نکات آموزشی و مشکلات سخت افزاری استارستهای 550-650-3100-3200-3500

adak

کاربر
2008-10-25
6
16
با سلام
لطفا نرم افزارهای مورد نیاز جهت آپگرید کردن استاست 550 را معرفی ومنبعی راجهت دانلود آن معرفی کنید باتشکر:sadwalk:

دوست گرامی منظور شما از آپگرید چیست ؟ اگر قابلیت خاصی از نرم افزار انتظار دارید که
باید عرض کنم این مدل دیگر ساپورت نمیشه و فقط با نرم افزار سونی دانگل را ساپورت میکند
و قابلیت بازگشایی کانالی را ندارد تازه نرم افزار سونی هم بریزی دیگه پچ قبول نمیکنه و حتما باید
از نرم افزاری که برای رفع این مشکل گذاشتند استفاده کنید تا دوباره برنامه قبول کند در کل بهتره فکر رسیور بهتری باشید

adak

کاربر
2008-10-25
6
16
با سلام یه رسیور starsat 3200cu برای تعمیر برام اوردن .فرکانس وکوالیتی درست ولی کانال باز نمیشه موقع سرچ هم همه چی درسته ولی جای رو نمیگیره lm 317 ترانزیستور های smdوتیونر رو هم چک کردم .در ضمن دستکاری هم شده. اگه کسی میتونه من رو راهنمایی کنه ممنون میشم

عزیز چون رسیور دستکاری شده نمیشه دقیق گفت چه مشکلی دارد
شما بررسی کنید ببینید چه قسمتی دستکاری شده شاید اشکال از همان جا باشد
اما در کل اگر ولتاژ ها در پاور و تیونر دقیق و درست است و قطعات اطراف تیونر هم سالم هستند
خرابی تیونر یا مشکل نرم افزاری (باید فلش شود) میتواند باشد اما باز باید بیشتر بررسی شود

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
سلام دوستان؛من یک 550 سوپر دارم تصویرش سیاه و سفید میشه و با چند بار از برق کشیدن و وصل کردن دوباره تصویر خوب میشه

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام دوستان؛من یک 550 سوپر دارم تصویرش سیاه و سفید میشه و با چند بار از برق کشیدن و وصل کردن دوباره تصویر خوب میشه
خروجی فيش اسکارت را تست کن اگر تصوير خوب بود عيب از 2 ترانزيستور خروجی ويدئو ميباشد که يکی از آنها نشتی دارد

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام
در رسیور استارست 550 مشکل تصویر داشتم که بعضی مواقع اصلا تصویر نداشتم و بعضی مواقع سیاه و سفید بود یا کار میکرد بعد از نیم ساعت از کار می افتاد که با تعویض ترانزیستور q303 مشکل برطرف شد .
جهت اطلاع همکاران نسبت به رفع عیب مشابه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
سلام رسيور من 550 هستش رنگ تصويرش تار شده در بعضي از مواقع خود به خود درست ميشه وللي بازم . . .
1. مشكل از كجاس؟
2. چقدر خرجشه؟
3.خودم قادر به تعميرش هستم؟

درود

در رودي مسير 12 ولتي به مادر برد مقاومت sd را برداشته و به جاي آن مقاومت 100 اهمي بزاريد مشكل رسيور شما حل خواهد شد و اگر باز هم تاري و يا كبودي تصور مشاهده شد ترانزيستر sd همين مسير را با ترانزيستر قسمت ورتيكال سيگنال جا به جا كن اين نوع عيب صد در صد تا آخر عمر اين رسيور با نخواهد گشت بدرود

آخرین ویرایش:

aylen2006

کاربر
2013-07-02
110
95
درود
یه ریسیور 550 اولترا دارم
مشکل تغذیه برق داشت
الان یه پاور سالم اوردم سوار کردم ریسیور تو برق بزاری زود روشن نمیشه
باید 5 دقیقه تو برق بزاری بعد از برق بکشی دوباره به برق بزنی روشن میشه
وقتی هم که روشن شد مثل ساعت کار میکنه وهیچ مشکلی نداره
خواستم پروگرامش کنم برنامه قبول نمیکنه
ممنون میشم راهنمائ کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
درود
یه ریسیور 550 اولترا دارم
مشکل تغذیه برق داشت
الان یه پاور سالم اوردم سوار کردم ریسیور تو برق بزاری زود روشن نمیشه
باید 5 دقیقه تو برق بزاری بعد از برق بکشی دوباره به برق بزنی روشن میشه
وقتی هم که روشن شد مثل ساعت کار میکنه وهیچ مشکلی نداره
خواستم پروگرامش کنم برنامه قبول نمیکنه
ممنون میشم راهنمائ کنید

درود :

میتونی با سشوار خازن های مین رو حرارت بده و بلا فاصله رسیور رو به برق بزن و ببین زود بالا میاد اگر چنین نشد مین برد رو از کاور خارج کن و با تینر 25/000 و یا الکل صنعنی تمیر کن اسپره ناهید 600 جواب نمیده توی این مواقع و برس مسواک مخصوص تعمیر cup و ram رو خوب خوب برس بزن بعد بشور .

آخرین ویرایش:
بالا