ولتاژ بالای تیونر ms-1500 ferrari

mostafa_6598

کاربر
2013-12-31
31
55
سلام خدمت دوستان گرامی ریسیور مذکور به گفته مشتری بعضی از کانال ها رو ظعیف میگیرد

بررسی که که کردم دیدم تیونر در فر کانس های H ولتاژ 20 یا 21 ولت دارد و فک کنم همین باعث اختلال میشه که باید 18 ولت باشه چه راهنمایی می فرمایید
کارای که کردم
1- ارتقا نرم افزاری که با ارور sw file size error مواجه شدو اپدیت نشد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام خدمت دوستان گرامی ریسیور مذکور به گفته مشتری بعضی از کانال ها رو ظعیف میگیرد

بررسی که که کردم دیدم تیونر در فر کانس های h ولتاژ 20 یا 21 ولت دارد و فک کنم همین باعث اختلال میشه که باید 18 ولت باشه چه راهنمایی می فرمایید
کارای که کردم
1- ارتقا نرم افزاری که با ارور sw file size error مواجه شدو اپدیت نشد

درود :
ولتاژها رویh
20و21 در نوسان هست درسته ای کاش روی v هم میگفتید که تقریبا13و14آیا در همین رنج هست که باید هم باشه بعد در خصوص سوال دوم شما ،اروری که فرمودید نشان میده نرم افزاری که به رسیور دادید نمیخوره دقت کنید که سافتور دقیق مخصوص همان رسیور باشه بعد هم آخرین و یا اینکه حد اقل از اینی که هست بالاتر باشه بعد در آخر رسیور رو رسیت فکتوری کنید.

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گرامی من این ایراد را چند روز پیش در یک استارایکس 98 داشتم که حل شد /و این ایراد از پاور هستش و تمامی پاورهای این نمونه دستگاها با هم یکی هست یه سر به اینhttp://hd.iran-tk.com/tamerkaran84707/ پست بزنید راه حل را نوشتم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
بله روی v هم 14.5 ایناست یعنی به نظر شما ایراد میتونه از LNB باشه

درود
دوست من جناب بردیا پاسخ را گفتند عیب از پاور میباشد با یک منبع تغذیه دیگر چک کنید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
مقاومت چطوری گذاشتین یه عکس میزارین متوجه شم

با درود ///اقا شما یه مقاومت 56 کیلو اهم را روی مقاومت نمونه گیر که از 5 ولت به گوپلر میره موازی کنید //اگر هم عکس واضح از برد بزارید براتون تضیح میدم روی عکس //متاسفانه دستگاه دادم مشتری برد وگرنه عکس خود م میزاشتم

mostafa_6598

کاربر
2013-12-31
31
55
با درود ///اقا شما یه مقاومت 56 کیلو اهم را روی مقاومت نمونه گیر که از 5 ولت به گوپلر میره موازی کنید //اگر هم عکس واضح از برد بزارید براتون تضیح میدم روی عکس //متاسفانه دستگاه دادم مشتری برد وگرنه عکس خود م میزاشتم

Untitled.jpg
خدمت شما

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///به احتمال زیاد یا r14هستش,یا r15شما یه مقاومت حدودا 50 کیلو اهم با تک تک این مقاومتها موازی کن و تغییرات ولتاز را ببین در خروجی پاور دارید یا نه ؟روی هر کدام تغییر ولتاز را داشتید مقاومت را روی همون لحیم کنید در ضمن شاید نیاز به کم و زیاد کردم مقاومت داشته باشید .شما ولتاز خروجی یکی از خروجی ه را مبنا قرار دهید و مقاومتی قرار دهید که نهایتا نیم تا یک ولت ولتاز از حد مجاز بیشتر نباشد

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99

درود. تاپیک قدیمیه میدونم اما ممکنه به کار دوستان بیاد...

جهت رفع این ایراد خازن ۴۷ میکرو ۳۵ ولت نزدیک تیونر رو تعویض کنید جاش ۱۰۰ میکرو ۳۵ ولت بذارید‌.
تغذیه همین که خازن هاش نو بشه کفایت میکنه، دستکاری نمیخواد‌.

بیشتر از ۱۵ تا دستگاه رو رفع ایراد کردم تا بحال با همین کار.
موفق باشید.

بالا