پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
دوست گرامی ممنون از راهنمائیت من این تصور را داشتم که احتمالا فایل خرابه ! میرم برای امتحان کردن نتیجه رو حتما میگم.
موفق باشی :eek:k:

saberkhan دوست گرامی با لودر و کامپیوتر برنامه نصب شد دستت درد نکنه خسته نباشی.

abcd1234

کاربر
2010-01-31
15
19
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون . میشه ادرس مخصوص این سوالات رو بهمون بدید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

salaran

کاربر
2007-12-18
17
20
با عرض معذرت بهتون بگم که مشکل ریسیت استارمکس 10000 روی کانال atv ترکیه حل نشد ریسیت کردم و بعد هم فرکانس رو هم دستی دادم باز خاموش میشه چیکار باید بکنم

• Like

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام
ضمن تشکر از زحمات دوستان
بنده Next2000-X-INF 02.06.2011.rar رو برای یه سوپرمکس CI 6000 Super بدون درگاه USB زدم .
امولاتور رو هم روشن کردم اما (°4.8) شرقی رو باز نکرد.
?Why

آخرین ویرایش:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
با عرض معذرت بهتون بگم که مشکل ریسیت استارمکس 10000 روی کانال atv ترکیه حل نشد ریسیت کردم و بعد هم فرکانس رو هم دستی دادم باز خاموش میشه چیکار باید بکنم

--------------------------------------------------------------------------------------------
دوست گرامی با آخرین پیچ دستگاه رو آپدیت کنید و امتحان کنید ؟ اگر باز هم مشکل داشت از پیچ های قدیمی یکی رو به دستگاه بزنید و امتحان کنید ؟ اگر باز هم درست نشد باید به تعمیرکار مراجعه کنید برای بررسی بیشتر ؟ و در نهایت پروگرم کردن دستگاه ؟ موفق باشید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

این مشکل یک باگ نرم افزاری است

سلام
ضمن تشکر از زحمات دوستان
بنده next2000-x-inf 02.06.2011.rar رو برای یه سوپرمکس ci 6000 super بدون درگاه usb زدم .
امولاتور رو هم روشن کردم اما (°4.8) شرقی رو باز نکرد.
?why

با سلام . امولاتور این رسیور سیستم کد cryptoworks که مربوط به کانالهای سایروس هم میشود ساپورت نمیکند . میتونید این رسیور را تبدیل به نکست کنید برای ساپورت نرم افزاری بهتر

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
عزیزان چرا همه سایتها فایل فلش starmax 9999 hd plus دارند ولی سایت خودمون نمی زاره

tourag

کاربر
2011-02-05
15
21
سلام من ریسیورم این مدل هست starmax 1x1 CX CI PLUS میخواستم جدیدترین لیست کانال میخواستم با تشکر ممنون و موفق باشید

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
داداش قربونت خود فایل وبزار نوکرتم بیچاره شدیم چند روز سیستم ندارم تعمیر کارم میگه فایل فلش و ندارم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
داداش قربونت خود فایل وبزار نوکرتم بیچاره شدیم چند روز سیستم ندارم تعمیر کارم میگه فایل فلش و ندارم
درود عزیز در همان تاپیک که دوستمان گفتن هست چون باید برای فایل فلش حق اشتراک سایت را داده باشید تا بتوانید به بخش های تخصصی دسترسی داشته باشید من اجازه ندارم اینجا قرار بدهم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

nedved

کاربر
2007-04-13
7
16
جون مادرتون کمک کنید !!!

یک دستگاه supermax 9200 CXT all in one معمولی را اشتباها با پچ سری S همین مدل پروگرام کردم حالا هیچ چیز روی پنل دستگاه نمیاد بعضی وقت ها هم 7777 یا 8888 یا هر چیز دیگه ای میاد (به جز clon که در بخش آموزش نوشتید) و با آموزش های گفته شده هم پچ قبلی را نمیتونم بریزم وقتی کلید volume up یا channel down را نگه میدارم هر با یه چیزی میاد ولی اکثرا هیچی نمیاد و لودر هم اصلا پورت را نمیشناسه .
کمک کمک کمک کمک

• Like

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
داداش مثلا شما وقتی میخوای ایکلاس یا استارست ابگرید کنی منو مخصوص خودشو اجرا میکنی بعد رسیور و به پریز میزنی وشروع به انتقال نرم افزار میکنه اما استارمکس و من با لودر خودش وهمونجوری که تو اموزش هست اجرا میکنم نمیشناسه برای همین پرسیدم که ایا باید منوی ریسیور و دید و تنظیم کرد چون تو تنظیمات رسیور گزینه ابدیت با پورت rs232 هست حالا یا من بلد نیستم یا رسیور بعد فلش کردن به مشکل بر خورده از لودرstblinkاستفاده میکنم نمی دونم از طریق اینترنت ابگرید میشه یا نه من adsl دارم با تشکر از شما

• Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
یک دستگاه supermax 9200 CXT all in one معمولی را اشتباها با پچ سری S همین مدل پروگرام کردم حالا هیچ چیز روی پنل دستگاه نمیاد بعضی وقت ها هم 7777 یا 8888 یا هر چیز دیگه ای میاد (به جز clon که در بخش آموزش نوشتید) و با آموزش های گفته شده هم پچ قبلی را نمیتونم بریزم وقتی کلید volume up یا channel down را نگه میدارم هر با یه چیزی میاد ولی اکثرا هیچی نمیاد و لودر هم اصلا پورت را نمیشناسه .کمک کمک کمک کمک
------------------------------------------------------------دوست عزیز اگر از همه روش ها استفاده کرده اید ولی نتیجه نمیدهد ؟ باید رسیور توسط تعمیرکار ماهر جیتگ یا فلش شود ؟ موفق باشید .

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
داداش مثلا شما وقتی میخوای ایکلاس یا استارست ابگرید کنی منو مخصوص خودشو اجرا میکنی بعد رسیور و به پریز میزنی وشروع به انتقال نرم افزار میکنه اما استارمکس و من با لودر خودش وهمونجوری که تو اموزش هست اجرا میکنم نمیشناسه برای همین پرسیدم که ایا باید منوی ریسیور و دید و تنظیم کرد چون تو تنظیمات رسیور گزینه ابدیت با پورت rs232 هست حالا یا من بلد نیستم یا رسیور بعد فلش کردن به مشکل بر خورده از لودرstblinkاستفاده میکنم نمی دونم از طریق اینترنت ابگرید میشه یا نه من adsl دارم با تشکر از شما

----------------------------------------------

دوست عزیز با توجه به مدل رسیورتان از لودر مخصوص همان مدل استفاده کنید طبق آموزشهای موجود در بخش آموزشی ؟ آیا از طریق پورت یو اس بی دستگاه شما آپدیت میشود یا نه ؟ امتحان کنید ؟ شاید مشکلاتان از طریق یو اس بی حل شود و دیگر نیازی به وصل کردن دستگاه به کامپیوتر و غیره نداشته باشید ؟ تمامی کارهایی که بر روی دستگاه های استارمکس انجام میشود تقریبا همانند سوپرمکس میباشد ( اچ دی مانند اچ دی سوپرمکس و معمولی مانند معمولی سوپرمکس ) در بعضی موارد نادر باهم فرق دارند . موفق باشید

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
داداش گلم بعد از فلش کردن دستگاه دیگه usb کار نمیکنه وبرنامه دستگاه به تاریخ 2009 برگشته برای همین میخوام از کابل rs232 استفاده کنم واستفاده کردم اما لودر دستگاه و نشناخت از لودر stb link استفاده کردم طبق اموزش جلو رفتم نمدونم برای استفاده از لودر حتما باید منو رسیور تنظیم شود چون توی منو ی رسیور ابگرید هم از طریق usb هم lan یا اینترنت هم rs232وجود دارد با تشکر از شما

• Like

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
داداش گلم بعد از فلش کردن دستگاه دیگه usb کار نمیکنه وبرنامه دستگاه به تاریخ 2009 برگشته برای همین میخوام از کابل rs232 استفاده کنم واستفاده کردم اما لودر دستگاه و نشناخت از لودر stb link استفاده کردم طبق اموزش جلو رفتم نمدونم برای استفاده از لودر حتما باید منو رسیور تنظیم شود چون توی منو ی رسیور ابگرید هم از طریق usb هم lan یا اینترنت هم rs232وجود دارد با تشکر از شما

---------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز در منوی دستگاه نوعه پورت را rs232 انتخاب کنید یعنی اپگرید از طریق کابل . در ضمن اگر دستگاه شما اچ دی میباشد باید از لودر stb link 3.0 یعنی همان لودر نکست دبراتچ اچ دی لینوکس یا همان لودر سوپرمکس مدل sm 2100 hd استفاده کنید . جدیدترین ورژن این لودر مخصوص رسیورهای اچ دی استارمکس و سوپرمکس و نکست . موفق باشید

vavanian boy

کاربر
2008-05-23
11
14
با این لودرم قبول نکرد از طریق lan چی داداش میشه من adsl هم دارم یا از طریق ماهواره ایا میشه اگر میشه لطفا توضیح بدین قربان شما تشکر

• Like

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با این لودرم قبول نکرد از طریق lan چی داداش میشه من adsl هم دارم یا از طریق ماهواره ایا میشه اگر میشه لطفا توضیح بدین قربان شما تشکر

درود عزیز می خواهید با لودر چه کار کنید؟آیا رسیور شما usb می خورد به من توضیح دهید تا راهنمایی کنم عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا