پرسش وپاسخ درباره دانلود افلاین فقط این تاپیک

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان با تشکر از نویسنده...

اکثر سئوال و جواب ها به گونه ای نوشته شده است تا کاربران بسیار مبتدی هم بتوانند بهره لازم را ببرند .

سئوال یک : دانلود آفلاین چیه؟ همون اینترنت ماهواره ای است ؟ ما که اخر نفهمیدیم یکمی توضیح بده
جواب : خیر دانلود آفلاین کلا با اینترنت ماهواره ای فرق داره ، اینترنت ماهواره ای سه نوع مختلف دارد :
1 - اینترنت دو سویه : از طریق کارت DVB و دیش و یه دستگاهی بنام ترانسمیتر ، به اینترنت وصل میشوید که هم دریافت و هم ارسال اطلاعات با دیش انجام میشه و نیازی به خط ADSL یا تلفن دیال آپ نداریم . این روش خرجش خیلی بالاست چون هم باید اکانتهای مخصوص بخرید و هم تجهیزاتش خیلی گرونه و بدرد شرکتها میخوره
2 - اینترنت یک سویه : تو این روش با خط تلفن (دیال آپ) یا ADSL به اینترنت وصل میشی و تو اینترنت برای خودت میگردی با این تفاوت که تمام اطلاعاتی که دریافت میکنی و روی مانیتور میبینی ، از طریق دیش دریافت میکنی و از تلفن یا ADSL فقط برای ارسال درخواستها استفاده میشه ، مثلا تو مرورگرت آدرس سایتی رو مینویسی و اینتر میزنی ، این درخواست از طریق خط تلفن ارسال میشه و جوابش با ماهواره ارسال میشه و با دیشت می گیری !
3 - اینترنت آفلاین (این دانلود آفلاین نیست ها اشتباه نکنی) : در این روش تو اینترنت برای خودت میگردی و هرچی که لازم داری لینک دانلودش رو جمع میکنی سپس آدرس لینکها رو میدی به یک سایتی که ازش اکانت مخصوص خریدی ، این سایت فایلهای شما رو دانلود میکنه و با سرعت بالا از طریق ماهواره برای شما میفرسته و شما هم از طریق دیشت اونها رو دریافت میکنی . با این تفاوت که به شما میگه کی نوبت شماست که سر موقع فایلهاتو دانلود کن (آنلاین نیست) مثلا میگه 1 ساعت دیگه از فلان جهت و فلان فرکانس .

حالا که مفاهیم بالا رو درک کردیم پس بگو دانلود آفلاین چیه؟
خوب تو تمام روشهای بالا اشخاصی که از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنند ، دارند یه سری اطلاعات رو از طریق دیش خودشون دریافت میکنند ، حالا فرض کن شما هم دیش خودت رو هم جهت دیش اونها تنظیم کردی چی میشه؟ بله اطلاعات اونها رو دریافت میکنی!! بدون اینکه بدونی این اطلاعات چی هست ، کل اطلاعاتی که برای اونها ارسال میشه رو دریافت میکنی به صورت کاملا مجانی ! به این میگن دانلود آفلاین یا بقول روس ها ماهیگیری !

سئوال دو : اسکاینت یا Skynet چیست ؟
جواب : با توجه به توضیحات بالا : اسکاینت نام نرم افزاری است که با آن دانلود آفلاین میکنند و مشخص میکنند که چه فایلهایی رو بگیرند (یا صید کنند) و چی رو نگیرند .

سئوال سه : ماهواره و فرکانس لازم برای دانلود آفلاین چیه ؟
جواب : روی خیلی از ماهواره ها ، مثلا ماهواره W3 و فرکانس 10720 ورتیکال با سیمبل ریت 27500

سئوال چهار : استریم ریدر یا StreamReader.dll چیست ؟
جواب : این یه فایلی است که کارت DVB شما رو به نرم افزار اسکاینت معرفی میکنه ، ممکنه برای یک کارت چندتا استریم ریدر وجود داشته باشه که باید تست کنید و هر کدوم بهتر بود رو استفاده کنید .

سئوال پنج : فایل ریجکس (regex.txt) تو دایرکتوری اسکاینت چیه؟
جواب : در این فایل کدهایی قرار داره که انواع فرمت و پسوند رو به اسکاینت میفهمونه و میگه که توی برنامه اسکاینت مثلا نمودار JPG رو با خط سبز نشون بده یا MP3 رو قرمز و یا دیگر رنگها ...

سئوال شش : فایل رولز (rules.txt) توی دایرکتوری اسکاینت چیه ؟
جواب : این فایل حکم یک ***** رو برای برنامه اسکاینت دارد ، و توسط دستور هایی که توی این فایل مینویسیم به اسکاینت میگیم که چه فایلهایی رو بگیره و چه فایلهایی رو اصلا نگیره یا فلان فایل رو اگه حجمش بیشتر از مثلا 10 مگابایت بود بگیر و ...

سئوال هفت : فایل skynet.ini تو دایرکتوری اسکاینت چیه؟
جواب : این فایل وظیفه پیکر بندی و تنظیمات اسکاینت را بر عهده دارد ، از طریق این فایل به اسکاینت میگید از چه فرکانس و پیدی دانلود کنه و یا فایلها رو کجا ذخیره کنه و ... . اطلاعات بیشتر در مورد فایل skynet.ini
سئوال هشت : خطا های اسکاینت کجاست ؟
جواب : خطاهایی که در برنامه اسکاینت رخ میدهد در فایلی به نام skynet.log نوشته میشود که در دایرکتوری اسکاینت قرار دارد .

سئوال نه : اگر از سوئیچ استفاده کنیم باید توی اسکاینت هم تنظیم کنیم ؟ این تنظیمات کجاست ؟
جواب : بله ، ولی این تنظیمات روی خیلی از کارتها نیاز نیست و اختیاری است ، چون اسکاینت روی بعضی کارتها نمیتونه سوئیچ کنه ولی برای تنظیم این قابلیت باید فایل skynet.ini رو ویرایش کنید .
#diseqc=POSITION_A
#diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_B,OPTION_A
lnb=9750000,10600000,11700000
علامت # یعنی این خط غیر فعال شود که برای فعال شدن سوئیچ باید علامت # رو بردارید
خط اول و دوم برای انتخاب سوئیچه
خط سوم هم نوع LNB

برای تنظیم سوئیچ در اسکاینت به روش زیر عمل کنید
A یعنی ورودی شماره 1 سوییچ
diseqc=POSITION_A
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_A,OPTION_A
B یعنی ورودی شماره 2 سوییچ
diseqc=POSITION_B
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_B,OPTION_B
C یعنی ورودی شماره 3 سوییچ
diseqc=POSITION_C
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_C,OPTION_C
D یعنی ورودی شماره 4 سوییچ
diseqc=POSITION_D
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_D,OPTION_D

سئوال ده : چرا موقعی که اسکاینت رو اجرا میکنم خطا میده و یا اصلا باز نمیشه و یا یک لحظه باز میشه و بسته میشه؟
جواب : این مشکل وقتی رخ میدهد که شما از فایل استریم ریدر مناسب استفاده نکرده باشید . سعی کنید بهترین ورژن و مناسب ترین استریم ریدر کارت خودتون رو با چند بار تست و دانلود با اسکاینت بدست بیارید .

سئوال یازده : فایلهایی که با اسکاینت دانلود میکنیم کجا ذخیره میشه و آیا میشه تنظیم کرد کجا ذخیره کنه ؟
جواب : بله میشه تنظیم کرد کجا ذخیره کنید اگه تنظیم نشده باشه به صورت پیش فرض فایلهایی که دانلود میکنید در همون پوشه اسکاینت ذخیره میشود . برای تنظیم این قسمت باید فایل skynet.ini رو باز کنید و اونجا روبروی قسمتهای OK , Temp و Incomplete آدرس درایو مورد نظر خودتون رو وارد کنید . اطلاعات بیشتر در مورد فایل skynet.ini

سئوال دوازده : اسکاینت رو اجرا میکنم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده و اعداد بالای اسکاینت تکون نمیخوره ، هیچی دانلود نمیکنه و یا بعضی وقتها یکبار کار میکنه و دیگه کار نمیکنه ! چیکار کنم ؟
جواب : روی بعضی از کارتها ، نرم افزار اسکاینت نمیتونه روی فرکانس تنظیم شده سوئیچ کنه ، برای همین این مشکل پیش میاد . جهت رفع این مشکل هم شما این مراحل رو انجام بدید : فرض کنید اسکاینت را روی فرکانس 10720 در جهت ماهواره W3 تنظیم کرده اید . 1 - حالا برنامه ProgDVB یا هر برنامه دیگه ای که بتونه روی این فرکانس سوئیچ کنه رو باز کنید (من progDVB رو پیشنهاد میکنم) 2 - فرکانس 10720 جهت w3 رو اسکن و کانالهاش رو پیدا کنید 3 - یکی از کانالهایی که در فرکانس 10720 قرار داره رو باز کنید (مهم نیست اگه چیزی نشون نداد چون هدف ما سوئیچ کردن کارت روی این فرکانسه) 4 - حالا که کارت روی این فرکانس روشن شده باید برنامه progDVB رو طوری ببندید که کارت روشن باشه و تیونر روی همون فرکانس قرار گرفته باشه . برای این منظور هم از تسک منیجر ویندوز (Windows Task Manager) قسمت Processes نرم افزار ProgDVB رو ببندید . با این کار ProgDVB بسته میده بدون اینکه کارت خاموش بشه 5 - خوب حالا که کارت روشنه کافیه اسکاینت رو اجرا کنید میبینید که اسکاینت داره کار میکنه .

سئوال سیزده : چرا بعد از یه مدتی که دارم دانلود میکنم برنامه اسکاینت خطا میده و بسته میشه ؟
جواب : این مشکل بیشتر به این خاطر پیش میاد که شما با سیستم کاری ندارید و سیستم خودتون رو در همون حال رها کرده اید تا دانلود کنید ، در نتیجه ویندوز ، اسکرین سیور خودشو اجرا میکنه و همچنین بعد از مدتی قطعات اظافی سیستم که کاری باهاش نداره رو در حالت استند بای قرار میده و ... . برای جلوگیری از این مشکل و حل اون شما کافیه یک آهنگ رو با مدیا پلیر ویندوز اجرا کنید و بزارید روی تکرار (حتما ویندوز مدیا پلیر باشه) حالا اسپیکر و مانیتور رو خاموش کنید و برید بخابید! اسکاینت به خوبی کار خودشو انجام میده .

سئوال چهارده : برای یک دانلود خوب من باید چند ساعت دانلود کنم و اسکاینت رو روشن بزارم ؟
جواب : هرچی بیشتر بهتر ، حداقل 12 ساعت حدود 7 بعد از ظهر تا 7 صبح . من یبار 4 شبانه روز در حال دانلود بودم ، هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط کافیه سیستم رو خنک نگه دارید و هر از چند گاهی فایلهایی که کامل دانلود شده اند رو به یه جای دیگه انتقال بدید تا هاردتون جا کم نیاره .

سئوال پانزده : برای یک دانلود خوب چقدر جا روی هاردمون داشته باشیم کفایت میکنه ؟
جواب : اسکاینت بسته به تنظیماتی که شما روش انجام دادید فایلها رو میگیره ، هرچی محدودیت ها کمتر باشه ظرفیت بیشتری رو طلب میکنه ، به صورت متوسط برای 15 ساعت دانلود حجمی در حدود 100 گیگابایت کفایت میکنه .

سئوال شانزده : این پوشه های OK , Temp و Incomplete چی هستند ؟ یه توضیح بدید لطفا ؟
جواب : وقتی اسکاینت فایلی رو داره دانلود میکنه میریزه تو پوشه Temp و وقتی دانلودش تکمیل شد اون فایل رو به پوشه OK منتقل میکنه و فایلهایی هم که ناقص دانلود شده اند رو به پوشه Incomplete منتقل میکنه .

