ورود ايكلاس 9696HD با هولوگرام جديد

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام
سری جدید رسیورهای ایکلاس 9696hdو 9696xpvrو9797xnpvr hdmi دستم رسیده که دارای برچسبی هستند که عکسهاشون رو در اینجا قرار میدم

پیوست‌ها

• 32.9 کیلوبایت بازدیدها: 428
  • 31.6 کیلوبایت بازدیدها: 426
  • 32.8 کیلوبایت بازدیدها: 425
  • 24.9 کیلوبایت بازدیدها: 426

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
اين سري 9696 با ايسي فلش m29w160et اصلي ويك نوع رم ديگه نه از مدل winbound قبلي استفاده شده است.
بنظر فيبر مدارچاپي هم بهتر شده وفروشنده ها هم گفتند كه اينها با آپگريد پيغام چيني نميدهد وسري جديد اصلي هست چون ايسي دريم دارد.
حالا بايد مرور زمان ثابت كنه راست يا دروغ در هر صورت توليدات بي كيفيت قبلا بسيار آبروي اين كمپاني پول پرست را برده وطول دارد تا جاي قبلي خودرا بدست بياورد.

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
اين اشغال ها فقط به درد خودشون ميخوره اول بيان گند قبلي خودشونو درست کنن بعد محصول توليد کنن..
به هر حال از اطلاع رساني شما متشکرم.

saman.sh

کاربر
2010-07-10
15
84
39
:051:با سلام و درود خدمت همه دوستان اتفاقا چند روز پیش من یکی از این مدل با بر جسب اوریزینال رو واسه مشتری بردم خراب بود حالم گرفته شد و آبروم رفت مجبور شدم از همون قدیمیه واسش ببرم ونصب کنم:051:

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
با سلام حدود50 تا از این مدل آیکلاس برام اومده وهمش به محض اینکه بالا میاد پیغام

Security chip Fallure میده و تازه این مدل از فلش 48 پایه استفاده شده .

علی ریسیور عزیز یه اطلاع رسانی در مورداین سری بکنه

درکل رسیور بسیار آشغالی

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
:051:با سلام و درود خدمت همه دوستان اتفاقا چند روز پیش من یکی از این مدل با بر جسب اوریزینال رو واسه مشتری بردم خراب بود حالم گرفته شد و آبروم رفت مجبور شدم از همون قدیمیه واسش ببرم ونصب کنم:051:

با سلام حدود50 تا از این مدل آیکلاس برام اومده وهمش به محض اینکه بالا میاد پیغام

security chip fallure میده و تازه این مدل از فلش 48 پایه استفاده شده .

درکل رسیور بسیار آشغالی​

دوستان عزیز منم تعداد بالایی از این رسیور دستم رسیده ولی تا به الان با همچین مشکلی که شما گفتید برخورد نکردم
حالا مشکل از کجاست اینو منم نمیدونم

m.nsat2

کاربر
2010-01-30
69
152
42
دوستان عزیز منم تعداد بالایی از این رسیور دستم رسیده ولی تا به الان با همچین مشکلی که شما گفتید برخورد نکردم
حالا مشکل از کجاست اینو منم نمیدونم

مشکل کلا شرکت ایکلاس با این رسیورهای مزخرفش که اعصاب همه رو بهم زده.
هی میگم استارست خوبه کسی قبول نداره. مردمم چشمشون شده ایکلاس؟
ایکلاسم یعنی ارور رو صفحه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

Security chip Fallure میده و تازه این مدل از فلش 48 پایه استفاده شده .

درکل رسیور بسیار آشغالی
با درود
دوست گرامی شما قسمت اول ارور را نوشتید قسمت دوم خط بعدی یا مینویسه دستگاه چینی هست پس بدهید به کسی که فروخته!
یا اعلام خرابی ایسی محافظ چیپ را میدهد که باید ایسی دریم تعویض بشود
در هر صورت از دستگاه تازه به بازار آمده این همه ایراد واقعا نوبر هست وکلی روی فروش این رسیورهای بی کیفیت تاثیر داشته.
درضمن هر دستگاهی وعایب ومزیت های خودش را داره این برندهای چینی داخل مملکت ما همه شان در حداقل کیفیت هستند وقابل تبلیغ نیستند:sadwalk:

