نظرسنجی درباره بهترین دانگل موجود در بازار

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان خواهشا اگه کسی نظری داره بگه که بهترین دانگل در ایران کدومه...و انتخاب دانگل رو بر چه اساس معیارهایی انتخاب می کنید؟
استادعزيزم سلام
چون دانگل ها همه بصورت غيرقانوني كار مي كنند. پس نميشه وضعيت باثباتي ازدانگلها ارايه كرد وبه يقين گفت فلان دانگل ازهمه بهته وقطع شدن هرلحظه هردانگلي دورازدسرس نيست

aminzardak

کاربر
2011-01-03
27
104
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان خواهشا اگه کسی نظری داره بگه که بهترین دانگل در ایران کدومه...و انتخاب دانگل رو بر چه اساس معیارهایی انتخاب می کنید؟
دانگلی که تاریخ شروع شیرینگش جدید و به روز باشه
از چندین مسیر دیتا شیرینگ داشته باشه
بهتره هم شیریگ ماهواره ای داشته باشه و هم هم شیریگ اینترنتی
ولی به هر حال دانگل ها همیشه با مشکلاتی از قبیل قطعی و فریز و تیک خوردن تصاویر و باز کردن تعداد محدود کانالها دست و پنجه نرم میکنند
ضمن اینکه باید ببینید از دانگلتون چه انتظاری دارید و بیشتر چه کانالهایی مورد توجه شماست
بهتره به فروشنده هم شرط کنید که من یه اینطر شبکه هایی رو میخوام تضمینی به من یه دانگل خوب بدهید

kb0897

کاربر
2008-02-05
45
155
سلام همانطور که دوستان بیان کردند نمی توان بهترین انتخاب کرد وهر کدام تاریخ مصرف خودش داره من ازدارک2استفاده می کنم بد نیست جایی هم دیدم از میکروباکس 3 استفاده می کنند که بنطرم از دارک بهتر بود البته برای این روزها که ساپورت می شوند اگر کسی می خواهد دانگل بخرد بهتر است ازنوعی بگیرد که بعداز انقضای تاریخ مصرف قابلیت تبدیل به سیور داشه باشد

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوست عزیز اگر وقت زیادی رو صرف تماشای کانال های کارتی میکنی یا رسیور لینوکسی یا دارای قابلیت ساپورت cccam داری بهتره cccam بگیری از تمام دانگل ها بهتره بعضی از اکانت ها هست که حتی پکیج yes tv رو هم بعضی وقت ها بدون فیریز شر میکنند

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دانگلی که تاریخ شروع شیرینگش جدید و به روز باشه
از چندین مسیر دیتا شیرینگ داشته باشه
بهتره هم شیریگ ماهواره ای داشته باشه و هم هم شیریگ اینترنتی
ولی به هر حال دانگل ها همیشه با مشکلاتی از قبیل قطعی و فریز و تیک خوردن تصاویر و باز کردن تعداد محدود کانالها دست و پنجه نرم میکنند
ضمن اینکه باید ببینید از دانگلتون چه انتظاری دارید و بیشتر چه کانالهایی مورد توجه شماست
بهتره به فروشنده هم شرط کنید که من یه اینطر شبکه هایی رو میخوام تضمینی به من یه دانگل خوب بدهید

دوست عزیز یعنی دانگل هایی وجود دارند که کانالهای مخصوصی رو باز کنن...میتونید نام ببرید.

kb0897

کاربر
2008-02-05
45
155
دوست عزیز اگر وقت زیادی رو صرف تماشای کانال های کارتی میکنی یا رسیور لینوکسی یا دارای قابلیت ساپورت cccam داری بهتره cccam بگیری از تمام دانگل ها بهتره بعضی از اکانت ها هست که حتی پکیج yes tv رو هم بعضی وقت ها بدون فیریز شر میکنند

سلام بحث درمورد کدام دانگل بهتر است نه اینکه دانگل با cccamیا چیز دیگری مقایسه کنیم

بالا