پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
من رسیور استرانگ 4622 دارم، میخواستم بدونم آسان ترین و مقرون بصرفه ترین روش برای باز کردن کانالهای کارتی چیه؟

سلام عزيز اگر اين مدل هست4622xii , 4820xii pvr بهترين سي سي كم وبعد دانگل البته دانگل هزينه ندارد موفق باشي ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
لطفا یک سافتکم جدید قرار بدین، اگه ممکنه سایتی رو معرفی کنید که سافتکم آپدیت شده برای استرانگ رو مرتبا قرار بده
ممنون

سلام بهترين همين سايت هست موفق باشي ..

پیوست‌ها

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
ضمن سلام و عرض تبریک سال نو خدمت اساتید گرامی به خصوص استاد طغرل:
بنده مدتیه که یه ال ان بی دو پورت خریدم و به همراه همسایه گرامی دارم جهت هاتبرد رو دریافت می کنم و رو همون دیش یه ال دو پورت دیگه گذاشتم برای یوتل و یه دیش دیگه دارم که اونا تک پورت هستن و مرکزیتش ترکه و عربست هم قیچی شده روش ، قبل از اینکه از بام پایین بیام تک تک پورت ها رو امتحان کردم که همه درست کار میکردند و به اندازه ی کافی قدرت داشتن و سویچ وصل شد و اومدیم پایین و الان مشکلی که وجود داره اینه که وقتی همسایم رسیورش روشن میشه یا اینکه در جهت هاتبرد میره تصویر هاتبرد من قطع میشه و بعضی از فرکانسها رو دارم اونم گاهی اوقات و در اکثر موارد یه سری از کانالهای ماهواره های دیگه کرال ترک و ام بی سی عربست قطع میشه و بعضی اوقاتم وصل میشه.از اینم اطمینان حاصل کردم که پ ا ر ا ز ی ت نیست چون پورت همسایم تصویر میده و جای دو رسیور هم عوض کردم رسیور همسایه در مکان خودم همه ی کانالها رو بدون هیچ مشکلی گرفت!!!و رسیور من در مکان همسایه همون مشکلی رو که من داشتم ایجاد کرد
سیم کلا یک تکه شد و عوض کردم و سیم مسی مرغوب استفاده کردم
حالا از دوستان گل تقاضا دارم که راهنمایی کنند که از ال یا سویچه یا تیونر دستگاه میتونه مشکل داشته باشه؟
به خاطر اینکه زیاد پر حرفی کردم پوزش میخوام

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ضمن سلام و عرض تبریک سال نو خدمت اساتید گرامی به خصوص استاد طغرل:
بنده مدتیه که یه ال ان بی دو پورت خریدم و به همراه همسایه گرامی دارم جهت هاتبرد رو دریافت می کنم و رو همون دیش یه ال دو پورت دیگه گذاشتم برای یوتل و یه دیش دیگه دارم که اونا تک پورت هستن و مرکزیتش ترکه و عربست هم قیچی شده روش ، قبل از اینکه از بام پایین بیام تک تک پورت ها رو امتحان کردم که همه درست کار میکردند و به اندازه ی کافی قدرت داشتن و سویچ وصل شد و اومدیم پایین و الان مشکلی که وجود داره اینه که وقتی همسایم رسیورش روشن میشه یا اینکه در جهت هاتبرد میره تصویر هاتبرد من قطع میشه و بعضی از فرکانسها رو دارم اونم گاهی اوقات و در اکثر موارد یه سری از کانالهای ماهواره های دیگه کرال ترک و ام بی سی عربست قطع میشه و بعضی اوقاتم وصل میشه.از اینم اطمینان حاصل کردم که پ ا ر ا ز ی ت نیست چون پورت همسایم تصویر میده و جای دو رسیور هم عوض کردم رسیور همسایه در مکان خودم همه ی کانالها رو بدون هیچ مشکلی گرفت!!!و رسیور من در مکان همسایه همون مشکلی رو که من داشتم ایجاد کرد
سیم کلا یک تکه شد و عوض کردم و سیم مسی مرغوب استفاده کردم
حالا از دوستان گل تقاضا دارم که راهنمایی کنند که از ال یا سویچه یا تیونر دستگاه میتونه مشکل داشته باشه؟
به خاطر اینکه زیاد پر حرفی کردم پوزش میخوام

سلام عزیز اگر بالا مشکل نداشتی از رسیور نیست . از تنظیمات سویچ وتنظیمات دستگاه هست شما یکبار ریست فاکتوری کن سپس یکی یکی سویچ را به ماهوارها یی که داری شناسایی کن موفق باشی ..

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام عزیز اگر بالا مشکل نداشتی از رسیور نیست . از تنظیمات سویچ وتنظیمات دستگاه هست شما یکبار ریست فاکتوری کن سپس یکی یکی سویچ را به ماهوارها یی که داری شناسایی کن موفق باشی ..
با تشکر از جوابتون
بالا رسیور همسایه رو برده بودم و رسیور خودم هم ریست فکتوری کردم!!

