پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
toghrol2002عزیز این تاپیک رو قبلا" دیده بودم ولی اطلاعات بیشتری در مورد تک تک آنها میخاستم
mer30

parisa natashaa

کاربر
2007-12-20
6
4
باسلام
من قبلا رسیور x95 داشتم اما از تیونرش اصلا رازی نبودم می خوام رسیور استرانگ بگیرم مدلی که تیونر قوی غابلیط ضبط کردن و کارت خور باشه نظر خودم SRT 4822XII CONAX - CI - PVRهست اگر شما مدل بهتری می شناسید و نظرهاتونو برایم بزارین ممنون می شم اگر قیمت رسیور مورد نظرتون و رسیور مورد نظر خودم رو دارین برایم توی پیام شخصی بزارین .
خیلی خیلی ممنون

rezaebi

کاربر
2008-03-02
1
1
با سلام و تشکر از مسئولین سایت من 4620xii خریدم با وجود اینکه اخرین پچ موحود 119 را استفاده کردم ولی یک سری ازشبکه های روی nilesat از جمله گروه mbc را باز نمیکند لطفا راهنمایی کنید

mostapha89

کاربر
2009-03-04
3
1
moshkel ba 4622xii

salam. dastgahe man 4622xii hastesh.
mikhastam kode shabakeye 3 ro toosh vared konam vali vaghti 6969 va 8280 mizanam oon safheei ke bayad toosh kode biss vared konam nemiad ,age mishe komakam konid,

تذكر:
در اين سايت فقط فارسي تايپ كنيد!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

عابد

کاربر
2008-12-28
2
2
strang4620xii اين دستگاه در گرفتن frqanse بعضي از كانالها مشكل دارد و من از اين دستگا رازي نبستم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
میشه لطفا مقایسه کنید رسیور استارست x95 با رسیور استرانگ 4620xii را و مزایا و معایب هر یک نسبت به دیگری را بفرمایید ؟

سلام گل من

اگه دنبال تصویر خوبی فقط استرانگ
چون خروجی کامپونتس دارهاگه رنگ رسیور برات مهم نیست استرانگ رو من بهت پیشنهاد میکنم
بخصوص سری جدیدش که به تازگی وارد بازار شده
استرانگ 4622xii pvr البته x95 کیفیت تصویر خوبی داره ولی من در بخش در مورد این دستگاه توضیح دادم نظر من استرانگ جدیده هست ولی دستگاه دیگر هم کم نمی اورد ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
میشه لطفا مقایسه کنید رسیور استارست x95 با رسیور استرانگ 4620xii را و مزایا و معایب هر یک نسبت به دیگری را بفرمایید ؟

قصد دارم چندین ویژگی یک رسیور خوب را معرفی کنم تا دوستان در هنگام خرید به آنها توجه داشته باشند

1. ساپورت پروتوکلهای : جی باکس - CCcam - Mgcam - Evocamd - Newcs

2. خروجی HDMI جهت دیدن تصاویر با کیفیت بالا

3. امکان انتخاب رزولیشن و تغییر آن مخصوصا در هنگام ضبط

4. قابلیت دریافت کانالهای HD , SD واتصال به دیشهای HD

5.مجهز بودن به دو تیونر مرغوب جهت دادن و گرفتن همزمان دو سیگنال و نمایش بروی دو تلوزیون

6. مجهز به درگاه USB2 به بالا و جدیدا رسیورهای در حال ورود به بازارند که سازگار با استاندارد بلوتوث هستند

7.قابلیت PIP جهت دیدن همزمان دو یا چند کانال و در عین حال ضبط کردن

8. مجهز به پورت RJ45 جهت اتصالات شبکه ای و RJ11 جهت ورودی خط تلفن جهت اتصال به شبکه اینترنت

9.خروجی های مختلف صدا و تصویر از جمله SVIDEO خروجی صدای دیجیتال دالبی با اینترفیس اپتیک

10. دارا بودن سیستم عامل لینوکس

11. استفاده از پردازنده های نسل جدید که قابلیت های PVR , DVD , MP3 , MPEG4 , BLIND SEARCH , JPEG را ساپورت می کنند