سئوال هفده : بعد از هر دانلود با پوشه Temp چه کنیم ؟
جواب : باید حذفش کنید اما قبلش برید و فایلهایی رو که بدردتون میخوره رو بردارید .

سئوال هجده : موقع دانلود یک فایل میتونم برم تو پوشه Temp و اونو ببینم ؟ مثلا اگه فیلم باشه ؟
جواب : بله امکانش هست اما سعی کنید این کار رو نکنید ، چون بعضی نرم افزار ها فایل رو قفل میکنند و نمیشه روی اون فایل کاری انجام داد ، در نتیجه اسکاینت نمیتونه ادامه فایلی که دانلود کرده رو در ادامه فایل قبلی بنویسه و فایل شما ناقص میشه .

سئوال نوزده : توی برنامه اسکاینت اون رنگ خطهایی که نشون دهنده فایلها هستند چیه ؟
جواب : این رنگ ها نشان دهنده فرمت فایل ها هستند . مثلا ممکنه خط های قرمز فایلهای MP3 باشند و یا سبز تصاویر JPG و ...

سئوال بیست : تو اسکاینت جایی هست که اطلاعات فایلهای در حال دانلود رو دید ؟
جواب : بله ، کافیه با کلید های جهت دار (بالا و پایین) فایل خودتون رو انتخاب کنید تا مشخصات اونو پایین پنجره اسکاینت ببینید .
سئوال بیست و یک : چرا اینقدر اسکاینت دیسکانکتی داره و فایلهام میسوزه ؟
جواب : علل سوختن فایلها به تعداد موهای سر شماست !! اما عمده ترین دلایل اینهاست : 1 - ************** ، ************** از هر نوع باعث اختلال در رسیدن سیگنال به کارت میشه و همین موضوع باعث گم شدن دیتای در حال دانلود میشود که در نتیجه به ناقص شدن فایل می انجامد . 2 - استفاده از پیدهای زیاد و یا در بعضی کارتها عدم سازگاری با پید سرشاخه (8192) ; pid درگاه هایی هستند که اطلاعات بر روی آنها فرستاده میشود ، کارت های DVB و همچنین منابع سیستم محدود هستند و نمیتوانند در یک لحظه از تعداد زیادی پید اطلاعات بگیرند در نتیجه وقتی از تعداد زیادی پید استفاده میکنید ، سیستم قدرت پردازش و دریافت همزمان تمام اطلاعات پیدها را ندارد که همین امر باعث سوختن فایلها میشود . بیشترین دلیل سوختن فایلها همین پیدها هستند سعی کنید از پید 8192 استفاده نکنید ، خودتان اسکن کنید و پیدهای فعال را بدست بیاورید و از چندتا از انها استفاده کنید . 3 - در سیستم های ضعیف استفاده همزمان از اسکاینت و نرم افزارهای دیگه باعث اختلال در کار اسکاینت میشه و به سوختن فایلها می انجامد . 4 - بعضی از آنتی ویروسها باعث جلوگیری از نوشتن فایلها میشوند ، بیشتر برای فرمت های اجرایی مثل Exe و .. 5 - استفاده از فایلهای پوشه temp وقتی در حال دانلود هستید . و ...

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با تشکر از آرش عزیز.
فوق العاده و کامل و به زبان ساده.
فکر نمیکنم دوستان مبتدی با این آموزش واقعا ساده دیگه مشکل داشته باشند.

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
.........شرمنده اقا ارش اون اسکاي نت dsl 2.5 که شما گفتيد کار مي کنه حتي با usb هم جواب ميده(منظورم هارد اکسترنال هست)پس چه طور واسه من جواب نداد درست بعداز 2:34 ثانيه eror ميده که بايد fish sat روببندم باورکنيد سوال ها وجواب هارو کاملا 3-4 بار خوندم اين سوالمو تو سايت هاي ديگه هم پرسيدم ولي کسي نتونست جواب خوبي بده(اينم بگم خيلي از کاربرا مشکل منو دارن فقط من نبودم.ممنون ميشم اگه يه ترفندي بزنيد چون که اسکاي نتش فوق العادست مرسي ممنون .من وقتی اقا ارش رو مخاطب قرار میدم دوستان منظوری ندارم اگه کسی علمشو داره زکات علمشم بده بد نیستا .مرسی ممنون

koorosh3d

کاربر
2010-01-18
14
22
44
یک سوال
من زمانی که اسکاینتم بازه(w3-dsl)زمانی که ریسیور خاموشه مشکلی نداره ولی زمانی که ریسیور روشن میشه باهاش کانال عوض میکنی دیسکانکتی میوفته رو اسکاینت.ال ان بیمم دوسوزنست
راه حلشو بگین ممنونتون میشم
با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

یک سوال
من زمانی که اسکاینتم بازه(w3-dsl)زمانی که ریسیور خاموشه مشکلی نداره ولی زمانی که ریسیور روشن میشه باهاش کانال عوض میکنی دیسکانکتی میوفته رو اسکاینت.ال ان بیمم دوسوزنست
راه حلشو بگین ممنونتون میشم
با تشکر

از یک ال ان بی مرغوب استفاده کنید
بعضی از ال ان بی ها قسمتی از بردشون مشترکه
ال ان بی گلد پریمیوم یا دو خروجی اینورتو مدیا لیزر اصلی...

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز اگر کارت شما معمولیه و اس 2 نیست جهت دبلیو3
tuner=10722000 V 27500000 A
pids=3013 3011 3010 3012

tuner=10770000,H,15731000,A

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
آموزش کلیدهای میانبر در برنامه اسکای نت

[h=2]آموزش کلیدهای میانبر در برنامه اسکای نت
[/h]H: مخفی کردن فایلهای ناقصی
Q: نشان دادن میزان سیگنال فرکانس در حال دانلود
M: افزایش اندازه جزئیات فایل در حال دانلود در زیر صفحه
N: کاهش اندازه جزئیات فایل در حال دانلود در زیر صفحه
K: نگه داشتن فایل در حال دانلود تا زمان دلخواه
G:نشان دادن صفحه انتخاب و تنظیم فایلهای دانلودی بر حسب فرمت و اندازه فایل
S: جلوگیری از دانلود فایلهای جدید
T: نشان دادن نحوه دانلود فایلها
A: دریافت تمام فایلهای یک مک
D: جلوگیری از دریافت تمام فایلهای یک مک
Ctrl+Z: منتفی کردن عملکرد کلیدهای A و D
+: انتخاب فایل و زیاد کردن حجم فایل بعد از زدن دکمه G
-: حذف انتخاب فایل و کم کردن حجم فایل بعد از زدن دکمه G
Del: پاک کردن فایل در حال دانلود
F1: نمایش کلیدهای میانبر در خود برنامه اسکای نت
Ctrl+I: فرستادن فایل در حال دانلود به پوشه Incomplete
Ctrl+S: ذخیره تمام تنظیمات
F2,Shift+F2: تغییر اندازه فونت
E,Sift+E: ضخیم و نازک کردن خطوط فایلهای در حال دانلود
Ctrl+L: نمایش Log
Ctrl+E: لیست خطاهای اسکای نت
Ctrl+R: تازه کردن(Refresh) کردن رولز و رجیکس در هنگام کار با اسکای نت
Shift+Del: فرستادن فایلهای 99% دانلود شده به پوشه Incomplete
Ctrl+Del: پاک کردن فایلهایی که 1% دانلود شده اند
-/+ Numpad: اندازه زوم را تعیین میکند
Page Up: رفتن بر روی بالاترین فایل در حال دانلود روی صفحه
Page Down: رفتن بر روی پایین ترین فایل در حال دانلود روی صفحه
Up/Down/Right/Left: برای حرکت در صفحه
Numpad_0: طبقه بندی فایلها بر اساس اسم آنها
Numpad_1: طبقه بندی فایلها بر اساس زمان شروع دانلود
Numpad_2: طبقه بندی فایلها بر اساس PID
Numpad_3: طبقه بندی فایلها بر اساس مک
Numpad_4: طبقه بندی فایلها بر اساس آیپی هدف
Numpad_5: طبقه بندی فایلها بر اساس آیپی منبع
Numpad_6: طبقه بندی فایلها بر اساس حجم فایل
Numpad_7: طبقه بندی فایلها بر اساس زمان
Numpad_8: طبقه بندی فایلها بر اساس رنگ فایل
Numpad_9: طبقه بندی فایلها بر اساس میزان کامل شدن فایل
توضیحات:
1-اکثر دوستان با همه یا تعدادی از این کلیدهای میانبر آشنایی دارند هدف اینجانب گردآوری و توضیح بصورت عموم بوده است.
2-برخی از این کلیدهای میانبر در تمام اسکای نت ها کار
نمی کنند

