emad_green88
کاربر
- 2011-03-19
- 9
- 34
دوستان وقتی دانگل رو آبگرید کردی آیا تنظیماتی هم باید رو دامگل و رسیور انجام بده ؟
سلامدوستان وقتی دانگل رو آبگرید کردی آیا تنظیماتی هم باید رو دامگل و رسیور انجام بده ؟
ممنون بابت توضیحاتت .سلام
روی دانگل نیازی نیست تنظیمی انجام دهید ، ولی رسیور را باید بر روی پروتوکل twin تنظیم کنید . در رسیورهای x95 و x230 برای تنظیم پروتوکل twin باید ابتدا گزینه i (اینفو) را از روی کنترل زد، سپس بلافاصله شماره 9 را فشار داده و در لیست باز شده گزینه twin را انتخاب کنید.
موفق باشید
ممنون بابت توضیحاتت .
اما در مورد رسیور آی کلاس k9k9 چطور ؟
چطور باید تنظیمات رو انجام بدی ؟
سلام خدمت دوستان عزیز من یه دانگل اچ دی باکس دارم برنامه میکرو 2 ورژن 2.20 روش ریختم ولی وقتی کابل w3a رو بهش میزنم رو صفحه دانل نوشته no information مشکل از چی؟
بعد من w3aرو با قیی گرفتم اگه میشه فرکانس دیتا این دانگل رو بگید تا روی فرکانس دیتا دانگل تنظیم ماهواره w3a رو اوکی کنم
ممنون
لطفا دوستان جوابمو بدین چون میخوام خرید کنم منتظر جواب هستمدرخواست راهنمائی از دوستان خصوصا علی آقا
من میخوام دانگل بخرم بنظر شما چه دانگلی بهتر است ازلحاظ باز کردن کانالها ومدت اعتبار وپشتیبانی
متشکر می شوم جوابمو بگین ؟
لطفا دوستان جوابمو بدین چون میخوام خرید کنم منتظر جواب هستم
سلام. شاید درست نباشه اینجا مطح کنم اما یک سوال داشتم
قبلا میکرو 1 داشتم و کانال های nova sport 2 , nova sport 3 baz bodan الان که میکرو 2 گرفتم متاسافنه این 2 تا کانال باز نیستن. ایا فقط مسکل من هست یا بقیه هم این مشکل رو دارن؟
دوست عزیز شما برای گرفتن دیتای شیرینگ از دیش جداگانه ا استفاده کنید تا شیرینگ به خوبی برقرار شود البته در بعضی اوقات به علت ترافیک سرور شیرینگ قطع یا با فریز هستسلام به همه دوستان
من w3a رو با قیچیتنظیم کردم فرکانس 11928 فارسی وان 72 و فرکانس 10721 هم 62 هست
اما روی دانگل میزه no information
مشکل از چیه؟
ورژن 2.30
درضمن علاوهبر اینتل ست یوتلست شیرینگ روی جهت دیگه فعال نیست؟
با سلام:چرا هر چه پچ براي ميكروباكس 2 مياد باز هم وضعيت اين دانگل بهتر نميشه؟
الان چند روز هست اعلام وضعيت ها رو نگاه كنيد...
با تشكر
سلام به همه دوستان
من w3a رو با قیچیتنظیم کردم فرکانس 11928 فارسی وان 72 و فرکانس 10721 هم 62 هست
اما روی دانگل میزه no information
مشکل از چیه؟
ورژن 2.30
درضمن علاوهبر اینتل ست یوتلست شیرینگ روی جهت دیگه فعال نیست؟
سلام.دوستان من تازه میکرو 2 خریدم.لطفا بگین که میکرو الان با چه نرم افزاری وصله و چه تنظیماتی داره؟....با تشکر