پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام و خسته نباشید toghrol2002 جان یک مشکل داشتم ریسیورم 4622xii جدیدا یک مشکل دارم که بعضی موقع ها یه برنامه ایی یا فیلمی که دارم میبینم تصویر زود تر از صدا میاد بعد ریسیورو که خاموش میکنم دوباره روشن میکنم درست میشه ممنون میشم راهنماییم کنی...

سلام عزیز یکبار ریست کن درست میشه .

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
اقا طغرل عزیز من روی شبکه که صافه فلش وصل میکنم خش پیدا میکنه
ریست کردم درست نشد
از وقتی یه هارد اکسترنال با 3 پارتیشن زدم اینجوری شده
ایراد سخت افزاریه؟
با فلش کردن ای سی رسیور درست میشه؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اقا طغرل عزیز من روی شبکه که صافه فلش وصل میکنم خش پیدا میکنه
ریست کردم درست نشد
از وقتی یه هارد اکسترنال با 3 پارتیشن زدم اینجوری شده
ایراد سخت افزاریه؟
با فلش کردن ای سی رسیور درست میشه؟

سلام :

دوست عزیز شما یک بار از این پچ کارخانه ایی استفاده کنید ببینید مشکل هنوز پابرجا هست یا خیر وبعد اخرین پچ با کابل .

نتیجه رو اعلام کنیدودر اخر یک سری به این تاپیک بزنید .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=36683

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
طغرل جان پچ کارخانه ریختم اما با فلش .مشکل پا بر جاست
ممکنه با کابل بریزم درست بشه؟
کابل ندارم

سلام عزیز من عرض کردم یکبار با کابل فایل اورجینال ویا فایل بوت را بریز . اگر جواب نداد سخت افزاری هست وباید به یک نعمیر کار حرفه ایی مراجعه فرمایید موفق باشید ..

M MAFIA

کاربر
2009-05-15
2
4
سلام و خسته نباشید.
دوستان راهی وجود داره که بشه برد کنترل دستگاه 4622xii رو افزایش داد.؟
البته از روبرو خوب کار میکنه منتها از سمت چپ و راست ضعیف عمل میکنه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام و خسته نباشید.
دوستان راهی وجود داره که بشه برد کنترل دستگاه 4622xii رو افزایش داد.؟
البته از روبرو خوب کار میکنه منتها از سمت چپ و راست ضعیف عمل میکنه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز ودیگر دوستان گل .

هشدار !!

مسئولیت عواقب کار بعهده خود کاربران است !!

1- مطابق عکس شماره 1 پانل جلوی رسیور را جدا میکنیم

2- پیچهای پشت پانل را که علامت زدم باز کنید ( عکس 2)

3- برد پشت پانل را در مطابق عکس 3 در آورید.سپس گیره های پلاستیکی علامت زده را خیلی آرام با فشار دادن به جهت موافق هم تکه مشکی رنگ زیر پانل را از آن جدا کنید .مطابق با عکس شماره 4

4- در تکه پلاستیکی در آورده شده دو قسمت وجود دارد که بوسیله دو گیره های ریز سیاه رنگ مطابق با عکس 5 و شماره 6 آنرا جدا کنید .

برای زیبا شدن جلوی پانل بجای قطعه عکس شماره 6 یک تکه طلق رنگی بریده و قرار دهید .

ضخامت زیاد پوشش پلاستیکی باعث گردیده که قدرت سنسور راه دور رسیور کاهش یابد !! بنابراین این تکه را از پانل رسیور برداشته و جدا کنید.

دوستانیکه با الکترونیک آشنائی بیشتری دارند میتوانند با جدا کردن پایه های سنسور روی برد و کمتر کردن فاصله آن با دهانه ورودی پانل رسیور برد کنترل راه دور آنرا دو برابر نمایند.

ضمنا گذاشتن طلق رنگی باعث میشود led های قرمز و نارنجی رنگ جلوی پانل نور بیشتری پیدا نمایند و از طرفی دیگر با تغییر رنگ طلق جلوی شماره انداز کانال آنرا زیباتر نمایند.

بلاخره عکس شماره 7 هم رسیور با استفاده از طلق است که قدرت کنترل راه دور آن دو برابر شدهاست .

پیوست‌ها

• 126.6 کیلوبایت بازدیدها: 70
  • 61.9 کیلوبایت بازدیدها: 71
  • 57.9 کیلوبایت بازدیدها: 69
  • 45.1 کیلوبایت بازدیدها: 70
  • 50.2 کیلوبایت بازدیدها: 75
  • 139.9 کیلوبایت بازدیدها: 74
  • 40.6 کیلوبایت بازدیدها: 73
آخرین ویرایش:

M MAFIA

کاربر
2009-05-15
2
4
سلام عزیز یکبار با الکل زیر کلیدها را تمیز کن سپس خوب خشگ شود واز باتریهای اصلی مارک خوب استفاده کن کنترل مشکلی نداره عزیز .

