نظر سنجی از کاربران تست کرده کارتهای DVB Prof

persianhb

کاربر
2009-12-28
11
15
44
من قصد خرید ندارم فقط می خوام بدونم کدم یک از محصولات پروف نسبت به سایر محصولات پروف مشکللاتی از قبیل داغ کردن و Dc در موقع دانلود و دریافت تصاویر رو نداره؟
کلا محصولات پروف رو چطور می بینید ؟

لطفا محصول دیگه معرفی یا نقد و بررسی نکنید .

لطفا فروشندگان که همیشه جنس خود را با تبلیغات دورغ به مردم قالب می کنن و اونایی که تست نکردن و تجربه ندارن بیخودی پست نزن
تا از تجربیات اساتید اهل فن بهرمند شویم متشکرم :bs_iloveyou:

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام
من با پروف7300 کار کرده ام و خوب جواب داده
در حال حاظر هم از 7500 usb برای لپتاپ استفاده میکنم کارش عالیه و برای افلاین اصلا dc ندارم و گرم شدنش هم در حد نرمال هست و با وجود اینکه 16 ساعت در روز ازش کار میکشم

hamid0299

کاربر
2010-01-22
3
4
سلام
من با پروف7300 کار کرده ام و خوب جواب داده
در حال حاظر هم از 7500 usb برای لپتاپ استفاده میکنم کارش عالیه و برای افلاین اصلا dc ندارم و گرم شدنش هم در حد نرمال هست و با وجود اینکه 16 ساعت در روز ازش کار میکشم

اگه ممکنه طریقه راه اندازی واستفاده این کارت رو توضیح بدید چون قصد خریدش رو دارم

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
بهترین کارت آفلاین و hdtv

saptdvtocdrzetdntpaj.png

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
من قصد خرید ندارم فقط می خوام بدونم کدم یک از محصولات پروف نسبت به سایر محصولات پروف مشکللاتی از قبیل داغ کردن و Dc در موقع دانلود و دریافت تصاویر رو نداره؟
کلا محصولات پروف رو چطور می بینید ؟

لطفا محصول دیگه معرفی یا نقد و بررسی نکنید .

لطفا فروشندگان که همیشه جنس خود را با تبلیغات دورغ به مردم قالب می کنن و اونایی که تست نکردن و تجربه ندارن بیخودی پست نزن
تا از تجربیات اساتید اهل فن بهرمند شویم متشکرم :bs_iloveyou:

آقای persiangb
شما در تایپک زیر ببینید چه حرفی زده اید؟
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=29960

بعد اینجا نظر سنجی راه می اندازید؟
شما در چند انجمن دیگر این تاپیک تکراری را ایجاد کرده اید؟
هدف شما از انجام این کار و در نهایت نتیجه گیری و فحاشی شما چیست؟

alireza524

کاربر
2009-07-29
1
0
سلام من کارت prof-7301 خریدم نصب کردم ولی تصویر ندارم سیگنال Lبین 50تا60 پرمیشه اما سیگنال Q اصلا نداره لطفا راهنمایی کنید با تشکر

mohammad-120

کاربر
2006-10-31
5
25
تو سی دی راه اندازش یه دونه فایل است به نام bda_prof.dev ممکنه برای شما فرق کنه مال من 8000 است .
اگه از دی وی بی دریم استفاده می کنی کپی کن به ادرس زیر
drive:\dvbdream\Devices

بعدش موقعه ای که برنامه را استارت می کنی از نوار منو :آپشن بعد دی وایس و بعد پروف را انتخاب کن

بالا