12.استفاده از مودولاتور و دمودولاتورهای نسل جدید جهت دریافت هر نوع کانالی با هر مدولاسیونی

13.مجهز بودن به رم و گرافیک بالا جهت ویرایش تصاویر

14. مجهز بودن به حافظه کمکی جهت انجام عملیات ضبط و تایم شیفتینگ

15.ساپورت دستگاه توسط پچ نوسیان معروف

16.ساپورت درگاه کارت خوان با قابلیت ساپورت همه نوع کارت

17.ساپورت انواع موتورهای گردان و SAVE اطلاعات در خود ازجمله DiseqC 1.0, 1.2, USA
18. ساپورت انواع دانگل ها ازجمله دانگل الجزیره و Y4 و ...

19. عدم هنگ کردن در هنگام ضبط تصاویر

20 ضبط تصاویر با فرمتهای استاندارد و قابل دیدن در خود دستگاه و کامپیوتر

21. مجهز بودن به منوی پیشرفته EPG جهت دیدن اطلاعات و کانالها و برنامه ریزی

22. قابلیت ارنج سریع و راحت کانالها و عدم بهم ریختن آنها در هنگام سرچ جدید

24. قابلیت حذف و جابجایی کانالها تنها با فراخواندن شماره کانال

25. مجهز بودن کنترل ریموت دستگاه به دکمه های زوم و پاز و گرفتن عکس

26.بالا آمدن سریع دستگاه یا همان قابلیت FAST BOOTING

27. امکان انتقال سافتورها با USB و کابل RS232 و دارا بودن لودر کانال ادیتور

28. امکان اعمال تغییرات در پچ به عنوان مثال تغییر رنگ و بک گراند منوها و ...

29.مجهز بودن به قابلتهای سیگنال یاب در خود دستگاه همانند کاری که SATTELITE SYGNAL FINDER انجام می دهد

30. دارا بودن اکانت یکساله و مجانی بعضی کانالها و یا پروتوکلها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
طزیقه باز کردنکانال سه در 4622xii

سلام
از آنجایی که خیلی از دوستان برای وارد کرن کدهای biss و غیره در رسیورهای استرانگ مشکل دارن بنده این آموزش رو به زبون ساده برای دوستان قرار میدم .

توجه کنید 2 بار 6969 رو زده باشید
شروع میکنیم:

توجه : وارد کردن کدهای biss و dcw فقط در رسیورهای سری x و سری جدید امکان پذیر است و در رسیورهای سری قدیم امکانپذیر نیست .

آموزش وارد کردن کد biss و dcw

1. بر روی کانال مورد نظر ( کانالی که میخواید با کد biss و یا dcw بازش کنید ) بروید

2. 8280 رو بزنید

3. صفحه کلید کدهای biss که 60 ردیف دارد ظاهر میشود ( هر ردیف 32 تا جای کلید )

4. بر روی یکی از ردیف ها بروید

5. کلید کانال مورد نظر رو اگر 16 تایی بود وارد کنید و 16 تای بقیه رو 0 کنید

6. اگه کلید ها 32 تایی بود همه رو وارد کنید

7. Exit & save

فرق کانالهایی که با سیستم biss باز میشن با کانالهایی که با سیستم dcw باز میشن در چیست :

من با توضیح تخصصی کاری ندارم . فرق اصلی اینه که کانالهایی که با سیستم biss باز میشن کلیدهاشون خیلی دیر عوض میشه
ولی کانالهایی که با سیستم dcw باز میشن عمر کلیدهاشون خیلی کمه . از 1 ساعت تا 3 روز ( تغریبا )

reza_243

کاربر
2009-03-25
1
2
در مورد 4622XII
1) درمورد شورتکات منوی مخفی (بالا + پاور) که در این رسیور عمل نکرد، کسی اطلاعی دارد ؟
2) نرم افزار مورد نیاز برای شیرینگ کدام است و آیا در ویندوز 98 کار می کند ؟
3) این سوال احتمالاً جواب های سلیقه ای دارد اما فکر می کنید امکان اضافه کردن codec فرمت DivX به Firmware این دستگاه وجود دارد ؟
4) با توجه به اینکه CPU نسبتاً داغ است، تعبیه یک فن روی هیت سینک را پیشنهاد می کنید ؟ فقط جهت جلوگیری از هنگ احتمالی و بالاتر رفتن عمر مفید دستگاه خصوصاً در تابستان

salamati_66

کاربر
2009-03-30
2
2
با سلام خدمت دوستان من پچ استرانگ 4622xiiرامیخواستم کسی میداند.
لطفا راهنمایی کنید.

