پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام،من به یه مشکلی برخوردم
در هنگام آپگرید استرانگ4622xii (با کابل)رسیورم بعد از خاموش شدن دیگه روشن نشد یعنی در مرحله آخر که رسیور باید ریستارت می شد،دیگه بالا نیامد(در ضمن، من قبل از این رسیور اسکای ایس داشتم و به روش آپگریت با کابل آشنایی لازم رو دارم)می خواستم بدونم ایراد از من بود یا از رسیور؟آیا رسیور تقلبی بود؟

سلام عزيز اين مدل فكر نكنم تقلبي داشته باشه .

شما اول يكبار ديگه فايل بوت اين دستگاه رابريزيد با كابل و سپس از اخرين پچ با كابل استفاده فرماييد موفق باشيد ....

فایل بوت برای استرانگ مدلهای 4620xii و 4622xii

پیوست‌ها

Thekop

کاربر
2008-02-12
5
6
ممنون از راهنماییتون،فایل بوت رو ریختم بعدشم پچ کارخونه رو ریختم ،درست شد،ولی دیگه جرات نکردم با کابل آپگریدش کنم،از فلش استفاده کردم و آخرین پچ رو انتقال دادم.(البته بوت و پچ کارخونه رو با کابل انتقال دادم).

farshid10

کاربر
2010-10-02
3
3
32
چه دانگلی برای استرانگ سری ایکس خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا +++

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

لطفا +++

سلام ميكرو باكس 2 ودانگل 2 موفق باشي ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ممنون از راهنماییتون،فایل بوت رو ریختم بعدشم پچ کارخونه رو ریختم ،درست شد،ولی دیگه جرات نکردم با کابل آپگریدش کنم،از فلش استفاده کردم و آخرین پچ رو انتقال دادم.(البته بوت و پچ کارخونه رو با کابل انتقال دادم).

سلام خدا شكر كه توانستم كمكي به شما گل بكنم عزيز موفق باشي ...

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با سلام ببخشید که سوال را اینجا می پرسم
من دارم یک رسیور استرانگ 4910 اچ دی می خرم به من گفته شده که این رسیور ساخت چین می باشد می خواستم بدانم این رسیور تقلبی است ؟ضمنا به من گفته شده این رسیور تبدیل لن برای ساپرت سی سی کم دارد و کانال های داخلی ایران را هم می گیرد در کل می خواستم بدانم این رسیور اصل است ؟و آیا این رسیور مانند رسیور 4622 ایکس با فرمت امپگ ضبط می کند ؟

با عرض سلام:

دوست گرامی شرکت استرانگ ابتدا مدلهای 4900 و 4910 را در استرالیا عرضه نمود
و بعد از فروش موفق این محصولات ، سری Middle East را برای
رقابت با رسیورهای HD برندهای دیگر ، به خاورمیانه آورد.
فعلا مدل 4900 وارد دوبی و لبنان شده است و تفاوت آن با 4910
در خاصیت ساپورت Terrestrial television می باشد.
Terrestrial همان پخش دیجیتال تصاویر از فرستنده های زمینی است
که با DVB - T شناخته می شود و مدتی است در شهر تهران ، و همچنین بعضی از استانهای کشورمان ارسال امواج به این شیوه آغاز شده . به جز ایران در خاورمیانه امارات ، عربستان ، سوریه ، اسرائیل ، کویت و ترکیه به این سیستم رو آورده اند که فعلاً این مورد موضوع بحث ما نیست.
پیش تر مدل 4900 چینی در بازار موجود بود که البته تقلبی به حساب می آمد
اما در حال حاضر 4900 با هولوگرام و حک بدنه Made in Korea وارد دوبی شده است.
در استرالیا این رسیور 500 دلار قیمت داشت اما
اکنون نمایندگی های رسمی
استرانگ در لبنان و دوبی به قیمت 415 دلار آمریکا رسیور فوق الذکر را می فروشند.

از ویژگیهای بارز این رسیور به موارد زیر می توان اشاره نمود:

1 ) دارای صفحه نمایش VFD در پنل جلوی رسیور ( نام شبکه و شماره آن در
لیست کانالها ، همین طور وضعیت انتخابی صدا و تصویر در آن نمایش داده می شود.)
2 ) دارای خشاب توسعه یافته Conax 7 با قابلیت ساپورت انواع کارت های ویاکسس
ایردتو و کناکس ، همین طور دو اسلات خالی برای قرار دادن خشاب دارد که انواع پیشرفته
Cam ها نظیر Philips VideoGuard و PowerVu ، همین طور Official viaccess & Irdeto را
ساپورت می کند.بنابراین در زمینه انواع کارت هیچ نگرانی نداشته باشید.
3 ) قابلیت ساپورت رابط eSata که می تواند در ثانیه تا حداکثر 300 مگابیت تبادل اطلاعات
انجام دهد چیزی در حدود حداقل 10 برابر بهترین فلش مموری و یا هارد اکسترنال که از طریق
USB 2.0 به رسیور وصل می شوند.
4 ) سازگار با تمامی فرمت های جدید DVB-S2 , MPEG- 4, H.264
که در آینده نزدیک اکثر ماهواره های سیگنال های خود را بدین شیوه ارسال خواهند کرد.
در رسیورهای فعلی فقط DVB-S / MPEG-2 ساپورت می شود.
5 ) پخش تصاویر به فرمت 1080i / 720p از طریق پورت HDMI تعبیه شده.
هم چنان خروجی Component Video روی رسیورهای استرانگ وجود خواهد داشت.
6 ) توانایی پخش صدا به صورت Dolby Digital Optical ( صدای فراگیر با وضوح بالا )
7 ) قابلیت های رکورد ، پخش فیلم / عکس / موزیک و Time Shifting حفظ شده است.
و بسیاری ویژگی های دیگر که همیشه رسیورهای استرانگ از آن برخوردارند مانند تیونر قوی
توضیحات بیشتر را می توانید در وب سایت رسمی شرکت استرانگ مشاهده کنید
همین طور از طریق لینک زیر نرم افزارهای کارخانه ، لودر و کاتالوگ این رسیور را
می توانید دریافت نمائید:
http://www.strong-technologies.com/frmProdDetails.aspx?id=308

strong 4900 HD

82040261.png

43724954.png

59489573.png

21869765.png

84124599.png

51777272.png

41525331.png

22776276.png

76884926.png

10104152.png

71668909.png

92481766.png

92258509.png

58262461.png

39764206.png

35485062.png

45904066.png

94161835.png

77490046.png

sattarxp

کاربر
2010-11-20
2
5
با عرض سلام خدمت همه دوستان

من رسیور strong 4622xII دارم و رفتم یک هارد یک ترابایتی 3.5 اینچی با آدابتور seagate خریدم.

ولی رسیور هارد را نمیشناسد من یک درایو fat 32 و یک بار هم fat ساختم ولی اثری نکرد

کسی هست که بتواند راهنمای کند؟؟؟؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با عرض سلام خدمت همه دوستان

من رسیور strong 4622xII دارم و رفتم یک هارد یک ترابایتی 3.5 اینچی با آدابتور seagate خریدم.

ولی رسیور هارد را نمیشناسد من یک درایو fat 32 و یک بار هم fat ساختم ولی اثری نکرد

کسی هست که بتواند راهنمای کند؟؟؟؟

اموزش تغییر فرمت هارد اکسترنال و اماده سازی ان برای رکوردگیری از رسیورهای استرانگ سری

XII PVR

عزیزم کول دیسک رو به کامپیوتر بزن ارور ها و باگ هاشو بر طرف کن و بعد فرمت FAT32 کن درست میشه
دوست من
رسیور موقع ابگرید شدن با کول دیسک شدیدا به این ارورها و بدسکتورها مقابله نشان میدهد و ممکنه حین ابگیرد دستگاه دیگه بالا نیاد (یه دستگاه رو به دلیل همین سهل انگاری اسب رسوندم )

How to Format your Hard Drive
To record from our Strong PVR ready Receivers

کد:

1) Connect the External Hard Disk Drive or Memory Stick (Flash Drive) to the USB port on computer.

2) Click the Start menu, select Run and enter diskmgmt.msc and press Enter.

3) If asked to initialize the disk, make sure you select Basic instead of Dynamic disk.

4) Then, locate the disk with unallocated space, right click on it, select New Partition and follow the following steps, clicking Next to move along.

N.B. If the hard disk had already been allocated, you can right click on it and select Delete Partition. Then, you can create a New Partition.
a. Partition Wizard starts, just click Next to move on
b. Select Primary Partition
c. Enter the maximum required size for Partition Size
d. Choose a letter to assign to that drive - F: is good to use
e. Select Do not Format this partition and press Next to move on
f. You will get a dialog box, summarizing all the selected settings
g. Click Finish
h. The selected drive letter is what will be passed on to the formatter

5) Now download a copy of fat32format
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/download/fat32format.zip

6) Extract the single .EXE file to a suitable location (e.g. C:\) with Winzip or Allzip

7) Click Start->Run and enter cmd and press Enter

8) Now type CD/D followed by the location to which the fat32format.exe was extracted to (e.g. CD/D C:\) and press Enter

9) Type fat32format F: and press Enter. The following should be displayed:
Warning ALL data on drive 'F' will be lost irretrievably, are you sure? (y/n)

Type y and press Enter, a list of sectors, cluster sizes, etc… should appear, then it will show Done.

10) Congratulations! The Hard Disk Drive is now ready to be connected to your receiver, turning it into a PVR.
عزیزان همانطور که متوجه شدید با این روش دیگه هر هارد اکسترنالی که داشته باشید و با هر ظرفیتی براحتی برای رسیورهای استرانگ سری PVR قابل شناسایی و استفاده خواهد بود

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
چطوری دانگل را روی استرانگ فعال کنم؟

ابتدا باید اخرین پچ را به ریسیور انتقال دهید سپس 2 بار 6969 را بزنید تا امولاتور فعال شود
دکمه menu را زده سپس instalation سپس گزینه option گزینه share mode را به dongle تغییر دهید

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
جناب آقای toghrol2002 از کمکهاتون کمال تشکر رو دارم -با عرض معذرت سوالم را مجددا" تکرار کرده تا شاید از استاد بیشتر کسب فیض کنم : کار با قسمت یو اس بی در اغلب دستگاهها راحت است به شکلی که با وارد شدن به قسمت یو اس بی تمام فایلا رو میشه دید اما در استرانگ مدل ایکس2 چنین نیست !! لطفا" توضیح بفرمایید

بدین صورت که با ورود به قسمت یو اس بی فایلای غیر قابل شناسایی ظاهر نمیشوند. مثلا" (فایلای زیپ )

یا شاید بنده دقت نکردم چون در اختیار نداشتم

با تشکر

sattarxp

کاربر
2010-11-20
2
5
اموزش تغییر فرمت هارد اکسترنال و اماده سازی ان برای رکوردگیری از رسیورهای استرانگ سری

xii pvr

عزیزم کول دیسک رو به کامپیوتر بزن ارور ها و باگ هاشو بر طرف کن و بعد فرمت fat32 کن درست میشه
دوست من
رسیور موقع ابگرید شدن با کول دیسک شدیدا به این ارورها و بدسکتورها مقابله نشان میدهد و ممکنه حین ابگیرد دستگاه دیگه بالا نیاد (یه دستگاه رو به دلیل همین سهل انگاری اسب رسوندم )

how to format your hard drive

to record from our strong pvr ready receivers

کد:

1) connect the external hard disk drive or memory stick (flash drive) to the usb port on computer.

2) click the start menu, select run and enter diskmgmt.msc and press enter.

3) if asked to initialize the disk, make sure you select basic instead of dynamic disk.

4) then, locate the disk with unallocated space, right click on it, select new partition and follow the following steps, clicking next to move along.

N.b. If the hard disk had already been allocated, you can right click on it and select delete partition. Then, you can create a new partition.
A. Partition wizard starts, just click next to move on
b. Select primary partition
c. Enter the maximum required size for partition size
d. Choose a letter to assign to that drive - f: Is good to use
e. Select do not format this partition and press next to move on
f. You will get a dialog box, summarizing all the selected settings
g. Click finish
h. The selected drive letter is what will be passed on to the formatter

5) now download a copy of fat32format
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/download/fat32format.zip

6) extract the single .exe file to a suitable location (e.g. C:\) with winzip or allzip

7) click start->run and enter cmd and press enter

8) now type cd/d followed by the location to which the fat32format.exe was extracted to (e.g. Cd/d c:\) and press enter

9) type fat32format f: And press enter. The following should be displayed:
Warning all data on drive 'f' will be lost irretrievably, are you sure? (y/n)

type y and press enter, a list of sectors, cluster sizes, etc… should appear, then it will show done.

10) congratulations! The hard disk drive is now ready to be connected to your receiver, turning it into a pvr.
عزیزان همانطور که متوجه شدید با این روش دیگه هر هارد اکسترنالی که داشته باشید و با هر ظرفیتی براحتی برای رسیورهای استرانگ سری pvr قابل شناسایی و استفاده خواهد بود

با تشکر از پاسخ کامل شما
من این مراحل را انجام دادم.
ولی باز هم هارد را نشناخت!!!

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
جناب آقای toghrol2002 از کمکهاتون کمال تشکر رو دارم -با عرض معذرت سوالم را مجددا" تکرار کرده تا شاید از استاد بیشتر کسب فیض کنم : کار با قسمت یو اس بی در اغلب دستگاهها راحت است به شکلی که با وارد شدن به قسمت یو اس بی تمام فایلا رو میشه دید اما در استرانگ مدل ایکس2 چنین نیست !! لطفا" توضیح بفرمایید

بدین صورت که با ورود به قسمت یو اس بی فایلای غیر قابل شناسایی ظاهر نمیشوند. مثلا" (فایلای زیپ )

با تشکر

حاجی ما همچنان منتظریم :sadwalk:

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
من یه هارد 500 وسترن داشتم با روشی که طغرل جان گفته بود فرمت کرده بودم و راحت ضبط میکردم
اما امروز امدم با اون روش 3 پارتیشن ساختم زدم به رسیور دیدم اصلان نشناخت و از هارد یه صدای تق تق درمیامد و همچنین تصویر حالت خش خش پیدا کردبعد اومدم دوباره به حالتی که طغرل جان گفته بود با 1 پارتیشن فرمت کردم اما دیگخ رسیور هارد رو نمیشناسه!!!
حتی به محض اینکه هارد رو متصل میکنم تصوری تلوزیون خش خش میشه
چیکار کنک دوستان که درست بشه؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

با تشکر

دوست عزيز من همانطور که قبلا هم گفتم ابتدا دوبار 6969 را بزن تا patch on شود در این حالت است که می توانید با زدن 8282 لیست کلیدها و با زدن 8280 بیس را مشاهده کنید . برای دریافت سافتکم می تونی به بخش استرانگ بری و جدیدترین سافتکم های ارائه شده رو استفاده کنی . وقتی منوی دستگاه رو زدی وارد بخش usb می شی که آخرین گزینه است . سپس وارد بخش data transfer می شوی و اگه usb حاوی patch و یا softcam را داخل فلش ریخته باشی وpatch on باشد گزینه ها به نمایش در می اید و می توانی با رفتن روی گزینه ها ویا زدن دکمه های زرد و سبز که در پایین منو نشان داده شده عملیات انتقال برنامه و یا save لیست کانالها و یا کلیدها را انجام دهی . امیدوارم در حد توان منظور را رسانده باشم . فعلا هیچ کانال کارتی باز نیست و فقط با سافتکم کانالهای rai ایتالیا باز هستند . برای باز کردن کانالهای کارتی از شرینگ ماهواره ای و یا اینترنتی باید استفاده کنی که لازمه برای راه اندازی آخرین پچ سری pvr مختص 4622xii رو از بخش استرانگ دانلود کنی تا بخش های فعالسازی شر از دانگل یا اینترنت فعال شود .

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با سپاس و خسته نباشید به خاطر زحماتتون
آقای toghrol2002 سوال بنده در خصوص نمایان شدن تمام فایلای داخل فلش هستش.
مثلا" میخوام مثل سوپرمکس همه فایلای داخل فلش رو ( چه اونایی که دستگاه میشناسه چه اونایی که نمیشناسه ) رو ببینم.
اگه یادتون باشه توی سوپرمکس با زدن فلش به دستگاه همه محتویاتش ظاهر میشه که این خصیصه در مورد استرانگ صادق نیست.

ممنون و منتظر راهنماییم

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
من یه هارد 500 وسترن داشتم با روشی که طغرل جان گفته بود فرمت کرده بودم و راحت ضبط میکردم
اما امروز امدم با اون روش 3 پارتیشن ساختم زدم به رسیور دیدم اصلان نشناخت و از هارد یه صدای تق تق درمیامد و همچنین تصویر حالت خش خش پیدا کردبعد اومدم دوباره به حالتی که طغرل جان گفته بود با 1 پارتیشن فرمت کردم اما دیگخ رسیور هارد رو نمیشناسه!!!
حتی به محض اینکه هارد رو متصل میکنم تصوری تلوزیون خش خش میشه
چیکار کنک دوستان که درست بشه؟
user_online.gif

اقای طغرل من هاردم رو الان دوباره به روش شما فرمت فت 32 کردم با 1 پارتیشن. وقتی با کامپیوتر مشخصاتش رو میگیرم میزنه فت32 اما وقتی به رسیور4622 میزنم تق تق میکنه و تصویر خش پیدا میکنه هارد کاملا سالم هست چون با کامپیوتر مشکلی نداره ولی چرا به رسیور میزنم دیگه کار نمیکنه؟

راستی با این روش که شما گفتی در عرض 5 ثانیه هارد با 500 گیگ رو فرمت میکنه شاید کامل فرمت نمیشه که الان اینجوری شده اخه مگه میشه با این حجم به این زودی فرمت بشه؟من فرمت
که با کاپپیوتر میکنم 2 ساعت طول میکشهntfs

stc

کاربر
2008-07-21
6
4
سلام بر اساتید
سیستم منdvr 4622xiiموقع ظبط وقتی فلش 4 گیگ را میزازم خاموش میکنه ،مشکل از کجاست؟
یه هارد اکسترنال هم دارم 500 گیگ می تونم ازش استفاده کنم،با چه فرمتی باید پاک بشه؟
ممنون

بالا