ممنون از شما طغرل عزیز
دوست من ایراد از کنترل نیست.منظورم از اون سنسور یا ایفرارد خود رسیور بود.
برای اون راهی وجود نداره؟

majidzx

کاربر
2009-01-20
5
5
44
کمک در مورد ست کردن لیست کانال

با سلام

من لیست 16 جهت برای دیش گردان رو ریختم تو دستگاه (4622x ii) دستگاه از قبل
ریست فکتوری شده بود . می خواستم راهنمائیم کنید که چطور لیست رو با دیش گردون
که از قبل تنظیم بوده . ست کنم . ممنون میشم که کامل توضیح بدید . دیش گردون افست
موتور خارجی میباشد .

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
با سلام من يك رسيور آكبند استرانگ 4622xii خريدم اين دستگاه هيچ كانالي سرچ نميكنه يعني لول كوئليتي نداره البته ديش تنظيم هست . ولتاژ هاي تغذيه درسته خروجي تيونر هم برق داره اشكال از كجا ميتونه باشه .. متشكرم..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام من يك رسيور آكبند استرانگ 4622xii خريدم اين دستگاه هيچ كانالي سرچ نميكنه يعني لول كوئليتي نداره البته ديش تنظيم هست . ولتاژ هاي تغذيه درسته خروجي تيونر هم برق داره اشكال از كجا ميتونه باشه .. متشكرم..

سلام منو داری ؟ اگر داری یکبار ریست فاکتوری کن وسپس با کابل این پچ را بریز .

ودوباره اسکن کن . از این پچ که در این پست اپلود کردم استفاده کن موفق باشی . #9

zest

کاربر
2007-06-13
62
58
دوست عزیز ایا سیم و یا سوییچر خودرا تست کرده اید؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوست عزیز ایا سیم و یا سوییچر خودرا تست کرده اید؟

سلام وبا تشکر از شما عزیز دوست عزیز شما بقول دوستمان کابل خودت را چک کن شما اگر سویچر داری از مرکزیت سیم باز کن دستگاه را روشن کن با سر زبانت به سیم بزن ببین برق داره یا نه ؟

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
strong 4622xii

سلام وبا تشکر از شما عزیز دوست عزیز شما بقول دوستمان کابل خودت را چک کن شما اگر سویچر داری از مرکزیت سیم باز کن دستگاه را روشن کن با سر زبانت به سیم بزن ببین برق داره یا نه ؟

با سلام خدمت استاد عزيز جناب طغرل . همانطور كه عرض كردم ديش تنظيم است و براي احتياط سيم را از سوييچ باز كردم و يكسره كردم بازهم نشد . پچي را كه برايم گذاشته بوديد را هم زدم باز هم نشد.. خروجي تيونر هم برق داره يعني فايندر را روشن ميكنه..

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
دوستان سلام
رسیور 4622 دارم و سویچر 8 تایی وصل کردم بهش،مدتی استفاده کردم ازش و خوب بود تا اینکه چند روزی است که مشکل داره و وقتی کانال رو عوض میکنم کانالها قطع میشه و فقط یک ماهواره رو میگیره و بعد از گذشتن چند دقیقه دوباره بر میگرده و قطع و وصل میکند
دوستان و اساتید خواهش میکنم که راهنماییم کنند
دوستان من سوییچ رو تعویض کردم مشکلم به مدت دو سه هفته حل شد و دوباره اینا همون مشکل پیش اومده
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

nasser1346

کاربر
2010-08-17
25
85
پچ 162 استرانگ امکان قفل کردن ماهواره های مورد نظر رامی دهد و لی وقتی شما حتی یک ماهواره هم قفل میکنید، برای باز کردن همه (حتی انهایی که علامت قفل ندارند) باید پسورد بدهید. مثلا من روی ماهواره های قفل نشده دستگاه را خاموش می کنم ولی موقع استارت باید پسورد بدهم. آیا این اشکال از پچ هست یا از تنظیمات دستگاه من..

kamandco

کاربر
2010-10-20
3
2
40
با سلام ميخواستم از دوستان استاد كه تجربشون از من بيشتر بپرسم كدام مدل از استرانگ رو پيشنهاد ميديد كه از تمام لحاظ مخصوصا كيفيت تصوير از همه اصلح باشه خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام ميخواستم از دوستان استاد كه تجربشون از من بيشتر بپرسم كدام مدل از استرانگ رو پيشنهاد ميديد كه از تمام لحاظ مخصوصا كيفيت تصوير از همه اصلح باشه خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد

سلام عزیز این مدل را بگیر .

استرانگهای سری 4620x و 4620xII و 4820x و 4820xII

بالا