نظر خواهی در مورد بهترین رسیور فول اچ دی استارست

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با تشکر از دوستان و همچنین اقا شهرام که عمریه تو این مباحث هستند و بقول معروف ریش سفید مجلس هستند . من چند موردرو چونکه ارتباط نزدیکی با شرکت ای استار دارم رو میگم شاید بدرد دوستان بخوره . اینکه شایع میشه که فلان دستگاه فلان قطعه یا مباحث اون تو کشورهای همسایه سرهم میشه دروغی بیش نیست . شرکت ای استار وقتی میخواد برند جدیدی تولید کنه میاد از کسایی که با این شرکت ارتباط دارن نظر خواهی میکنه با توجه به نیاز بازار چه دستگاهی و با چه شرایطی جهت تولید سفارش بده و بعد یه نمونه تست میزنه . همین الان محصول اینده ای استار یک نمونه تستشو برای ما فرستادن تا نظر خود و مباحث مربوط به اونو به شرکت منتقل کنیم تا در محصول اینده مد نظر باشه . و بعد اون دستگاه جدید تولید میشه . در مورد قطعات ما تا جاییکه تونستیم قطعات رو دادایم به دوستان .که خیلی از دوستان همین سایت اومدن سفارش دادن و براشون ارسال شده که شاید تو برندهای دیگه این اتفاق کمترافتاده . مشکل وارد کردن اون به کشور و همچنین سود ناچیز ان که با اون همه مشکل برای وارد کردن بعضی موقع به صرفه نیست و کمی شرایط کشور باعث این مورد میشه . در کل این دستگاهها برای بازار منطقه به نظر من و خیلی ها مناسبه چون چقدر از دوستان میتونن دستگاه مثلا بالای 600 هزار تهیه کنن با دوسال اکانت هم تا 1 ملیون قیمت افزایش پیدا میکنه . متاسفانه تو کشور اگه این موارد ازاد بود سر مصرف کننده بی کلاه نمیموند و مشتری راحت میتونست یقه فروشنده رو بگیره . ولی باز هم این شرکتها حداقل تو این وضعیت اقتصادی کمکی برای مردم ما بودن من یه روز حساب کردم یه دستگاه 300 هزاری با یه سال شرینگ فقط برای 6 ماه اگه بخواد هزینه کنه تو یه کشور اروپایی بخواد فقط 100 کانال کارتی رو ببینه چیزی بالای 2 میلیون باید هزینه کنه . پس فقط نباید یک طرف قصه رو دید تا این مباحث ازاد نشه تو کشور متاسفانه و نبود بازار رقابت باید سوخت و ساخت

آخرین ویرایش:
بالا