نمایش شماره تلفن بر روی کامپیوتر بدون هیچ نرم افزاری

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
691
نمایش شماره تلفن بر روی کامپیوتر بدون هیچ نرم افزاری

( سلام اینم یه آموزش که کار نرم افزار modem spy رو انجام میده )

برای نشان داده شدن تلفن تماس گیرنده در ویندوز ایکس پی یک ابزار مناسب در خود ویندوز هست. فقط کافیه هر بار که ویندوز بالا می آد اجرا بشه. برای این کار کارای زیر رو انجام بدین.
برین به start menu و روی فلدر startup یک کلیک راست بزنین و روی open کلیک کنین یک short cut بسازین و آدرس زیر رو بهش بدین:
WINDRIVEprogram fileswindows NTdialer.exe
بجای WINDRIVE درایو ویندوز خودتون رو قرار بدین short cut رو که ساختین اون رو اجرا کنین. یک پنجره ظاهر میشه.
در پنجره جدید که اسمشphone dialer هست برین به منوی view و روی Hide when minimized کلیک کنین.
هر وقت ویندوز بیاد بالا این پنجره روی صفحه ظاهر می شه کافیه هر بار اونو مینیمایز کنین تا بره توی. taskbar هر کی هم زنگ بزنه شمارش می آد سمت چپ صفحه.

nasimsaba

کاربر
2008-04-23
1
0
ممنون دوست عزیز.لطف می کنید طرز درست کردن شورت کات را روی استارت آپ دقیق تر برای من مبتدی توضیح بدهید.با تشکر از شما.

david

کاربر
2006-11-14
83
66
با تشکر از امید عزیز
دوستان برای دسترسی سریع تر به قسمت و استفاده از dialer در ویندوز می توانید به آدرس زیر مراجه کنید
درایوی که ویندوز روی آن نصب شده مراجعه کنید و به قسمت زیر بروید
programs files/ Windows NT

david

کاربر
2006-11-14
83
66
با تشکر از امید عزیز
دوستان برای دسترسی سریع تر به این قسمت و استفاده از dialer در ویندوز می توانید به آدرس زیر مراجه کنید
درایوی که ویندوز روی آن نصب شده مراجعه کنید و به قسمت زیر بروید
programs files/ Windows NT

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
با عرض سلام
----------------
بابام اجراي اين برنامه اونقدرم سخت نيست كافيه كمي از متغير هاي محلي ويندوز سر در بياريد مثلا براي اين مورد كافيه اين آدرس رو بنويسيد %programfiles%\Windows NT\dialer.exe% - يادتون نره متغير هاي محلي هميشه داخل دو تا % نوشته ميشن .تو اينجا ديگه لازم نيست بدونيد ويندوز تو كدوم درايو هستش . دوست عزيزمون هم مي خوايت تو دسك تاپ شورت كات درست كنه كافيه همين عبارت رو بنويسه.موفق باشيد

danesh0912

کاربر
2008-02-22
1
0
دوست عزيز من اينكار را طبق گفته شما انجام دادم نشد اگر مقدور است بيشتر توضيح بدين

gadraj

ناظم انجمن
2007-02-09
78
141
دوست عزيز من اينكار را طبق گفته شما انجام دادم نشد اگر مقدور است بيشتر توضيح بدين
با سلام :
دوستان براي اجراي اين نرم افزارمودم شما حتما بايد V92 را ساپورت كنه وضمنا دوستانيكه ادرس و محل اجراي اين نرم افزار را ميزارند بايد توجه داشته باشند كه در ويندوز ها (NT & XP )
فرق ميكند و همچنين بايد اين از سي دي ويندوز نصب شده باشد .
با تشكر.
موفق باشيد .

Aida2008

کاربر
2006-11-14
59
79
ممنون عالی بود
تو windows vista هم پیداش کردم
ولی آدرسش اینه
U?:\Windows\System32\dialer.exe

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
راحتترين راهش به اين طريقه كه از منوي استارت گزينه Run رو انتخاب كنيد و سپس بنويسيد Dialer.exe صد در درصد اجرا ميشه . ولي هدف من از بحث متغير هاي محلي ويندوز دسترسي سريع به پوشه مورد نظر بود براي مثال تو همين run داخل دو تا علامت درصد %بنويسيد windir و يا بنويسيد Programfiles بعد ببينيد كه چقدر سريع اين پوشه ها باز ميشن . اميدوارم كه منظورمو رسونده باشم .

بالا