libero
کاربر
- 2009-05-03
- 122
- 303
فایل را با برنامه winrar از حالت زیپ خارج کنید شناسایی میکنهنحوه ریختن سافتکم روی 4622xii رو توضیح بدین لطفا .فایلش رو روی فلش ریختم و وصل کردم اصلا نشناختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل را با برنامه winrar از حالت زیپ خارج کنید شناسایی میکنهنحوه ریختن سافتکم روی 4622xii رو توضیح بدین لطفا .فایلش رو روی فلش ریختم و وصل کردم اصلا نشناختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اگه به رسيور يه كد بديم.بعداز مدتي كد رو فراموش بكنيم.آيا به جز كد مادر راهي هست كه رمز رو پيدا كنيم.رسيور استرانگ.مدل 4622xii
نحوه ریختن سافتکم روی 4622xii رو توضیح بدین لطفا .فایلش رو روی فلش ریختم و وصل کردم اصلا نشناختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آخرین آپدیت چه ورژنیه ؟ من آخرین باری که آپدیت کردم دیگه با فرمتtsضبط نمیکنه و با فرمت mpgشده که خیلیم بهتره
سلام.اگه به رسيور يه كد بديم.بعداز مدتي كد رو فراموش بكنيم.آيا به جز كد مادر راهي هست كه رمز رو پيدا كنيم.رسيور استرانگ.مدل 4622xii
سلام يكبار ريست فاكتوري كن سپس بوت دستگاه را بريز با كابل ودر اخر اخرين پچ را موفق باشي...
با سلام سافکم را با فلش و کابل به رسیور دادم ولی تغییری در لیست کدها ایجاد نشده راه دیکش چیه که توی دستگاه ثبت بشه تا همه رو دستی ندهم
با تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررر
سلام اگه امكان داره من را راهنمايي كنيد من دستگاه استرانگ 4622xii دارم ولي وقتي كد6969 را ميدم صفحه اي كه بايد بياد كه دوباره كد رو بدم باز نمي شه شبكه هاي كد هم باز نمي شه اگه نياز به نرم افزار يا چيزي دارد راهنمايي كنيد ممنون
دوست عزيز رسيور را با پچ جديد 154 آبديت كن درست ميشهسلام عزيز بايد 2 بار بزني گل من ...
سلام اگه امكان داره من را راهنمايي كنيد من دستگاه استرانگ 4622xii دارم ولي وقتي كد6969 را ميدم صفحه اي كه بايد بياد كه دوباره كد رو بدم باز نمي شه شبكه هاي كد هم باز نمي شه اگه نياز به نرم افزار يا چيزي دارد راهنمايي كنيد ممنون