نمیشه پاسخ داد.مثلا مقایسه برندها یا مشاوره برای خرید رسیور و....
1-برندهای معروف تا اونجایی که من میدونم
-دریم باکس
-ویوسولو
کیوربو
-ایکس کروزر
-استرانگ

2-اکثر برندها ساخت کشور چین هستند.
3-تا اونجایی که من میدونم تیونر استرانگ حتی از برندهای معروف تو رنج خودش قویتر هستش حتی از کیفیت تصویر بالاتری برخورداره.
4-بله که فرق دارن...ببینید درسته که ما همه رسیورهای فول اچ دی رو به همین نام میشناسیم..ولی همین فول اج دی ها هم با هم فرق میکنه...مثلا:یکیش رزولیشن 1080i رو ساپورت میکنه و اون یکی 1080pکه با توجه به اینکه اسم دو تاشون فول اچ دی هستش ولی 1080p از رزولیشن و کیفیت تصویر بالالتری برخوردار هستش.دقیقا مثالهایی که برای برند tv سونی زدی واقعا کیفیت تصویر زمین تا آسمون با هم فرق میکنند.
5-ببین اینکه بگیم چون این برند مثلا یکسال شرینگ مجانی داره پس بهتر از اون برنده که 6 ماه یا 3 ماه اصلا این صحبتها نیست فقط این رو بگم که شرکتهای سازنده برای تبلیقات بیشتر
اقدام به پشتیبانی از شرینگ مجانی میکنند...توی اکثر برندها هر چی سخت افزار رسیور پائینتر بشه مدت شرینگ اون برند بیشتره.
6-طبق مقررات سایت...........................
مشکل سیگنال نداشتن بحث دیگه ای هستش که باید در قسمت مربوط به مشکلات رسیورتون دنبال دلیلش بگردید.ممکنه چند دلیل داشته باشه.باز هم مشکلی بود در خدمتم.
موق باشی.

با سلام
دوست عزیز محسن جان
تو ریسیور هایی اعلام کردی گزینه 2 (ویو سولو) فقط اسم و مدل یکی از محصولات این کمپانی اسم درست این کمپانی ویو پلاس (vu+) و هیچ پسوندی نداره

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان عزیز .

فقط در چند جمله بیان میکنم البته همکاران بنده خدمت دوستان گفتند .اگر واقعا پول مهم نیست ویو پلاس واگر چند ماه دیگر صبر کنید ویو پلاس 2 وسلو 2 خواهد امد بگیرید . بعد از این دستگاها رسیور استرانگ 4902 از همه دستگاهای مشابه بهتره ودر اخر اگر زیر 200 می خواهید هزینه کنید استار مکس 5000 موفق باشید دوستان گل ...

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
البته اینجا بحث تعریف نیست فقط اطلاع رسانی هست و من این جمله رو تو بحث بالا وارد نمیکنم فقط جهت اطلاع دوستان اینو بگم در زمان پ ا ر از یت بر روی دستگاه ای استار 30000 هزار 1 گیگ و استرانگ 4622 تست شد استرانگ تصویر غیر قابل دیدن اما ای استار در حد یه تیکهای کوچیک بود و تیونر این از استرانگ قویتر بود دوستان میتونن خودشون هم تست کنن. و الان تو هرچیزی هرچقدر پول بدی اونقدر اش میخوری

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
استرانگ جدیدا خیلی بی کیفیت و بیخود شده همش یا تغذیه میسوزه یا ترانزیستور به نظر من که دیگه اصلا ارزش نداره استرانگ بخواهیم بخریم

سلام دوست عزیز

همیشه باید اطلاعات کافی داشت تا در مورد دستگاهی بحث کرد عزیز استرانگ یکی از بهترین دستگاهای موجود در ایران هست اگر شما تقلبی خریدی دلیل نداره بگی دستگاه اشغالی هست .اگر دنبال دستگاهای اشغال میگردی ای کلاس وغیره هست نه استرانگ ...

تاپیک بسته شد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا