سلام. من رسیور قبلیم که یه استارست 550D بود سوخت، بجاش یه Strong 4622xii PVR Black خریدم. رسیور جدید رو به همون تشکیلات دیش و ال ان بی و سویچ قبل وصل کردم. بعد از انجام تنظیمات مربوط به سویچ، متوجه شدم سیگنال کوآلیتی روی تمام TP ها بصورت خیلی شدید نوسان داره از 22 درصد تا 60 الی 70 درصد و کانالها هم بجز اندکی شدیدا شطرنجی هستن. رفتم بالا بوم! سویچ رو حذف کردم با تک تک جهت ها تست کردم همونجور بود. یک بار ریست فکتوری کردم بلافاصله بعد این کار برای اولین بار پیغام lnbF داد و دیگه هم تکرار نشده. حالا سوال:
1 - مشکل کابل وجود داره؟
2 - ممکنه رسیور جدید از مثلا اتصالی کابل صدمه دیده باشه؟
3 - احتمال اینکه رسیور نو مثلا تیونرش خراب باشه هست؟
4 - ممکنه رسیور قبلی برا همین خراب شده باشه؟!
5 - یعنی من اینقدر بد شانسم؟!
و در حالت کلی حالا چکار کنم؟! :sadwalk:
سلام به همه. پس از انجام بررسی های کامل و دقیق به شرح زیر که توسط کمیته حقیقت یاب! انجام شد عوامل موثر در اغتشاشات ( فرکانسی ) اخیر شناسایی و به اطلاع عموم هموطنان عزیز می رسد:
1 - تمام کانکتورهای متصل به LNB ها و سویچ و رسیور رو باز کردم با اسپری کنتاکت شور شستم، سرکابل ها رو قطع کردم از نور برش زدم و کانکتورها رو بستم و با چسب برق مخابراتی آب بندی کردم.
2 - با اهم متر کابل کواکسیال موجود رو تست گرفتم، هم تست اتصال باز برای کشف کنتاکتی هم تست اتصال کوتاه برای کشف قطعی؛ که سالم بود. نوع کابل موجود کابل کرمان صادراتی 75 اهم
3 - از اهالی محل پرس و جو کردم دیدم به به! همه نالانند.
4 - بطور تصادفی متوجه شدم در بعضی ساعات روز (مثلا امروز قبل از 8 صبح) هیچ مشکلی تو دریافت سیگنال وجود نداره! و کوالیتی بین 60 تا 70 درصد برای هاتبرد درمرکز دیش و بین 45 تا 65 درصد برای نایلست توسط قیچی ثابت هستش!
5- خلاصه گویا همین بیخ گوش ما یه منبع عظیم عمدی یا غیر عمدی برای ایجاد نویز وجود داره؛ نویزی که باعث میشه از کل هاتبرد چندتا کانال مثلا Viva Polska و... فقط قابل دریافت باشه وبقیه قطع و وصل بشن. با توجه به اینکه برای ساختن یه همچی نویزی که فرکانس بالاست، تو منطقه وسیع منتشر میشه و تو ساعات متمادی روز ادامه داره توان و در نتیجه هزینه بسیار بالایی صرف میشه، آیا احتمال داره این نویز غیر عمدی و مثلا ناشی از خرابی یه وسیله ای این اطراف باشه؟ یا حتما پشت قضیه مبارزه با سیگنال های ماهواره قرار داره؟! سوال مهمتر برای مبارزه با این نویز و ******* قوی راه موثری وجود داره؟ اگه طبق گفته بعضی سایتها از فویل آلومینیومی بصورت قیف استفاده کنیم چقدر تاثیر داره؟ البته من دنبال این قضیه هستم تا ببینم چی میشه آخرش...