هنگ کردن ایکلاس k9k9 pvr hdmi بعد از وصل کردن به دیش

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام رسیور فوق بعد از وصل کردن به دیش مدت کوتاهی کار میکنه شروع به هنگ کردن میکنه و روی پنل عدد 0 نشون داده میشه و دستگاه خاموش میشه و خودش دوباره روشن میشه و باز همین کار ادامه داره از دیش که بازش میکنم خوب میشه و مشکلی نداره قطعه ایی خرابی فیزیکی ندارن با چند تا دیش تست شده همینه دیش این رسیور با رسیور دیگه تست شده مشکلی نداره ایا میتونه خرابی از تیونر باشه ؟متشکر

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام نکته ایی که تازه متوجه شدم به صورت رندوم خوب میشه و مشکلی پیش نمیاد بیشتر اوقات هنگ میکنه و خاموش میشه با تشکر

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام مجدد دوستان از داخل منو تنظیمات سویچر رو برای هاتبرد که به سویچ 1 وصل بود کلا غیر فعال کردم ظاهرا مشکل رفع شدماهواره هاتبرد دریافت میشه اما ماهواره بدر که به 4 وصله فعاله نظر دیگه ایی ندارین نکته اینکه دیش و سویچر با رسیور دیگه سالمن و کارکرد درسته

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گامي خازنهاي 1000 ميكرو در پاور را تعويض كنيد و توصيه هاي جناب حيدري را هم به كار گييد ///پيروز باشيد

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
دوست عزیز یک بار مدار را بخصوص پایه های سی پی یو و رم را هیت گرفته و بعد شست و شو کنید احتمال لحیم مردگی در پایه ها زیاد است

مین برد رو کلا با اسپری شستم هیت هم گرفتم مشکل از اینها نبود

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوتا ايسي كوچك 8 پايه كنار هم قرار دارند اون كه پايه هاش بزرگتره ايسي دريم ميباشد/ولي فكر نكنم ايسي دريم مشكل داشته باشه

saba2

کاربر
2012-03-04
36
149
با سلام به دوستان
منم همین مشکل رو دارم البته زمانیکه روی پایه های سی پی یو هیت میگیرم برا یه مدتی خوب میشه ولی بعد یکی دو هفته دوباره عیب پابر جاست ظاهرا این عیب توی این نمونه رسیور شایع هست.
از دوستان اگر کسی راه حلی برای رفع این عیب داره راهنمایی کنه تا دوستان بهره ببرند.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوستان چند روز است مطالبی میفرستند تا ارسالاتشون زیاد بشه بدون اینکه مطالب ارسالی دارای نظم و یا متن ارزشمندی باشد لطفا سعی کنید ارسالات و یا مطالب کامل دقیق و با نظم با ارسال مشخصات دستگاه . نوع عیب . کارهای انجام شده بر روی دستگاه و توضیحاتی که نیاز میباشد را ذکر کنید و همچنین در پاسخ به سوالهای ذکر شده سعی کنید پاسخهای ارسالی قبلی را مطالعه کنید و پاسخ تکراری ارسال نکنید .

کلیه مطالبی که بدون محتوی میباشد و فقط گمراه کننده میباشد به زودی حذف میگردد .

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام منظورتون همون ای سی فلش هست که با ید بگم فلش هم مجدد پروگرام شده قبلا هم گفتم با غیر فعال کردن گزینه سویچ رسیور تا الان داره کار میکنه مشکلی به وجود نیاورد دستگاه رو به مالکش مرجوع کردم با تشکر

asghar_zahra

کاربر
2006-10-09
38
65
پایه های سی پی یو را با هویه قلع کشی کن در برخی موارد با هیتر گرفتن مشکل حل نمی شود

vcd tanin

مدیر بازنشسته
2010-11-28
22
56
رفع مشکل هنگ کردن مدل k9k9 pvr hdmi ابتدا ولتاز قسمت ترانسیستور لگلاتور 1.8 را تست نمایید سپس ایسی رم و cpu را با دقت لحیم و با تینل سرویس نماید بعد از طی این مراحل یک عدد مقاومت smd 105 در کنار کریستال 27000 وجود دارد مقاومت از برد خارج شود چند مدل که بر خورد داشتم با این مراحل مشکل برطرف شده
موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا