نظر سنجی ایا از ایکلاس خود راضی هستید یا خیر؟

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دوستان قبل از زدن پست جدید خواهشا به این مسئله توجه کنند که منظور از ایجاد این تاپیک محصولات اصلی آیکلاس می باشد.طبیعی است هر محصول خوبی که به بازار میاد سریعا یکسری آدم سودجو ( بخوانیم چینی ها و چینی فروشها ! ) تقلبی آن را روانه بازار می کنند.دوستان فروشنده وطنی هم یا اطلاعی از این قضیه ندارند که خوب طبیعیه هم خودشون را اذیت میکنند و هم مشتری را. بعضی ها هم ( که امیدوارم در این انجمن عضو نباشند ) به دنبال سود بیشتر جنس چینی را به مشتریهای بخت برگشته به اسم اصلی می فروشند! تازه نظر هم میدهند که مثلا آیکلاس یا فلان مارک رسیور اصلا خوبی نیست...به طور مثال آیا کسی که ماشین mvm سوار شده در باره ماتیز نظر بده و بگه ماتیز اصلا بدرد نمیخوره؟!!!!!!!!!! تازه این یک مثال از 1000 تا مورد دیگه بود.
پس دقت کنید اینجا بحث در باره رسیور اصلی آیکلاس می باشد و لاغیر!

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
دوستان خواهشا از روی تعصب نظر ندین من که گفتم آیکلاس اوایل خوب بود اما بعدا دچار مشکل شد الان هم شاید ده ها رسیور آیکلاس خراب پیش من هست که تا الان هم نه خود من بلکه چند تا تعمیرکار حرفهای هم نتونستند روشن کنند آیکلاس اصلی هم که خوب بود اون اوایل باز بعضی وقتها با سویچ قاطی میکرد و اذیت میکرد این اواخر کیفیت فیبر و برد خیلی بد شده و حتی پاور این دستگاه هم از کیفیت خازنهاش بگیر تا ترانس اون خیلی افت کرده و به نظر من حتی این جدیدها که اصلی هم هست و هولوگرام داره و حتی باز هم کردم و با مشخصات اصلی هم مطابقت میکنه باز مشکل داره و بعضی هاش ارور چینی میده و بعضی دیگه هم با سویچ مشکل داره و هر کاری هم میکنیم درست نمیشه به خدا قصد من اینه که دوستانی که میخوان خرید کنند کلاه سرشون نره و پولشون هدر نشه والا فرقی به حال من نمیکنه من خودم الان استار ست و استرانگ کار میکنم و خداییش هم اذیتم نکرده مخصوصا استرانگ که کیفیت سخت افزار و تیونر و کاراییش به مراتب از همه این دستگاه ها بالاتره البته باز این نظر منه شاید خیلی ها با اون موافق نباشند

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
معایب ایکلاس
تیونر ضعیف
برد ضعیف و بی کیفیت
مونتاژ خیلی ناجور و اشغال
نرم افزار های مشکل دار که 90 درصد ورژنها هر کدوم یه ایرادی دارد
عدم سازگاری نرم افزار با سخت افزار مخصوصا با تیونر
و هزاران ایراد دیگر
اماااااا مزایای ایکلاس
قیافه خوووشگل موشگل
برچسب ایران ایکلاس **************
ووووو جدیدا هووولوگرام ایکلاس
و در اینده .................

در کل برای خرید به عواقب کار فکر کنید
به نظر من یه استارست 150 دی معمولی شرف داره به این رسیور
انقدر خرابی دیدم که دیگه خسته شدم اصل و تقلبی هم برای من فرقی نمیکنه هم اصلشو دیدم هم تقلبیشو جفتشون یه ...........:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:
:051::051::051::051::051::051::051:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
دستگاه خوبی نیست
همه روزه تعداد زیادی برای تعمیر میارن چه اصلی وچه چینی که مشکلاتی مثل فلش-چراغ قرمز پنل و ......ایجاد میشه که در بعضی موارد هم اصلا تعمیر نمیشه.

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
موضوع اینه که توی ایران حمایت از مصرف کننده اصلا وجود نداره.
این مورد نه فقط در مورد دستگاه هایی مثل ریسیور که از نظر قانونی یک مورد ممنوعه به حساب میاد
بلکه حتی در مورد بقیه لوازم خانگی و صنعتی هم صدق میکنه.
شما خودرو صفر کیلومتر یا یخچال اکبند یا تلویزیون نو رو هم که بیاری خونه اگه ایراد داشته باشه
باید برای رفع مشکلت دوباره پول پرداخت کنی. گارانتی یا وارانتی یا خدمات فروش و بعد از فروش به اون شکلی که توی بقیه ی کشورها رایج هست اینجا نیست.

عصمتی

کاربر
2010-04-02
14
37
54
من یه عنوان مصرف کننده نه بعنوان فروشنده و نصاب بیطرفانه برداشت خودم را میگویم من 9595 دارم و قبلا ایکس 5 داشتم که با نصب سویچر و 4 ال ان بی مرتب ریست می شد و بعد از آن ای کلس گرفتم قابلیتهای بیشتری داره اما با وجود همه قابلیتها با سنگین شدن ذخیره کانالها در علاقمندیها از نظر رم کم می آورد و ریست می شود.

amirm_1979

کاربر
2010-07-26
7
33
45
من 7 ماه خریدم و تقریبا 24 ساعت روشن و خیلی هم ازش راضیم مشکل بعضی از ما ایرانی ها اینه که بدون سر رشته داشتن از یه کاری اون رو انجام میدیم بعد که خراب کاری کردیم میگیم جنسش بد بود ما که وارد بودیم.

SUN TEK

کاربر
2010-09-29
1
6
باسلام به همه دوستان عزیز
اگه ممکنه توضیح بدید آی سی dream رو از کجا میشه تهیه کرد
من هر چی گشتم کسی نداشت و تعمیر کارهای تهران {پشت شهرداری(توپ خونه)}دستگاه رو فقط به خاطر این ای سی اوراق میکنن یا به قیمت نصف خود دستگاه دست دومش رو میفروشن
اگه کسی تونسته تهیه کنه لطفا راهنمایی کنه
با تشکر سان تک
اشکالات تایپی املایی برطرف شد!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

armin1100

کاربر
2010-01-02
1
6
45
اگر از نوع اصلي باشند در مجموع نسبت به قيمت قابل قبول هستند من 16 دستگاه خريدم و بين اقوام فروختم كه همه راضي هستند حدود شش ماه پيش ولي الان احتمال داره كه مدل تقلبيش وارد بازار شده كه موجب نارضايتي شده است .

pagan

کاربر
2007-05-16
8
23
تمام رسیورهای ارزان داخل ایران مشکلات خودشان را دارند آیکلاس هم رسیور دلهره است هر فروش مساویست با دلهره خرابی این چند وقت که حسابی گند زده آدم رو پشیمون می کنه از آوردنش اگر دستم به رسیورهای دیگه می رسید مثل استرانگ یا استارست 97 کمتر سمت ایکلاس می رفتم .همینطور بدتر اینکه بازار فعلا ایکلاس می طلبد..........

بالا