سلام دوستان
دستگاه مدیا استارms-v130اشتباهی برنامه خورده ارور میدهد.خواستم فلش راپراگرام کنم شناسایی نمی کندشماره فلش25qh64bh10 میباشد پراگرامر2000 را بانرما فزار1085 ابدیت کردم باز هم شناسایی نکردخیلی ممنون می شوم که شما تجربه تان را بگویید و ما را راهنمایی کنید
درودسلام. دستگاه اک هست ودر ای سی هم هیچ گونه پوسیدگی مشاهده نشد با این حال با تینر شستشو دادیم منظورم این است که شماره ایسی داخل منوی پراگرامر نیست. کسی پراگزام کزده ؟البته از منوی helpدوتا فایل مشخصات ایسی اپلود کردیم و برای شرکت فرستادیم جواب نگرفتیم راه دیگری وجود دارد متشکرم دوستان
درست میگویید اگردستگاه ورودی لن داشته باشه مشکل حل خواهد شد اگرنه که بایدبه وایفاوصل شوید اگربشود این راه هم تنها راه هست بازم باید ببینیم کسی تجربه ای دارد اعلام کنذسلام.من روزی چند بار این کار را میکنم اماتور نیستم.اگر منظورتان این است که یک ایسی شماره دیگه بجایش بگذارم خوب صد در صد ارورsw vesion میدهد
سلام.من روزی چند بار این کار را میکنم اماتور نیستم.اگر منظورتان این است که یک ایسی شماره دیگه بجایش بگذارم خوب صد در صد ارورsw vesion میدهد
درودسلام..
در بعضی مواقع پروگرامر رو با ابدیت و به روز رسانی فایلهای جدید رو به کلکسیون نرم افزاری فلش احیا میشود کرد و در بعضی مواقع هم با تعویض سوکت زیف هم شناسایی ایسی مورد نظر توسط پروگرامرراحت تر خواهد شد
البته ناگفته نماند اگر به صورت اتو ماتیک در ابتدای شناسایی اقدام کنید به صورت هوشمند درقبال انکه حتما قبل از هر عملیاتی سیستم را به روز رسانی کنید...مشاهده فایلپیوست 108822