mishka_a1

کاربر
2009-03-10
2
5
قصد دارم چندین ویژگی یک رسیور خوب را معرفی کنم تا دوستان در هنگام خرید به آنها توجه داشته باشند

1. ساپورت پروتوکلهای : جی باکس - CCcam - Mgcam - Evocamd - Newcs

2. خروجی HDMI جهت دیدن تصاویر با کیفیت بالا

3. امکان انتخاب رزولیشن و تغییر آن مخصوصا در هنگام ضبط

4. قابلیت دریافت کانالهای HD , SD واتصال به دیشهای HD

5.مجهز بودن به دو تیونر مرغوب جهت دادن و گرفتن همزمان دو سیگنال و نمایش بروی دو تلوزیون

6. مجهز به درگاه USB2 به بالا و جدیدا رسیورهای در حال ورود به بازارند که سازگار با استاندارد بلوتوث هستند

7.قابلیت PIP جهت دیدن همزمان دو یا چند کانال و در عین حال ضبط کردن

8. مجهز به پورت RJ45 جهت اتصالات شبکه ای و RJ11 جهت ورودی خط تلفن جهت اتصال به شبکه اینترنت

9.خروجی های مختلف صدا و تصویر از جمله SVIDEO خروجی صدای دیجیتال دالبی با اینترفیس اپتیک

10. دارا بودن سیستم عامل لینوکس

11. استفاده از پردازنده های نسل جدید که قابلیت های PVR , DVD , MP3 , MPEG4 , BLIND SEARCH , JPEG را ساپورت می کنند

12.استفاده از مودولاتور و دمودولاتورهای نسل جدید جهت دریافت هر نوع کانالی با هر مدولاسیونی

13.مجهز بودن به رم و گرافیک بالا جهت ویرایش تصاویر

14. مجهز بودن به حافظه کمکی جهت انجام عملیات ضبط و تایم شیفتینگ

15.ساپورت دستگاه توسط پچ نوسیان معروف

16.ساپورت درگاه کارت خوان با قابلیت ساپورت همه نوع کارت

17.ساپورت انواع موتورهای گردان و SAVE اطلاعات در خود ازجمله DiseqC 1.0, 1.2, USA
18. ساپورت انواع دانگل ها ازجمله دانگل الجزیره و Y4 و ...

19. عدم هنگ کردن در هنگام ضبط تصاویر

20 ضبط تصاویر با فرمتهای استاندارد و قابل دیدن در خود دستگاه و کامپیوتر

21. مجهز بودن به منوی پیشرفته EPG جهت دیدن اطلاعات و کانالها و برنامه ریزی

22. قابلیت ارنج سریع و راحت کانالها و عدم بهم ریختن آنها در هنگام سرچ جدید

24. قابلیت حذف و جابجایی کانالها تنها با فراخواندن شماره کانال

25. مجهز بودن کنترل ریموت دستگاه به دکمه های زوم و پاز و گرفتن عکس

26.بالا آمدن سریع دستگاه یا همان قابلیت FAST BOOTING

27. امکان انتقال سافتورها با USB و کابل RS232 و دارا بودن لودر کانال ادیتور

28. امکان اعمال تغییرات در پچ به عنوان مثال تغییر رنگ و بک گراند منوها و ...

29.مجهز بودن به قابلتهای سیگنال یاب در خود دستگاه همانند کاری که SATTELITE SYGNAL FINDER انجام می دهد

30. دارا بودن اکانت یکساله و مجانی بعضی کانالها و یا پروتوکلها

سلام عزیز
میشه لطفاً راجع به strong 4620xii و strong 4622xii

از نظر کيفييت ،امکانات،cpu و......... هم توضيح بدين ؟

ضمنا میشه لطفا برام توضیح بدین که آیا این مشخصه ها را که در بالا ذکر کردین دارا هست ؟

ممنون

بالا