همه چیز درباره فایل rules در اسکای نت

sanecity

کاربر
2006-10-04
46
270
همه چیز درباره فایل rules در اسکای نت

فایل Rules اصلاً چیه ؟

Rules همون طور که از معنیش پیداست برای قانون گذاری هستش.
شما به سه روش میتونید این قوانین رو ایجاد کنید:
1-مک آدرس m
2-سایت s
3-IP کاربر d
=======================================
توضیحات روش اول:
مک آدرس همون شناسه کارت DVB هر کاربریه که از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنه که از 8 یا همون 10 کاراکتر تشکیل شده مثل اینا :
d0d70a755f
d0d70b2ea6
306a805063
وقتی ما مک آدرس رو پیدا کردیم میتونیم با نوشتن m در ابتدا و سپس مک آدرس و بعد علامت + و - دستورات لازم رو ایجاد کنیم.یا وقتی IP سایت رو پیدا کردیم میتونیم با نوشتن s یا IP کاریر رو با نوشتن d میتونیم دستورات مورد نظرمون رو ایجاد کنیم.
=======================================
برای ایجاد محدودیت از + و - استفاده میکنیم.برای مثال وقتی این دستور رو دادیم :
s *.*.*.* -BLOCK -swf[1k-500k] -bin[1k-40M] -bmp -gif -Css -gz
منظورمون اینه که فایلهایی که با مشخصه BLOCK و bmp و gif و Css و gz تو فایل Regex مشخص شدن رو به هیچ وجه دانلود نکنه و فایلهای swf بزرگتر از 500 کیلو بایت رو دانلود کنه و فایلهای bin کمتر از 40 مگ رو دانلود نکنه یا همون بیشتر از 40 مگ رو بگیره.
همانطور که در اول این دستور میبینید من با زدن ستاره یه کلیت و اصل ایجاد کردم که شامل همه سایتها میشه.اگه بخواهیم برای یک سایت یا کاریر بخصوص محدودیت ایجاد کنیم این شکلی میشه :
s 194.63.250.11 +[40K-] *Bia2music
که در این صورت کلیه فایلهای بزرگتر از 40 کیلو بایت که از سایت bia2music دانلود میشه رو شما هم میگیرید مثلاً اگه بخواهید فقط از این سایت Mp3 بگیرین باید این شکلی بشه :
s 194.63.250.11 +mp3 *Bia2music
اگه جدای از فرمت فایل سایزش هم براتون مهمه این شکلی میتونید به برنامه بفهمونید:
s 194.63.250.11 +mp3[1m-] *Bia2music
که در این صورت فقط mp3 های بزرگتر از 1 مگ رو میگیره و جون من ماکزیمم رو مشخص نکردم اگه سایز فایل 1 گیگ هم باشه براتون میگیره ولی اگه بخواهید بیشتر از یه سایز مشخص رو نگیره باید این شکلی بشه :
s 194.63.250.11 +mp3[1m-20m] *Bia2music
که با این دستور فایلهای mp3 که حجمشون بین 1 تا 20 مگ هستش و از این سایت دانلود میشه رو شما میگیرید و تو نامگذاری فایل هم Bia2music رو که بعد از * قرار گرقته رو ملاحظه خواهید کرد

persianhb

کاربر
2009-12-28
11
15
44
استاد اگه خواستیم از یک ip همه فرمتها رو دانلود کنیم چطوری باید بنویسیم؟

ppp.ehsan

کاربر
2010-01-23
3
1
29
رولز و رجكس مثل فرمان يه ماشين ميمونه كه بايد بلد باشي چطور كنترولش كني.از اساتيد محترم خواهش مندم كه اموزش كامل رولز و رجكس را به كاربران اموزش بدهند چون رولز و رجكس توي اينترنت فراوونه ولي به درد هر اسكاينتي نمي خوره و اگه هم بخوره كنتروله اوون مهمه كه چي براموون بگيره پس من از طرف تمام كاربران محترم اين سايت تقاضا مندم كه اموزش كامل در مورد اين 2مبحث گذاشته شود همچنين اگر كسي از كاربران تمايل داشت با اين ايميل در مورد اين موضوع و كلا بحث افلاين با هم مكاتبه ميكنيم .با تشكر فراوان از دوستان ppp.ehsan@yahoo.com

بالا