SaMaN IRSAT

کاربر
2011-03-23
11
9
تفاوت تصویر در حالت کامپونت و av در سری xII چقدر هست؟
کابل خاصی داره کامپونت یا با همون کابل های 3فیشه هم میشه ماکزیمم کیفیت رو گرفت؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام عزيزبفرما .

بهترین کابلهای کامپوننت dvd جهت نمایش تصاویر با کیفیت عالی بر روی استرانگ

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=33817

SaMaN IRSAT

کاربر
2011-03-23
11
9
سلام آقا مهدی

دیشب ریسیورم رو بردم پشت بوم واسه تنظیم اومدم پایین دیگه تصویر و منو نمیاد و فقط چهار خط میشه ... ریست فکتوری هم کردم دست نشد ... آیا فلش آسیب دیده ؟ برای تعمیر باید چکار کتنم ؟
ریسیور 4622 x2 هست

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727

با همون کابل معمولی هم تصویر بهتری از av میشه دریافت کرد
مخصوصا درخشندگی و رنگ تصاویر بسیار بهتره
اما بهترین تصویر با کابل های مخصوص هست که مهدی عزیز در پست
مربوطه گذاشته است
:eek:k:

SaMaN IRSAT

کاربر
2011-03-23
11
9
سلام آقا مهدی

دیشب ریسیورم رو بردم پشت بوم واسه تنظیم اومدم پایین دیگه تصویر و منو نمیاد و فقط چهار خط میشه ... ریست فکتوری هم کردم دست نشد ... آیا فلش آسیب دیده ؟ برای تعمیر باید چکار کتنم ؟
ریسیور 4622 x2 هست

جواب این سوال رو هم میدادی ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Express1

کاربر
2010-04-10
10
11
سلام میشه بگید خشاب 4622Xiiچه کارت هایی رو ساپورت میکنه و کدوم پکیج هارو میشه باز کردو از کجا میشه تهیه کرد کارتها رو با تشکر؟؟

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
مشکل در استرانگ

من دو تا دستگاه دارم 4622xii یکی با فلش s29 و یکی با فلش 29lv هر دو تا شون رو وقتی فلش میکنم دو ساعت کار میکنن و باز فلش خالی میکنند لطفا راهنمائی کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من دو تا دستگاه دارم 4622xii یکی با فلش s29 و یکی با فلش 29lv هر دو تا شون رو وقتی فلش میکنم دو ساعت کار میکنن و باز فلش خالی میکنند لطفا راهنمائی کنید
سلام
فلش دستگاه بایست دوباره پروگرم بشه

10-12 تومنی براتون اب می خوره
موفق باشید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام میشه بگید خشاب 4622xiiچه کارت هایی رو ساپورت میکنه و کدوم پکیج هارو میشه باز کردو از کجا میشه تهیه کرد کارتها رو با تشکر؟؟

سلام عزيز اورجينال فقط من چند مورد ديدم بقيه كپي هست وزياد كاربرد ندارد دنبال سي سي كم باشيد ..

shagy

کاربر
2009-10-09
12
36
38
با سلام،
رسیور من (4620p) هیچ کدوم از کانال هایی که فرکانس عمودی (vertical) دارند رو نشان نمی دهدجهت های هاتبرد نایل ترک و تل استار رو دارم رو هیچ کدام نشان نمی دهد با سه تا ال ان بی دیگه تست کردم باز همین مشکل رو دارم دیش ها تقریبا سالم هستند با رسیور دیگه تست کردم نشان می دهد و همچنین کانال هایی هم که افقی (horizontal) هستند تقریبا نردیک 35% افت سیگنال دارم ولی با رسیور دیگه کوالیتیم 98% است. به نظر تیونرش مشکل پیدا کرده من چه جوری می تونم اینو تعمیرش کنم خوشحال می شوم راهنماییم کنید؟
با سپاس

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام،
رسیور من (4620p) هیچ کدوم از کانال هایی که فرکانس عمودی (vertical) دارند رو نشان نمی دهدجهت های هاتبرد نایل ترک و تل استار رو دارم رو هیچ کدام نشان نمی دهد با سه تا ال ان بی دیگه تست کردم باز همین مشکل رو دارم دیش ها تقریبا سالم هستند با رسیور دیگه تست کردم نشان می دهد و همچنین کانال هایی هم که افقی (horizontal) هستند تقریبا نردیک 35% افت سیگنال دارم ولی با رسیور دیگه کوالیتیم 98% است. به نظر تیونرش مشکل پیدا کرده من چه جوری می تونم اینو تعمیرش کنم خوشحال می شوم راهنماییم کنید؟
با سپاس
درود دوست عزیز فکر کنم خازن های رسیور مورد داشته باشد برای پرسش تخصصی سخت افزار به تاپیک زیر بروید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=17422&p=222308#post222308

shagy

کاربر
2009-10-09
12
36
38
من به این لینکی که گذاشتید میرم میگه شما دسترسی ندارید خواهشا منو راهنمایی کنید کارم ضروریه استادان عزیز یه راهی برای بزارید

بالا