نچرخیدن موتور سام ست از نقطه صفر به طرف غرب

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
دوستان موتور دیشگردان مارک سام ست وقتی بر به مرجع را میزنی به طرف شرق میره در حالی که میبایست بر روی صفر بره.
ای سی ایپرام سوار بر روی موتور 93c46هست و جایگزین اون را 24c02گذاشتم ولی باز هم مشکل رفع نشد .
با پروگرامرای سی را پاک کردم باز رفع نشد.
ولی وقتی سوئیچ طرف غرب را برمیدارم موتور به غرب میره ولی دستورات برو به مرجع را درست انجام نمیده.به جای رفتن به صفر به غرب میره.
دوستانی که تجربه همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
دوستان موتور دیشگردان مارک سام ست وقتی بر به مرجع را میزنی به طرف شرق میره در حالی که میبایست بر روی صفر بره.
ای سی ایپرام سوار بر روی موتور 93c46هست و جایگزین اون را 24c02گذاشتم ولی باز هم مشکل رفع نشد .
با پروگرامرای سی را پاک کردم باز رفع نشد.
ولی وقتی سوئیچ طرف غرب را برمیدارم موتور به غرب میره ولی دستورات برو به مرجع را درست انجام نمیده.به جای رفتن به صفر به غرب میره.
دوستانی که تجربه همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی
1موتور را ریست کنید
با کلیدهای زیر موتور شرق وغرب میرود یا با ریسیور دستورات را انجام نمیدهد؟

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
1موتور را ریست کنید
ممنون بابت پاسخ
با کلیدهای زیر موتور شرق وغرب میرود یا با ریسیور دستورات را انجام نمیدهد؟

موتور در اثر شدت باد، بازوی موتور دور محور چرخ دنده خورشیدی چرخیده بود و زبانه های چرخ دنده خورشیدی از جای خود جابجا شده بودن و در نتیجه موتور به جای رفتن به نقطه صفر روی 80 درجه شرقی توقف می کرد

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

بزن برو به مرجع هر جا وايستاد بعد بازو رو بچرخون بیارش روی صفر حالا موتور رو باز کن و چرخ دنده و شافت رو سوراخ کن و پیچ و مهره کن که دیگه رد نکنه

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
درود

بزن برو به مرجع هر جا وايستاد بعد بازو رو بچرخون بیارش روی صفر حالا موتور رو باز کن و چرخ دنده و شافت رو سوراخ کن و پیچ و مهره کن که دیگه رد نکنه
ممنون
همین کار را کردم

بالا