پراگرامر2000ای سی فلش مدیا v130راشناسایی نمی کند

milad-ab

کاربر
2006-11-16
8
11
سلام دوستان
دستگاه مدیا استارms-v130اشتباهی برنامه خورده ارور میدهد.خواستم فلش راپراگرام کنم شناسایی نمی کندشماره فلش25qh64bh10 میباشد پراگرامر2000 را بانرما فزار1085 ابدیت کردم باز هم شناسایی نکردخیلی ممنون می شوم که شما تجربه تان را بگویید و ما را راهنمایی کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام دوستان
دستگاه مدیا استارms-v130اشتباهی برنامه خورده ارور میدهد.خواستم فلش راپراگرام کنم شناسایی نمی کندشماره فلش25qh64bh10 میباشد پراگرامر2000 را بانرما فزار1085 ابدیت کردم باز هم شناسایی نکردخیلی ممنون می شوم که شما تجربه تان را بگویید و ما را راهنمایی کنید

درود :

دوست عزیز نکته خیلی مهم ممکنه که پایه های ic اکسیده باشند میتونید با مسواکهای سیمی مخصوص برس بزنید و بعد با الکل متانول یا همان اکل صنعنی پایه های ic را با مسواک دندون قشنگ برس بزنید اگر از پرگرامرهای شرکت tnm استفاده میکنید فوق العاده هستند از نظر بنده البته چرا که قابليت انتخاب اتوماتيك آی سی: پروگرامر مي‌تواند IC متصل شده را در صورت داشتن کد شناسایی ، تشخيص داده و آنرا بطور خودكار انتخاب كند این قابلیت در مواقعیکه شماره قطعه پاک شده است بسیار مفید می باشد و در سایر حالتها نیز با حذف مرحله انتخاب دستی باعث سرعت و صرفه جویی در وقت شما میشود.

milad-ab

کاربر
2006-11-16
8
11
سلام. دستگاه اک هست ودر ای سی هم هیچ گونه پوسیدگی مشاهده نشد با این حال با تینر شستشو دادیم منظورم این است که شماره ایسی داخل منوی پراگرامر نیست. کسی پراگزام کزده ؟البته از منوی helpدوتا فایل مشخصات ایسی اپلود کردیم و برای شرکت فرستادیم جواب نگرفتیم راه دیگری وجود دارد متشکرم دوستان

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام. دستگاه اک هست ودر ای سی هم هیچ گونه پوسیدگی مشاهده نشد با این حال با تینر شستشو دادیم منظورم این است که شماره ایسی داخل منوی پراگرامر نیست. کسی پراگزام کزده ؟البته از منوی helpدوتا فایل مشخصات ایسی اپلود کردیم و برای شرکت فرستادیم جواب نگرفتیم راه دیگری وجود دارد متشکرم دوستان
درود
ازیک ایسی 8 مگ دیگه با شماره دیگه ترجیحا [h=1]winbond[/h]
استفاده کنید ببینید جواب میدهد

آخرین ویرایش:

milad-ab

کاربر
2006-11-16
8
11
سلام.من روزی چند بار این کار را میکنم اماتور نیستم.اگر منظورتان این است که یک ایسی شماره دیگه بجایش بگذارم خوب صد در صد ارورsw vesion میدهد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام.من روزی چند بار این کار را میکنم اماتور نیستم.اگر منظورتان این است که یک ایسی شماره دیگه بجایش بگذارم خوب صد در صد ارورsw vesion میدهد
درست میگویید اگردستگاه ورودی لن داشته باشه مشکل حل خواهد شد اگرنه که بایدبه وایفاوصل شوید اگربشود این راه هم تنها راه هست بازم باید ببینیم کسی تجربه ای دارد اعلام کنذ

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544

درودی دیگر :

بنده چند سالی هست در زمینه تعمیرات هستم چه رسیور و انواع مدلهای tv و حتی مدلهای خیلی قدیمیتر crt میخوام بگم نوع آی سی های 8 پایه جدا از مکانیزم smd و dip در دیتاشیت میشه گفت همه پرگریمرها از توجه خاصی به این موضوع توسط مهندسان زیربط شده و تا جایی که بنده یادم میاد مشاهده نکردم که پرگریمری با توجه به تعویض 3 نوع مدل سرکت tnm آی سی 8 پایه ای رو نهایت موضوع به تعریف دستی میرسه دیگه مشکل رید کردن برطرف میشه !، میخوام اینو بگم ممکن نیست خود آی سی رسیور شما حالا مورد دار شده باشه و یا ممکنه زیف مرود پیدا کرده این دو گزینه رو برسی کنید دوست خوب... جناب فرهادی در پست بالاتر از همین پیام شما به روش خوبی اشاره داشتند میتوندی یک آی سی خام تهیه کنید و رد کنید و یا حتی از بردهای اوراقی این مرد رو اگر بتونید تهیه کیند دیگه ارور sw رو هم کمتر مشاهده شده رسیور بگیره.

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام..
در بعضی مواقع پروگرامر رو با ابدیت و به روز رسانی فایلهای جدید رو به کلکسیون نرم افزاری فلش احیا میشود کرد و در بعضی مواقع هم با تعویض سوکت زیف هم شناسایی ایسی مورد نظر توسط پروگرامرراحت تر خواهد شد
البته ناگفته نماند اگر به صورت اتو ماتیک در ابتدای شناسایی اقدام کنید به صورت هوشمند درقبال انکه حتما قبل از هر عملیاتی سیستم را به روز رسانی کنید... sofi-پروگرامر-حرفه-ای-flash-و-eeprom.jpg

آخرین ویرایش:

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,173
سلام..
در بعضی مواقع پروگرامر رو با ابدیت و به روز رسانی فایلهای جدید رو به کلکسیون نرم افزاری فلش احیا میشود کرد و در بعضی مواقع هم با تعویض سوکت زیف هم شناسایی ایسی مورد نظر توسط پروگرامرراحت تر خواهد شد
البته ناگفته نماند اگر به صورت اتو ماتیک در ابتدای شناسایی اقدام کنید به صورت هوشمند درقبال انکه حتما قبل از هر عملیاتی سیستم را به روز رسانی کنید...مشاهده فایل‌پیوست 108822
درود
کابل وسوکت پروگرامر روچک نموده باز هم اگرآیسی شناسایی نشد آیسی خراب هست.

بالا