نظر سنجی ایا از ایکلاس خود راضی هستید یا خیر؟

hamy_jengir

کاربر
2009-02-16
1
2
41
من اولین مدل این رسیور رو دارم با لودر 1.95 .وقتی گرفتمش هیچ کی نمی شناختش. خیلی ازش راضی هستم ایشالا که خدا هم ازش راضی باشه تا حالا که آخ نگفته. قبلش یه
starsat X230
داشتم که یک ماه بیشتر کار نکرد

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام خدمت همگی.
همونطور که اکثر دوستان گفتن, رسیور آیکلاس البته سریهای اولش که اصلی و سخت افزار مرغوبتری داشتند , نسبت به قیمت خیلی عالی بودن و الان هم بدون مشکل چه با سوییچ و چه با دیش گردون عالی کار میکنند. یه سری از مشکلات حتی در رسیورهای اصلی هم اجتناب ناپذیره. اگر با رسیور اصلی هم از سوییچ نامرغوب استفاده کنید 100% به مشکل برمیخورید. به هر حال بیشتر مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری مربوط به سری جدید این دستگاه هاست که کاربران رو آزار میده. به هر حال در حد خودش رسیور بدی نیست و هر چقدر پول بدیم همون قدر آش میخوریم. تشکر ویژه هم از مدیران بخش آقا مهدی گل و آقا حمید عزیز که واقعا زحمت میکشن.
:eek:k:

nader2007

کاربر
2007-08-11
1
2
با سلام من آیکلاس 9696xpvr دارم بیشتر از 1 سال تا حالا موردی ازش ندیدم خوب کار میکنه . الان هم میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم . فقط نمیدونم با هارد اکسترنال خوب کار میکنه یا نه که اگه خوب کار نکنه باید به فکر یک رسیور دیگه باشم . اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفا.

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
با سلام من آیکلاس 9696xpvr دارم بیشتر از 1 سال تا حالا موردی ازش ندیدم خوب کار میکنه . الان هم میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم . فقط نمیدونم با هارد اکسترنال خوب کار میکنه یا نه که اگه خوب کار نکنه باید به فکر یک رسیور دیگه باشم . اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفا.

من هم آیکلاس 9696xpvr دارم و یه هارد 500 همیشه بهش وصله و مرتب باهاش در حال ضبط کردن هستم. هیچ مشکلی هم نداره حتی تا موقعی که پر پر باشه.

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
من هم آیکلاس 9696xpvr دارم و یه هارد 500 همیشه بهش وصله و مرتب باهاش در حال ضبط کردن هستم. هیچ مشکلی هم نداره حتی تا موقعی که پر پر باشه.
سلام منظور ازهارد500 چيست چطور مشه نصبكرد ايا منظور شما فلش است مرسي از چوابتون:a14IRSAT:

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
ویژگیهای رسیور آیکلاس که نسبت به استارست ارجحیت دارند:
1. رزرواسیون
2. ضبط و مشاهده همزمان دو کانال روی یک فرکانس به سادگی
3. ضبط بدون هیچگونه فریز
4. ضبط با فرمت mpg

تنها موردی که در استارست نسبت به آیکلاس ارجح تره منوی usb است که در رسیورهای استارست خیلی کاملتره و میشه روی تمام فایلها تغییرات انجام داد ولی توی آیکلاس فقط میشه فایلهای ضبط شده رو تغییر نام ویا حذف کرد.
ولی در کل آیکلاس خیلی سرتره.

2009-05-15
0
28,977
هم راضیم هم نه.هروزیه پچ بدترازدیروزبراش میاد.مشکل سوئیچ داره.باشبکه کلیک ست درگیره وهمش استپ میزنه.ولی جنازه ایکلاس رورسیورهای دیگه که من داشتم می ارزه مثل انواع استارستها-لیزرویوماکس

آخرین ویرایش:

mohsenkh1

کاربر
2010-07-28
6
12
46
سلام يكي از اساسي ترين مشكلات ايكلاس كه تا حالا حل نشده (البته در پچهاي جديد) عم كپي كدهاي بيس از روي سافتكم است كه خيلي ازار دهنده ميباشد وهنوز شركت فكري به حالش نكرده نميدونم اصلا خبر داره يا نه؟و يكي ديگه هم ريست شدن فايلهاي ضبط شده در هنگام پخش است

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
من یه چیزی حدود 20 ساله تعمیر کارم (سخت افزار. نرم افزلر) ولی تو عمرم رسیوری بدتر از آیکلاس ندیدم البته اصلیشو میگم واقعا برد بی کیفیت/ نداشتن هیت سینگ روی سی پی یو/ تیونر بی کیفیت/ آی سی فلش ضعیف/ و تعمیرات زیاد عیبهای عجیب غریب و ................ برای عوام خوبه اسمش خیلیارو گول زد

mohamedreza

کاربر
2007-08-15
18
44
سلام
دوستان جديدا ايكلاس هاي تقلبي دقيقا از نظر برد و قيافه شبيه ايكلاس اصل توليد ميشن و تنها راه شناخت اپگريد ذستگاهه اگه پيغام تقلبي داد ببريد پسش بدين ولي پيشنهاد من اينه كه كلا ايكلاس رو بي خيال بشين تو همين رنج قيمت ميتونيد استارست تهيه كنيد يا اگه توانايي مالي داريد از ريسورهاي با كيفيت بالاتر تهيه كنيد كه خيلي به صلاحه
با تشكر

adel_826

کاربر
2006-10-09
21
51
سلام درمورد رسیور ایکلاس میتوان گفت این است که آنچه همه رسیور های دیگر اشکال بصورت موردی دارند رسیور ایکلاس آنهارا یکجا دارد شامل ضعف تیونر و ناهماهنگ با سوئیچر و...............

2009-05-15
0
28,977
بادرود.من که تابه امروزهمش سنگ ایکلاس روبه سینه میزدم سخت دراشتباه بودم.شنیدن کی بودماننددیدن.من فقط گول چراغ آبی وقرمزچشم نوازایکلاس روخوردم.من باتمام ایکلاس های موجوددربازارروداشتم وماهی یه رسیورعوض میکردم.اول مشکل سوئیچ نکردن.دوم رسیت شدن.پرنکردن درست فیلم برای اجراروی کامپیوتر.کم وزیادشدن سیگنال.4روزپیش همیه9797برای دوستم دادم4روزکارنکردآیسی سوخت حالامونده رودستم.بریدیه استارست مال زمان بوق بخریدبهترکارایی داره مثل استارست550.پولتون روصرف آشغال نکنید.امامزایاهرروزیه پچ بی خاصیت میاد.4تاتکمه اضاف روکنترل.شیک بودن.

بالا