نکان خیلی مهم در خصوص سیگنالهای s2

meysam_lvr

کاربر
2008-01-28
18
41
S2.JPG

توضیحات عملی و کاربردی برای گرفتن سیگنالهای مودلاسیون S2
مطالب زیر تماماً توسط خود بنده تست شده و به این نتایج رسیده ام که در ذیل به عرض شما خوانندگان محترم میرسانم.

اگر روی فرکانسهای S2 سيگنال نداريد (اگر با قيچي اين جهت را داريد) نياز مند يک ديش مستقل با حداکثر تنظيم است. (کوچکترين مشکل در تنظيم باعث عدم دريافت صحیح سیگنال و يا DC ميشود)

طول سيم باید در كوتاه ترين حالت ممكن باشد.

یکی دیگر از علتهای عدم دريافت اين سيگنال هم اين است كه در سيستم S2 نيازمند سيگنال قوي است كه كوچكترين اعوجاج باعث آشفتگي و عدم دريافت سيگنال ميشود به همين خاطر در اين سيستم شاهد وجود FEC هايي عجيب مانند 10/9 هستيم.

فركانس 11449 روی ماهواره Eutelsat W6 هم داراي FEC 5/6 است كه به خاطر نرخ بالاي اطلاعات ارسالي نياز به قدرت بالاي دريافت است.

کارت Skystar HD2 CI داراي تيونر فوق العاده قوي تري نسبت به كارت Skystar2 2.6D و یا Skystar2 2.8A میباشد.

اين مطلب رو نیز گوشزد کنم كه من خودم براي گرفتن اين فركانس 2 روز درگير بودم . وقتي فركانس كمي كاهش پيدا مي كنه سيگنال 0% ميشد
يعني وقتی كواليتي از 92% در اين فركانس پايينتر بياد سيگنال را 0% نشان ميده.و اگر كواليتي از 96% پايينتر بياد همش در دانلود آفلاین DC ميندازه . (این پاراگراف را یکبار دیگر با دقت بخونید)

پس فرکانسهای S2 اين ماهواره (Eutelsat W6) خيلي حساس است بايد با دقت كامل بالاترين درصد كواليتي را بگيريد و اگر قيچي و سويچر داريد آنها را در بياورید.

دوستان و خوانندگان این مطلب چنانچه شبكه صلاح الدين (Salahaddin TV) را در روز بدون مشكل داشته باشند مشكل براي فرکانس 11449 را ديگر نخواهید داشت.

و در آخر بايد این نکته را نیز گوشزد کنم که اين کارت Skystar HD2 CI برق بسيار زيادي براي سيمبول ریت 30000 احتياج دارد -- ممکن است شما 98 درصد هم سيگنال داشته باشيد ولي اگه يک لحظه نوسان برقي پيش بياد که اکثر سيستم ها مدام به خاطر مشکلاتشان مثل برق دزدي و فن زيادي و يا کارتهاي سخت افزاريي که پورت برق دارند نوسان دارند سيگنال S2 در اثر اين نوسان کواليتيش کم يا حتي براي يک ثانيه قطع ميشه و تمام فايلهاي شما تا 100 درصد دانلود نميشوند.

استفاده از LNC مارک گراندیک آلمان بسیار توصیه میشود.
به نقل از :euroman

mare

Banned
2009-09-27
1
1
36
یورمن

euroman همان مهندس عبود عساکره معروف نیست؟
بابا این طرف مخه
کلی فیلمهای آموزشی ایشون رو من دیدم

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
بهترین گیرنده اس2

بهترین گیرنده امواج و فرکانسهای اس2 در ایران کارتهای شرکت Prof هستند. این کارتها به راحتی هر چه تمام تر فرکانسهای اس2 را در ایران دریافت میکنند

4jif2rmi9ixh3q5o23ri.gif

بالا