سلام دوست عزیزم
خسته نباشید.مطالب مفیدی رو گذاشتید و خیلی جامع ومفید بودند.
راستش من هم رسیورم 9200all in one cxt میباشد وهر کاری کردم نتونستم اطلاعات STB information
را ببینیم.یعنی وقتی در منو روی این قسمت میرم هیچ اطلاعاتی نمیاره ویا وجود ندارد.این چسیت ودر حالی که من دستگاه
را بصورت نو خریدم.
یک مشکل دیگه هم دارم من اصلا نمیتونم یک مسیر رو save کنم.من میخواهم مسیر آسیا ست3 s را فعال کنم ولی تحت
هیچ عنوانی نتونستم .یعنی آسیاست 2 ku & c وجد دارد ولی آسیاست 3s وجود ندارد.
خواهش میکنم اگه میتونی راهنمائیم کن که خیلی نیاز به مسیر آسیاست3 دارم.بتازگی شبکه گیلان رفته روی این مسیر وما که
در آذربایجان شرقی زندگی میکنیم دیدن برنامه های محلی خودمان برایمان فوق العاد اهمیت دارد و ما الان محرومیم.
خیلی ممنون میشم از شما.منتظر شما هستم.
با درود
جواب سوال اول شما: نمايان نبودن اطلاعات stb به دليل فعال بودن امولاتور ميباشد كه بايد هم همينطور باشد و مشكلى نيست.اگر خواستيد اطلاعات stb را ببينيد روى قسمت usb بدون وارد شدن به آن دكمه قرمز وسپس رمز 6000 وارد كنيد اكنون اگر به قسمت stb برويد اطلاعات نمايان است. مجدد به قسمت usb رفته و مجدد دكمه قرمز و رمز 6000 را وارد كنيد تا مجددا پچ فعال شود.
پاسخ سوال دوم:اين مشكل مربوط به نرم افزار است اما قابل حل. به روش زير عمل كنيد: دستگاه را بهتر است ابتدا تنظيم كارخانه كنيد
در قسمت تنظيم آنتن اين ماهواره را پيدا كرده و روي آن ok كنيد و سپس دكمه سبز را زده تا پيغام ذخيره داده ها نمايان شود
اكنون از اين قسمت خارج شويد و وارد قسمت جستجوي پيشرفته شويد ماهواره آسيا ست در آن قسمت موجود است دكمه سبز را براي ويرايش ترانسپوندر فشار دهيد حالا يك فركانس جديد با زدن دكمه سبز وارد كنيد براي مثال يك فركانس از هاتبرد :
11747
27500
H
كه فركانس شبكه pmc است.
البته بايد ديش هاتبرد بدون سوييچر به دستگاه در مرحله بالا وصل باشد .
حال دكمه قرمز را زده و پس از ذخيره شروع به جستجو كنيد كانالها پيدا ميشوند و ذخيره ميشود سپس اگر از منو خارج شويد و روي كنترل دكمه sat را فشار دهيد asiasat 3s ku را مشاهده ميكنيد حالا ديش آسيا ست را وصل و روي اين ماهواره سرچ كنيد مشكلي ديگر وجود ندارد.