نرم افزارهای ارائه شده در سایتهای دیگر تفاوتی با نرم افزار فعلی این سایت ندارد.سلام.الان نرم افزار2.28ميكروباكس2امد كه بانرم افزار11345ايكلاس فريز وقعطي كمتري داره.متاسفانه در سايت ديگه هست چون شرايطشو نداشتم نتونستم دانلود كنم.
1111111111111111111111111111111
سلام دووستان
شرینگ واسه من از طرفای ساعت 3 به بعد قطع میشه
صبحها هم که ....
یعنی کلا 4 یا 5 ساعت توو رووز واسم وصله !
از دیش جدا هم استفاده میکنم
ورژن 2.19 رسیور x97
مشکل از کجاست ؟
دوست عزیز باید منتظر برنامه جدید باشی:sadwalk:
:sadwalk:
:sadwalk:
نه گلم فعلا بازنمیشهخيلي متشكر ببخشيد كانال xxlكي باز ميشه
من میکروباکس2 دارم که با رسیورایکلاس9696 به خوبی کار میکرد. اما الان با نرم افزار جدید با این رسیور کار نمیکند. لازم به ذکر است که دانگل من با رسیورهای دیگر به خوبی کار میکند. ایا نرم افزاری هست که باید به رسیور بدهم. ویا تنظیمات رسیور م را چک کنم.
من میکروباکس2 دارم که با رسیورایکلاس9696 به خوبی کار میکرد. اما الان با نرم افزار جدید با این رسیور کار نمیکند. لازم به ذکر است که دانگل من با رسیورهای دیگر به خوبی کار میکند. ایا نرم افزاری هست که باید به رسیور بدهم. ویا تنظیمات رسیور م را چک کنم.
من هم تقریبا یا بگویم دقیقا همچین مشکلی دارم دانگلی دارم که با رسیورهایی غیر از ایکلاس 9696 خوب کار می کند اما با 9696 فقط و فقط 1 ثانیه باز می کند تنظیمات مربوط به پروتکل را انجام داد ه ام و از این نظر مشکلی نمی بینم . اگر دوستی مشکل ما دو نفر را حل کند و راه حلی نشانمان دهد مچکر می شویم.( دو نوع دانگل یکی میکروباکس 2 و دیگری hd box vi با این ایکلاس 9696 مشکل دارند ولی با دیگر رسیورها مانند x98 و ... هیچ مشکلی ندارند.)
دوستان گلم آخرین نرم افزار رسیورتون رو بزنین احتمالا حل میشه