مراحل اجرا و راه اندازی Sky Star
سلام
کسی نیست که یگه چه جوری میشه دی وی بی رو تنظیم کرد و برنامه های تصویری رو ازش گرفت؟:dast:
سلام دوست گرامی
والا این سوالی که پرسیدی خیلی جواب طولانی داره و خدا ساعت طول می کشه. من خرده خرده و مرحله به مرحله جوابتو می دم تا قدم به قدم پیش بریم. تا مشکل شما و بقیه که در این زمینه سوال پرسیدند تا حدی حل بشه...
اول از همه وقتی sky star رو به سیستمت وصل کردی و از دیش به طور مستقیم و یا از پشت رسیور به دستگاهت سیم رو متصل کردی باید برنامه ای به نام Technisat DVB رو که سی دی آن در جعبه ی خرید موجود است را نصب کنی که نصب آن چندان کاری نداره و بعد از نصب حتما باید سیستم را ری استارت کنی پس از اینکه برنامه به درستی نصب شد یک آیکون قرمز رنگ در کنار نوار وظیفه ، پهلوی ساعت ظاهر می شود که نشان دهنده نصب درست برنامه است. که این آیکون در صورت اتصال به ماهواره و در زمان دریافت از LMB به رنگ سبز تغییر رنگ می دهد.
این اولین و تقریبا مهمترین قدم در نصب کارت هستش که باید دقت کنی به درستی انجام بشه
برای اجرا و دریافت برنامه های ماهواره ای به برنامه خاصی نیاز داری که به نظر من راحت ترین و بی دردسر ترین اون ها Prog DVB هستش که از لینکی که در همین تاپیک گذاشتم و اگه نشود با نگاه به چند ارسال پایین تر می تونی اون رو پیدا کنی و دانلود کنی. فقط بگم که اگه ویندوز XP داری نوع 32 و اگه ویستا داری نوع 64 رو دانلود کن.
ProgDVB 6.06.1 Standard Edition
32bit version
64bit version
بعد اون را نصب کن و این نکته مهم رو بگم که زمانی که وارد نصب برنامه می شی در همان قسمت های اولیه نصب قسمتی هست که در آن باید نوع کارت خود را مشخص کنید و آن را از نمونه پیش فرض BDA به نوعی که در آن نوشته SKY STAR 2 & 3 تغییر بدی در غیر این صورت برنامه اجرا نمی شود و بعد از ری استار مجدد آن برنامه را باز کن.
دراین موقع برنامه از شما می خواهد که LMB خود را انتخاب کنید و با زدن گزینه add lmb شما باید ماهواره ی hotbird 6,7,8 و هر نوع دیگری که برای آن lmb روی دیش دارید انتخاب کنید.
در آخر به سرچ کانال می رسیم که شما می توانید به پست قبلی من در همین قسمت مراجعه کنید و آن را انجام دهید فقط برای سرج تمامی کانال ها شما channel list رو انتخاب و سپس scan Channel رو انتخاب می کنید و رو ماهواره مورد نظر مثلا hotbird کلیک کنید و مراحل کانالیابی انجام می شود
در صورت بروز مشکل در خدمتم
در انجا باید از دوست گرامی babi_66 هم تشکر کنم
k:
موفق باشید