پاسخ به سوالات و مشکلات مربوط به دانگل MicroBox II در این تاپیک.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
کسی نیست به من کمک کنه که باید با این میکروباکس دو چه کار کنم از موقعی که این نرم افزار را به دانگل انتفال دادم چیزی باز نمیکنه صفحه اش هم سیاه شده علی جان شما هیچ کمکی نمی کنید

سلام دوست گل

اگر مدیریت ابزار این بخش را به من میداد تمام مشکلات شما را حل و جواب میدادم بفرما عزیز فایل زیر را قرار دادم به دانگل بزن مشکلت حل میشه
.

پیوست‌ها

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
کسی نیست به من کمک کنه که باید با این میکروباکس دو چه کار کنم از موقعی که این نرم افزار را به دانگل انتفال دادم چیزی باز نمیکنه صفحه اش هم سیاه شده علی جان شما هیچ کمکی نمی کنید
دوست عزیزسلام
شما میتونید فایل بوت رو به دانگل بزنی
وبعد ازان نرم افزار رو مجددا بهش بده
فکر کنم نرم افزار قدیمی 2.21 رو بهش بدی بهتر باشه
چون این نرم افزار فعلا کارایی ندارد
وتا ارائه نرم افزار جدید باید صبر کرد

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با درود

تشکر از شما هم وطن عزیز مشکل حل شد ولی کانالی باز نمی کنه
خوب به نظرم بهترین نرم افزار همین 2.21 باشه که ایوب خان هم گفتن حالا کانال باز نمیکنه ایراد میتونه سرور یا از طرف شما باشد

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501

• با درود
        علی جان مال من قطع هستش البته از موقعی که اخرین نرم افزار را زدم دیگر هیچ کانالی را باز نمی کنه نه با ورژن جدید و نه با ورژن قدیم چی باید کرد بون هم شما گفتید به میکروباکس دو نمی خوره البته مال من اچ بوکس هستش خواهشا یک کمکی بکنید با تشک

abbas2002

کاربر
2009-05-29
37
65
34
من 2 تا میکروباکس 2 دارم ولی متاسفانه طبق اموزشهای شما با همون لودر و برنامه ای که تو سایت هست موفق به برنامه دادن به هر انها نشودم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم و بعد دکمه دانلود رو میزنم و کابل برق رو وصل میکنم اصلاً انگار نه انگار هیچ عکس العملی نشون نمیده لودر ، انگار کابل r232 وصل نیست در ضمن ایراد از دانگل نیست چون هر دوتای اونها اینطوری شدن کابل هم سالمه روزی 10 بار دارم باهش برنامه میزنم با کابل خودش هم امتحان کردم جواب نداد (من تنها شکم رو ویندوز سون هست که شاید لودر اون رو ساپورت نکنه بخاطر همین برنامه نمیزنه وگرنه همه مراحل درسته درسته)
دوستان تو رو خدا راهنمایی کنند ، ایا مشکل از همین ویندوز هست یا نه؟
نرم افزار می خواهد

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

من قبل از اینکه نرم افزار 226 را به میکروباکس انتقال بدهم میکروباکسم با 220 کار می کرد از موقعی که نرم افزار 226 را ریختم دیگر میکروباکس هیچ کانالی را باز نمی کنه از دوباره بوت را بهش انتقال دادم و نرم افزار قبلی یعنی 220 را انتقال دادم باز هم باز نکرد گفتم شاید سیم باشه هم سیم و هم ال ان بی و هم ریسیور را هم عوض کردم باز هم میکروباکس کار نمی کنه حتی دیش را هم چک کردم باز هم دیدم درست هستش حواهشا یکی کمک کنه علی جان چه باید کرد در ضمن جهت من هم برای دریافت شیرینگ اینتل ست 1002 هستش

آخرین ویرایش:

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

چرا از مدیران کسی جواب نمیده یعنی برای مدیران اهمیتی ندارد که ازشون یک سوال پرسید من به مشکل برخورد از شما ها خواهش کردم برای رفع مشکلم بهم کمک کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با درود

چرا از مدیران کسی جواب نمیده یعنی برای مدیران اهمیتی ندارد که ازشون یک سوال پرسید من به مشکل برخورد از شما ها خواهش کردم برای رفع مشکلم بهم کمک کنید
دوست گرامی مدیران اگر در سایت باشند تمام سوالات را جواب میدهند من خیلی ها را دیدم مثل شما به این مشکل خوردن بعد از انتقال ورژن 2.26 شما فکر کنم به صفخه سیاه هم برخوردید یک بار فایل رفع مشکل سیاه شدن تصویر را به دانگل بزنید و بعد از آن فایل بوت را انتقال دهید و بعد از آن ورژن 2.20 را انتقال دهید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با درود

من این کار را کردم دستت درد نکنه میکروباکس امد بالا ولی کانالی باز نمی کنه حتی تمام سیم و ال ان بی خودم را عوض کردم ولی کانالی باز نمی کنه
درود اگر دانگل نرم افزار قبول میکند مشکلی ندارد ببنید با چه نرم افزار و جهتی شرینگ برقرار است

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با نرم افزار 220 زدم بهش دیشم هم ا کیفیت بالا در جهت اینتا ست 1002 هستش ولی کانالی باز نمی کنه
اگر پس نرم افزار دریافت میکند و ایسی دانگل هم مشکل نداشته باشد نباید مشکلی باشد دوستانی که الان شرینگ دارند اعلام وضعیت کنند تا این دوستمان ببینیم مشکلش از کجاست

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

علی رضا جان فایل را انتقال دادم بعد نرم افزار 220 را الان منو ریسیور با اسم 5 ما هواه میاد روی اینتل ست 1002 را هم انتخاب کردم ولی باز هم کانالی باز نمی کنه این احتمال داره که میکروکس نرم افزار را قبول نکنه و به ریسیور تبدیل بشه در ضمن یک نوشته روی تلویزیون میاد بعد قطع و وصل میشه لطفا یک کمکی بکنید ایا دوباره ابگارتش کنم

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
با نرم افزار 2.20 مخصوص intelsat1002 جهت هتبرد nova cinema 1,2-hbo-hbo2-hbo comedy -discovery cinema-13th street- وکانالهای دیگر باز است.شما نرم افزار مخصوص اینتل ست را ورژن 2.20 استفاده کنید و جهت اینتل ست را انتخواب کنید .اگر نشد دوباره نرم افزار را بر روی دانگل خود بریزید.بعضی از نرم افزارهای ورژن 2.20 مخصوص جهت w3 هستند.پس نرم افزاری که برای جهت اینتل ست هم کاربرد دارد استفاده کنید.از نرم افزارهای 2.20 سایتهای عربی استفاده نکنید.با تشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود

علی رضا جان فایل را انتقال دادم بعد نرم افزار 220 را الان منو ریسیور با اسم 5 ما هواه میاد روی اینتل ست 1002 را هم انتخاب کردم ولی باز هم کانالی باز نمی کنه این احتمال داره که میکروکس نرم افزار را قبول نکنه و به ریسیور تبدیل بشه در ضمن یک نوشته روی تلویزیون میاد بعد قطع و وصل میشه لطفا یک کمکی بکنید ایا دوباره ابگارتش کنم

درود
از این تاپیک نرم افزار رو دانلود وبه میکرو انتقال بده
با استفاده از دکمه ست کنترل میکروباکس جهت اینتل رو انتخاب کن
کانالها باز میشند
البته باید دیش اینتل هم تنظیم باشه!!!!!

[h=3]نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس 2[/h]

بالا