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوستان عزيز ايا نرم افزار اين رسيور با سري قبل يكي هست يا خير ؟

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
مشکل خرابی آی سی دریم در این مدل هم دیده شده و همچنین ارور چینی اما خوب کمتر بوده نسبت به مدلهای قبلی البته من که دیگه آیکلاس زیاد کار نمیکنم مگر این که مشتری بخواد

salary

کاربر
2008-01-04
5
15
با درود
اين سري 9696 با ايسي فلش m29w160et اصلي ويك نوع رم ديگه نه از مدل winbound قبلي استفاده شده است.
بنظر فيبر مدارچاپي هم بهتر شده وفروشنده ها هم گفتند كه اينها با آپگريد پيغام چيني نميدهد وسري جديد اصلي هست چون ايسي دريم دارد.
حالا بايد مرور زمان ثابت كنه راست يا دروغ در هر صورت توليدات بي كيفيت قبلا بسيار آبروي اين كمپاني پول پرست را برده وطول دارد تا جاي قبلي خودرا بدست بياورد.

دوست گرامی بنده اطلاع کامل دارم که این سری با این هلوگرام طلایی از ده مورد سه مورد مشکل دارن _پج قبول میکنند شبکه ها را باز میکنند ولی مشکلات نداشتن سیگنال نوسان داشتن سیگنال هنگ کردن و مسائل مشابه و در اخر الان توی یه مدل 9696 پی وی ار از همین سری گیر کردم از اساتید یاری میطلبم
رسیور موقع جابجایی کانال کند در بیشتر مواقع بسیار کند که میشه گفت در همان حالت هنگ میکند ریموت کنترل را چک کردم سالم حتی با ریموت دیگه هم تست کردم.بعضی اوقات روی شبکه های ضعیف که میرم بدتر میشه .تغذیه را چک کردم ولت های خروجی مشکلی ندارن پج کارخانه ای زدم خلاصه هر کاری بگید کردم مشکل حل نشد که نشد لازم بذکر است هنگامی که سیم انتن را از پشت رسیور جدا کرده بدون مشکل کار میکند ولی با انتن مشکل کند کار کردن شدید با ریموت کنترل هست با کلیدهای خود رسیور هم مشکلی ندارد ممنون میشم دوستانی که تجربه کردند راهنمایی فرمایند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HOSSEIN_N

کاربر
2008-06-02
4
24
***************چك كردم و برنامه دادم هيچ مشكلي نداشت!
ضمنا كيفيت خروجي اچ دي براي ال سي دي من كه سامسونگ سري 5 و550 هست از سه فيش خيلي بالاتر هست!
حتي براي كانالهاي معمولي!
موقع قطع و وصل فلش استپ در تصوير ديده نميشه !
موقع عكس گرفتن ريستارت نميشه!
model id ======s9f4a126

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sajjedeh

کاربر
2009-06-08
43
150
44
دوستان دو عدد هم من دارم که خودش خود بخود کانال عوض میکند از روی کانال 3 میپره رو 8 هر چند ثانیه یکبار کانالش خود بخود عوض میشه

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
به نظر من سرعت پردازش بهينه شده !
و خروجي اچ دي به ال سي دي كيفيت بالاتري داره!

این رسیور با 9797hdmiتفاوتی نداره و یکی هستند
ولی درکل رسیور های hd ایکلاس مشکلات زیادی
دارند که همگی با این مشکلات اشنایی دارند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان رعایت کنید!!

دوستان دو عدد هم من دارم که خودش خود بخود کانال عوض میکند از روی کانال 3 میپره رو 8 هر چند ثانیه یکبار کانالش خود بخود عوض میشه
تذکر:
دوستان لطفا راهنمایی اشتباه به کسی ارایه ندهید!!
تعویض خودبخودی کانال مربوط به خرابی ایسی کمیاب dream رسیور هست وفقط باید تعویض بشود.
دوستان فروشنده هم از تاپیک های سایت برای تبلیغات استفاده نکنید و معامله با پیام خصوصی هم از نظر قوانین سایت ممنوع وهرگونه ضرر وزیان احتمالی متوجه کسی بشود خودتان مقصر هستید:busted_red:

بالا