نظر سنجی ایا از ایکلاس خود راضی هستید یا خیر؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
رسیور فقط استرانگ 4620 و 4622 تمام

با درود
دوست گرامی این تایپیک به منظور بحث در مورد معایب و محسنات رسیورهای ایکلاس باز شده نه اینکه چه رسیوری از همه بهتره !!!!!!

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
به نظر من رسیور ای کلاس در رنج قیمت خودش رسیور بدی نیست اما از همه بگذریم مشکل این دستگاه کنترل اونه.
مواد کنترل اون افتضاحه .من در عرض 2 سال سه تا کنترل عوض کردم .البته من تنها نیستم تمام کسانی که ای کلاس دارن از این موضوع رنج می برن .
نظر شما چیه دوستان؟

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
الان هر کسی بخره ضرر کرده من چند تا آیکلاس دارم که اصلی هم هست مثلا اما پیغام تقلبی میده و این که یا تیونرش کار نمیکنه و روی سویچ قاطی میکنه و چند تا هم دارم که رو چراغ قرمز مونده و بالا نمیاد کلا خرابی زیاد داره مخصوصا سری های آخرش که واقعا یه افتضاح بزرگه

Microsystem

کاربر
2010-07-08
312
856
با سلام ایکلاس دستگاه بدی نیست اما در چهار جهت مشکل سو یچ دار د . مثلا 3 جهت میگر د و یک جهت اذ یت میکند .
منم همين مشكل رو دارم تا حالا 3 تا 4 به 1 عوض كردم مشكل اينه كه وقتي 4 جهت داري بعضي وقتها كه رسيور رو روشن ميكني No signal ميده و بايد يكبار خاموش روشن كني
ميگن با 4 به 1 استارست درست ميشه نظر شما چيه؟

اگه از سوئیچ استارست استفاده کنید تاحدودی مشکلتون حل میشه!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
هر ریسیوری معایب و محاسنی داره. آی کلاس هم همین طور. از یک سری معایب میشه چشم پوشی کرد مثل کند بودن آیکلاس ولی مشکل با سوییچر چیزی نیست که بشه ازش صرف نظرکرد. آی کلاس رو میشه با دیش گردون استفاده کرد .اما همه که گردون ندارن.مشکل با سوییچ هم دو سه ماهی هست که خودشو نشون داده ولی شرکت سازنده کار اساسی انجام نداده. الان 5 تا از دوستام ازم خواستن که آیکلاس شون رو ردکنم بره. جاش چیز دیگه ای بگیرن.

hamidservat

کاربر
2009-07-29
17
67
39
دسلام به همه دوستان به نظر من الان تو ایت تاپیک دوستایی که میگن راضی هستن اکثرا مصرف کننده هستند و برای بچه های که تو کار نصب هستن خدا میدونه تا حالا چند بار اذیت شدن

من خودم وقتی اومد خیلی ***** به همه ی اشنایان توصیه کردم ولی بعد یه سال از 20 نفر 5 نفرشون که زیاد با دستگاه ور میرفتن به مشکل خوردن

برای همین من فکر می کنم ملاک کار تعداد کسایی که راضی هستن کلا دستگاه به درد نخوری طرف یه مقدار بیشتر میده استرانگ میخره یا استارست

من هر موقع میخوام ایکلاس مشتری رو برنامه بزنم یا کانال هاش رو مرتب کنم دست و پا ملزره

یهو بالا نمیاد و ریست میشه کانال ها میپره در حالی که استارست ایکس 95 با اینکه اصله چینه و قیافش هم خوب نیست ادم خیالش راحته

در کا ما منتظر هستیم استرانگ یه دستگاه خوشگل بده بیرون **** ایکلاس رو بزنه ایکلاس فقط خوشگلی داره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
به نظر من که الان آی کلاس خصوصا مدل hdmi اون اصلا به درد نمیخوره و پیغام تقلبی میده و هر کسی بخره ضرر کرده و پولش سوخت شده من رسیور خاصی رو توصیه نمیکنم اما الان تو بازار ما تو این رنج قیمت استرانگ 4622 xii خوبه و بعدش استارست x97 من در مورد سایر رسیورها اطلاع ندارم منتها هر رسیور دیگه ای هم بخرین از آیکلاس بهتره چون مشکلات این رسیور دیگه الان مسخره شده و همه دیگه کلافه شدند

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
اي بابا تا بود ايراد سخت افزاري داشت حالام ايراد نرم افزاري هم جفتش شده :busted_red:خدا كند هر چه زود تر اخرين مدلش هم زده شود و قالب اين ........:blow: و يك مدل استار ست جديد توي بازار جايگزين شود :)ok:

آخرین ویرایش:

kaveh2426

کاربر
2010-06-10
28
80
34
من هم 9696pvr & 9696 hdmi دارم. از هردوش راضیم.تنها ایرادی که داره یکم سرعت تعویض کانال پایینه.همین.

استارستو باید گذاشت در کوزه. مخصوصا با اوون قسمت جابه جای کانال ها که اصلا آدم باش راحت نیست

بالا