نقشه هاي انواع رسيورها

pedi

کاربر
2007-04-02
28
201
نقشه های استرانگ

من مهتاج تشکر کسی نیستم . ولی 21 نفر دانلود کردن فقط 6 نفر تشکر، خدا شاهده 5 روز با این عماد زیدان عرب سرو کله زدم همینو بهم داد. کلی شماتیک دستگاههای معروف دارم دیگه هیچی نمیذارم. من یه لحظه فراموش کردم اینجا ایرانه. هرکی باید به فکر خودش باشه. انقد دیده بودم این تعمیرکارای بیرون بدون علم قطعه هی تعویض میکنن دلم سوخت گذاشتم. اگر هم میبینین تعداد تشکرام کمه به خاطر اینه که درسته من 2007 عضو شدم ولی تازه چند روزه از این سایت استفاده میکنم.

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
نقشه های استرانگ

من مهتاج تشکر کسی نیستم . ولی 21 نفر دانلود کردن فقط 6 نفر تشکر، خدا شاهده 5 روز با این عماد زیدان عرب سرو کله زدم همینو بهم داد. کلی شماتیک دستگاههای معروف دارم دیگه هیچی نمیذارم. من یه لحظه فراموش کردم اینجا ایرانه. هرکی باید به فکر خودش باشه. انقد دیده بودم این تعمیرکارای بیرون بدون علم قطعه هی تعویض میکنن دلم سوخت گذاشتم. اگر هم میبینین تعداد تشکرام کمه به خاطر اینه که درسته من 2007 عضو شدم ولی تازه چند روزه از این سایت استفاده میکنم.
حق با شماست.شما به بزرگواری خودتون ببخش

pedi

کاربر
2007-04-02
28
201
خواهش میکنم بزرگواری از خودتونه . همین که 5 نفرم ارزش کارو درک کنن برام کافیه. متاسفانه نقشه های موجود در قسمت نقشه ها مربوط به رسیور هایی هستند که در ایران آنچنان کاربردی ندارند. دوستان دیگر هم که فقط به یک نفر نگاه میکنند .ما باید این شرکتهای استرانگ و استارست و... را مجاب کنیم که سرویس منوال ها و شماتیک ها را به ما بدهند. زیرا با این دستگاههای اشغال چینی که واسه ایران میفرستند نمایندگی هم که ندارند لاقل باید اینگونه تعمیرکاران را ساپورت کنند.خواهش میکنم دوستان برایشان ایمیل بزنید.

reza3400

سرپرست بخش اخبار و فرکانس ماهواره
2010-08-07
1,595
7,500
نقشه های استرانگ

شما بزرگوارید زحمت میکشید عادل جان هم یه فکری برای این معضل کنن -------من از طرف مدیران بخشه خودمون تشکر ویژه دارم:bs_iloveyou:

بالا