هر گونه انتقاد یا پیشنهاد در رابطه با دانگل میکروباکس فقط در این تایپک:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eissa927

کاربر
2007-01-29
8
12
سلام دوستان بهترین مسیر از لحاظ بیم دهی وکارایی ونصب وراهندازی سیستم های جدید وپرقدرت وتازه نفس مسیر ترک ست 2a هستش

mohamad shojaie

کاربر
2009-05-01
25
154
45

سلام به همگی

اینجور که شنیدم قراره دوباره شرینگ برای بار 1000 برای تست راه اندازی بشه اما

تا این لحظه ساعت 17:45 روز شنبه 30 /5 /2009

هنوز که خبری نیست

شرینگ کله جهات قطع میباشد

شرینگ = 0%

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
علی رسیور کجایی بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amiroooo

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
علي آقا كجاي بابا مرديم چرا خبري نيست. براي بار چندم من واقعأ چاكرم ! شما كاري به ديگران نداشته باش اينها يك سري سود جو هستن! ما منتظريم! خيلي مخلسيم. فقط علي ريسور

• Like

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
gf899.png

xman

کاربر
2007-11-17
21
45
با سلام دستگاه ميكرو باكس يا مشابه ان را نخريد من روز اول كه وارد بازار ايران شد داشتم روزهاي اول براي جزب مشتري بد نبود وقتي شركت ميكرو سود خودش كردمثل شركت يا كارخانهاي كشور خودمون كه اولش خوبه بعدش افتضاه احتمالا شايد مسول شركتش ايراني باشه فعلا به نظر خودم كارت ابرا حرف اول ميزنه من ازش راضيم

• Like

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
تا کی واسه نرم افزار جدید باید صبر کنیم ؟
دوست من الان تست بصورت
نرمافزار 1.19 برایw3
نرمافزار1.20 برای هاتبرد انجام میگیره و نرم افزار جدید برای تست دبیلیو6 است ...قرار نیست...

safifarzad

کاربر
2009-07-31
4
9
يه پيشنهاد قابل بررسي

با سلام
يه پيشنهاد داشتم براي علي آقاي گل . .
علي جون اگه شما با برو بچه هاي سرور كار ميكني به نظرت نميشه از كاربراي سايت از هر نفر يه كم پول بگيرين بزارين رو هم يه كارت اسكاي بخرين كه پكيج اسكاي ايتاليا هم راه بيوفته به نظر من ارزششو داره.
اگه امگان داره بزارينش تو نظر سنجي سايت تا بچه هاي ديگه هم بخونن.به نظر من كه فكر خوبيه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nahid24

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
يه پيشنهاد داشتم براي علي آقاي گل . .
علي جون اگه شما با برو بچه هاي سرور كار ميكني به نظرت نميشه از كاربراي سايت از هر نفر يه كم پول بگيرين بزارين رو هم يه كارت اسكاي بخرين كه پكيج اسكاي ايتاليا هم راه بيوفته به نظر من ارزششو داره.
اگه امگان داره بزارينش تو نظر سنجي سايت تا بچه هاي ديگه هم بخونن.به نظر من كه فكر خوبيه

با سلام دوست عزیز قبلا این در خواست از تیم ساپورت داشتم اما به گفته مسئولین به دلیل اینکه ابتدا به کارت های زیادی از این پکیج نیاز و بعد کارت این پکیج توسط سرور قابل شر نیست به دلیل مسائل امنیتی و همچنین نبود تجهیزات کافی فعلا این کار ممکن نیست
تعدادی از کانالها پکیج مربوطه توسط پروتکل cc cam شر شدن و مشاهده می کنید فریز بسیار زیاد دلیل هم تعویض کلیدها با سرعت زیاد در حال حاضر نرم افزاری در حال تهیه و قرار حدود 20 کانال این پکیج کاملا باز شود اما مشکل فریز و نبود پهنای باند کافی فعلا باعث تاخیر شده

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
دوستاني كهx95دارند ميخواهم تمام كدهاي دستي دستگاه خود را پاك كنندو گزينهtwimرا انتخاب كند. تامشكل فركانس12360حل بشه وتمام كانلها به سرعت باز بشود . لطف انجام بديد و نتيجه را اعلام كنيد. فقط هيچ كددستي نباشد. با تشكر

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177
از گروه شیرینگ دانگل میکروباکس بخاطر باز نگه داشتن کانال showcinematvmax موقه کشتی کج تشکر میکنم کاری که تا امروز هیچ دنگلی نتونسته انجامش بده حتی دانگل تیتان y4 فقد اگه میشد بجای این همه کانال اضافه مثل art در هاتبرد یا گروه bis که فقد چند کانال به درد نخورش بازه 15 کانال اسکای کالچیو رو بازکنید که همه رویداد های مهم ورزشی دنیا رو پوشش میدن از جمله کشتی کج که تا پنج روز مسابقات مهم رو پخش میکنه در حالی که showcinematvmax فقد 24 ساعت نشون میدن: با تشکر

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
با سلام دوست عزیز قبلا این در خواست از تیم ساپورت داشتم اما به گفته مسئولین به دلیل اینکه ابتدا به کارت های زیادی از این پکیج نیاز و بعد کارت این پکیج توسط سرور قابل شر نیست به دلیل مسائل امنیتی و همچنین نبود تجهیزات کافی فعلا این کار ممکن نیست
تعدادی از کانالها پکیج مربوطه توسط پروتکل cc cam شر شدن و مشاهده می کنید فریز بسیار زیاد دلیل هم تعویض کلیدها با سرعت زیاد در حال حاضر نرم افزاری در حال تهیه و قرار حدود 20 کانال این پکیج کاملا باز شود اما مشکل فریز و نبود پهنای باند کافی فعلا باعث تاخیر شده
علی آقا من صمیمانه از طرف تمام بچه های سایت از شما تشکر ویژه خواهم داشت ممنون بابت اطلاع رسانی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من پیشنهاد میدم بگید این روزهای آخر یکمی هم این دیجی ترک را باز کنند
با درود دوست گرامی
توجه داشته باشید اگر ساپورت میکروباکس راست بگویند وبرای پکیجها کارت تهیه میکنند دیگه 1 کم واینها مطرح نیست بلکه کانالهایی که میخواستند ارایه کنند مشخص وکارهای مربوطه انجام شده است.
پس اگر قرار باشد کارت برای 3 ماه تهیه کنند وان هم در اخر مهلت اعتبار به گفته خودشان بعید بنظر میرسد:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا