پاسخ به سوالات و مشکلات مربوط به دانگل MicroBox II در این تاپیک.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز.کدوم برنامه به نظر شما در جهت Eutelsat 7A یا همون W3 برقراره و بهتره و کانالهای بزرگسالان رو باز میکنه و مشکل نرم افزاری نداره؟ تو این پست پرسیدم،یکی از دوستان هم جواب دادن.آیا شما هم تایید می کنید؟ و لطف کنید نرم افزار رو برام بذارین.ممنون از لطفتون.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45889&page=98

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
دوستان این میکروباکس در هنگام کانالهای کارتی صدا ندارد لطفا راهنمایی کنید رسیورم 2000

درود دوست گرامی نداشتن صدای رسیور ربطی به دانگل نداره دانگل فقط کد رو میگیره میده به رسیور تو صدای کانال نقشی نداره

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
با سلام خدمت اساتید ودوستان دانگل میکرو باکس دو را باهزار زحمت ودانلود لودر از سایت میخاستم تبدیل به ریسورش بکنم که نرم افزار تا بیست پنج درصد میره ودیگه ایست میکنه فایل کلین هم زدم تا سی سه درصد بیشتر نمیره لطفا راهنمایی فرمایید ممنون از همه ایا باید جی تک بشه یا فول فلش

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام خدمت اساتید ودوستان دانگل میکرو باکس دو را باهزار زحمت ودانلود لودر از سایت میخاستم تبدیل به ریسورش بکنم که نرم افزار تا بیست پنج درصد میره ودیگه ایست میکنه فایل کلین هم زدم تا سی سه درصد بیشتر نمیره لطفا راهنمایی فرمایید ممنون از همه ایا باید جی تک بشه یا فول فلش

درود:

تنظیمات هگزه لودر یا بهتر بگم مانند خود تصویر باید انجام بدید تا اوکی شود.

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام دوستان واستاید من یک دانگل میکرو 2 البته مینی هست که بالودر داخل سایت برنامه تبدیل به ریسور رازدم الان هیج گونه تصویر را در تلویزیون ندارم کنترل نیز کارنمیکند ممنون میشم دوستان واساتید راهنمایی کنن

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام دوستان واستاید من یک دانگل میکرو 2 البته مینی هست که بالودر داخل سایت برنامه تبدیل به ریسور رازدم الان هیج گونه تصویر را در تلویزیون ندارم کنترل نیز کارنمیکند ممنون میشم دوستان واساتید راهنمایی کنن

درود :

فردا عصر اگر عمری باشه وقتی رفتم مغازه ارشیور دارم فایلهای مربوطه و اموزشارو براتون توضیح میدم هر چند توضیحات کامل بود و نرم فزارها!

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
7340768.jpgدانگل من

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام اقا حافظ با تنظیمات خود لودر داخل سایت نرم افزار نگرفت مجبور شدم تو قسمت flash interface رو بزارم ppi-flash وقسمت flashmodel رو خود نرافزار en29lv320ab انتخاب شده بود حتی فول فلش هم ریختم باز فایده ای نداشت

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
ایا به نظر شما مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری ویه مدت هم دانگل جدا ازبرق داخل کارتن بوده واستفاده نمیشده

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
اقا حا فظ سلام من که دیگه خسته شدم ونامید وشما هم که مشغله دارید وگرفتار توقع هم ندارم که جواب ندادید میدم بیرون تعمیر کار برام درست کنه:s13:

ولی نظر وراهکار شما برای من محترم است دلسرد وناراحت نشوید پست خود را بزارید:in_love:

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
اقا حا فظ سلام من که دیگه خسته شدم ونامید وشما هم که مشغله دارید وگرفتار توقع هم ندارم که جواب ندادید میدم بیرون تعمیر کار برام درست کنه:s13:

ولی نظر وراهکار شما برای من محترم است دلسرد وناراحت نشوید پست خود را بزارید:in_love:

با درود :

طبق آموزش تصویری این دو فایل یکی باید بهش بخوره لودر رو تنطیم کنید از لودر و فایهای که بچه ها ار سال کردند استفاده و فایل مربوط به کنورت دانگل به رسیور رو بریزید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام ممنون ای سی فلش سوخته بود دادم بیرون با عوض کردن ای سی وپروگرام مجدد توسط تعمیر کار راه افتاد تشکر از شما وسایت خوب تان یزد کاری داشتید در خدمتم

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
اقاحافظ سلام مجددمزاحم شدم سه تا مشکل دارم پس از تعویض ای سی و پروگرام ایسی فلش وروشن شدن دستگاه 1= by nor sat پیغام روی تلویزیون میباشدولی بازدن منو روی کنترل منوی ریسور بازمیشود
تبدیل شده به ریسورsat1000 هیچ گونه سیگنالی را دریافت نمیکند وچراغ سبز یک لحظه روشن ومیرود لطفا راهنمایی بفرمایید وراهکار ممنون از شما کنترل و منو ریسور کار میکند ولی سیگنال نداردوفرکانس جه دستی جه اتوماتیک سرج نمیشود

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
اقاحافظ سلام مجددمزاحم شدم سه تا مشکل دارم پس از تعویض ای سی و پروگرام ایسی فلش وروشن شدن دستگاه 1= by nor sat پیغام روی تلویزیون میباشدولی بازدن منو روی کنترل منوی ریسور بازمیشود
تبدیل شده به ریسورsat1000 هیچ گونه سیگنالی را دریافت نمیکند وچراغ سبز یک لحظه روشن ومیرود لطفا راهنمایی بفرمایید وراهکار ممنون از شما کنترل و منو ریسور کار میکند ولی سیگنال نداردوفرکانس جه دستی جه اتوماتیک سرج نمیشود

درود:

شما وارد کونورت و یا تعمیرات دوره ای شدید که حدود 5 سال از اون زمان گذشته و کمتر کسی تو ذهن و یا حتی مطلب و برنامه ای از اونها در آرشیو داره ...

واژه by nor sat =1 کتابی که نیست و بشه ترجمه کرد اما میتوان گمان کرد که میگه عدد 1 رو مرتب پس از ظاهر شدن و یا حالا خاموش روشن کردن رسیور این گزینه یعنی زدن عدد 1 را تکرار کنید .....
و دوم که فرمودید سیگنال نمیده اگر از سلامت قطعات سخت افزاری رسیور اطمینان داشته باشید ممکنه نرم افزار سازگار نباشه من متاسفانه اطلاعات زیادی در زمینه دانگلها و نرم افراری رسیورها کم شده و دیگر باز متاسفانه باید گفت وقت ندارم عذر ما رو پذیرا باشید.

آخرین ویرایش:

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام نه فقظ by nor sat مینویسد مهم نیست قبلا سالم بوذه شرینگ که قطع شد گذاشتم اش تو کارتن عددی در کارنیست

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام نه فقظ by nor sat مینویسد مهم نیست قبلا سالم بوذه شرینگ که قطع شد گذاشتم اش تو کارتن عددی در کارنیست

درود :

ممکنه از خود دانگل و از رو وپشت مین عکس با کیفیت بندازین ببینم دقیق چه شکلی هست ؟

آخرین ویرایش:
بالا