سلام
دستگاه 4622xiiدارم بعضی از ماهواره ها در دستگاه موجود نمی باشد چگونه می توانیم ماهواره جدید را بگذاریم
آره دوست عزيز داخل منو در گزينه نصب قسمت ويرايش ماهواره اونجا اسم ماهواره و فركانس مادر رو وارد كنيد بعد سرچش كنيد
موفق باشي
سلامسلام ممنون از شما گل ....
با سلام
مدیران محترم نمیدانم درست وارد شدم یا نه ؟مرا ببخشید یک سوال داشتم در بخش فرکانس ها مربوط به کانال یورو نیوز در رسیور استرانگ4620xایا مشکلی برای فارسی کردن صدا وجوددارد؟من مشخصات تصویر و صدا را وارد کردم اما فارسی نشد؟
دلیل ان چیست؟
با تشکر
شما برنامه رو انزیپ کن با برنامه win rarبا سلام فايل مربوط به باز كردن فركانس 11727 زيپ شده را دانلود كردم چطور استفاده كنم.(اولين بار است)
سلام آقای toghrol2002 برای استرانگSRT4620X پچ نیست؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ..تا الان پچی برای 4620 ایکس که بتونه 11727 رو باز کنه نیومده ...روی رسیورهای استارست هم روی مدلهای جدیدش پچ جدید اومده مثل ایکس95 و 97 و ....این مسئله پچ جدید مختص شرکت استرانگ نیست ...k:مدیران محترم با سلام
من استرانگ 4620xدارم .سوال من اینست.ایا برای این نوع رسیور پچ یا برنام ای برای باز کردن فرکانس 11727وجود دارد یا خیر؟من فکر میکنم شرکت استرنگ سعی میکند با ارائ فایل و پچ جدید برای رسیور جدیدمثل4620xiiو.....4620xiiعملاما بقی رسیور پیشین را از رد خارج کند؟ایا درست است ؟
با درود دوست گرامیمدیران محترم با سلام
من استرانگ 4620xدارم .سوال من اینست.ایا برای این نوع رسیور پچ یا برنام ای برای باز کردن فرکانس 11727وجود دارد یا خیر؟من فکر میکنم شرکت استرنگ سعی میکند با ارائ فایل و پچ جدید برای رسیور جدیدمثل4620xiiو.....4620xiiعملاما بقی رسیور پیشین را از رد خارج کند؟ایا درست است ؟
نرم افزار جدید و رسمی استرانگ به تاریخ 19.8.2009
دوستان سلام
من دیشب بعد از کلی تحقیق توی این سایت یه رسیور 4622XII استرانگ خریدم به قیمت 88 هزار تومان.
قراره امشب بیاد نصبش کنه و به شرط اصل بودن بهم داده. مثل اینکه آپگرید شده هم هست.
چند تا تصویر از کارتن و خود رسیور میزارم خواهش میکنم در مورد اصل بودن یا نبودنش منو راهنمایی کنید.
لطفا به کارتن و بارکد پشت دستگاه و کارت گارانتی و عبارت "صنع کوریا" و همچنین ورژن دستگاه توجه کنید.
بعد از وصل کردن رسیور و روشن کردنش از منوی انتخاب زبان اومد بعد از اون یه پیغام روی صفحه میاد که No Chanel من رسیورو خاموش کردم و با زدن دکمه های + و پاور خواستم وارد منوی مخفی بشم اما هر کاری کردم نشد به نظر شما من بلد نبودم یا بخاطر اینه که هنوز رسیور تنظیم نشده یا اینکه خدای نکرده رسیورم تقلبیه؟
از همتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
ممنون