assassins_green
کاربر
- 2010-05-26
- 13
- 3
- 28
ببخشید متوجه نشدم. مثلا من 2000 تومان بریزم به همون اندازه اکانت به من میدین؟
ببخشید متوجه نشدم. مثلا من 2000 تومان بریزم به همون اندازه اکانت به من میدین؟
سلام من همstarsatx95دارم. شماره حساب بدید. من هم تست رو میخوام. در ضمن آموزش راه اندازی هم رو بزارید
سلام. لطفا" بفرمایید این چه سرویسی است؟ من یک دستگاه هایویژن 9191xfast usb و یک کارت skystar 2 دارم. آیا این اکانت برای بازکردن کانالهای کارتی است؟ اگر هست راه و روش با دکر نحوه اتصال آن به رسیور را ببفرمایید. آیا باید رسیور بطور دائم به اینترنت متصل باشه؟ چگونه وقتی که بدون لپ تاپ از کامپیوتر دور است؟ ممنون.
سرورها برای چه کشوری هست ؟ لطفا شماره حساب را برای من بفرستید...iclass9696x pvr
سلام من هم sky star 2 دارم. شماره حساب بدید. من هم تست رو میخوام. در ضمن آموزش راه اندازی هم رو بزارید
دستت درد نکنه. خداییش ایول داری. من پول رو میریزم فقط یه سوال دام جهت ماهواره باید رو eutelsat w3 باشه؟ در ضمن من مطمئن باشم که امنه و برای من هیچ مشکلی پیش نمیاد. منظورم از لحاظ قانونیه؟ با تشکر.
با سلام
لطفا شرایط دریافت یک اکانت 5 روزه رو برای من بفرستید.با شماره حساب و چگونگی دریافت.
رسیور من دریم باکس 800 اچ دی هستش ممنون از لطفتون.
سلام. پس از دریافت پیام خصوصی وجه را واریز کردم. شماره حواله و آدرس ایمیلم را هم نوشتم. خبری نشد.
سلام
اکانت تست میخواستم برای hadu beta 0.1.1.2 bulid 0002
کارت dvb هم مدلش prof 7301
با سلام وخسته نباشی خدمت دوست وهمکار عزیزم
من بتازگی وارد این موضوع شدم یکم راهنمایی و یک اکانت تست میخوام درضمن رسیور آیکلاس 9595 دارم وکارت dvb مدل skystar2 هم دارم
باتشکر
درخواست اکانت تست برای4622xiiقابل استفاده درنرم افزارhdvb v1.1.5
باتشکر
سلام. واقعا شرمنده من سر در گم شدم. مگه شما اکانتهایی که میدید مربوط به اینترنت یک طرفه نیست؟ مگه احتیاج به یک خط تلفن یا adsl نداره؟ مگه احتیاج به جهت eutelsat w3 و کانکت شدن به vpn نداره؟ خواهش میکنم من ر روشن کنین چون شما قیمت هاتون عالیه و من هم به اکانت شما نیاز دارم. در ضمن من adsl ندارم اگه با خط تلفن سند کنم برای من از حاظ قانونی مشکل پیش نمیاد؟ممنون