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
باسلام خدمت مهندس ارش قدیما قرار بود برامون یه اسکای نت که سبک باشه و اکثر کلیپ ها واهنگ های ایرانی رو بیاره واسمون بزارید تو سایت هنوز بعداز گذشت 3 هفته خبری نشد؟اگه میشه رولز ورجکسی که میذارید تمرکز اولیه اش تو فایل های ایرانی باشه مرسی ممنون

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
کسی اسکای نت تمام ایرانی میتونه درست کنه؟یا اسکای نتی که فایل های ایرانی روش تمرکز بیشتری باشه درواقع کاملتر باشه..تاحالا بالای 20 تا اسکای نت امتحان کردم همشون فقط واسه کسایی خوبن که عضو گروهی باشه واسه بقیه فایل به درد بخوری نمیاد.اگه کسی تاحالا دیده بیاد بزاره ممنون

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
سلام ببخشید کارت dvb من اسکای استار2 هست الان 21 ماهه دارم با اسکای نت دانلود می کنم و استریم ریدر هم درسته ولی از امروز که windows نصب کردم با اسکای نت وقتی دانلود می کنم تو یک ساعت 2400 تا دیسکانکتی داد درصورتی که تا همین دیروز که دانلود می کردم تو 12 ساعت حتی یک دیسکانکتی هم نمیداد.به نظر شما ایا اشکال فقط وفقط از ویندوز می باشد یا....؟مرسی باتشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

معمولن از ویندوز نیستبا تعویض استریم ریدر و یا آپدیت درایو کارت مشکل رفع میشه
معمولن از خرابی یا مچ نبودن استریم ریدر میباشد

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
مهندس ارش من میگم الان نزدیکای 2 ماهه دارم از اسکای نت zabolboys استفاده می کنم با همین استریم ریدر هیچ مشکلی نداشتم الان از امروز اینطور شده هربار هم دیسکانکتیم زیاده .باتشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز استریمریدر بعضی وقتها خراب میشهو فایلها تیکه تیکه....
فایل اسکای نت را دوباره دانلود و نصب و بعد از ریستارت اجرا کنید
ضمنن چند وقته ترافیک دانلود آفلاین کم شده در کلیه جهات...همه فرکانسها
میتوانید عضو گروه های رایگان شوید

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
شرمنده مهندس این کار ها رو دوباره انجام دادم حتی 5-6 بار هم ریستارت دادم دیسکانکتی هام حل نشد بلکه تو یک ساعت الان 70 تا دیسکانکتی دارم درصورتی که تا 2-3 روز پیش تو 16 ساعت دیسکانکتی 0 بود مرسی ممنون فقط اگه میشه یه توضیحی درمورد گروه های رایگان بدید واینکه منظور از عضوشدن چیه در گروه های رایگان مگه باید عضوشد؟مرسی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز در ساعت دیگر امتحان کنید
از نظر امواج مزاحم و تنظیم بودن دیش چک کنید

بعضی سایتها و گروه های دانلود افلاین غیر رایگان بعضی اوقات دوره های رایگان هم میزارند
با یک سرچ در گوگل جستجو کنید

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
مهندس ارش الان هم امتحان کردم یعنی ساعت 18 ولی بازهم دیسکانکتی دارم حتی با فرکانس 10731 نیز مشکل دیسکانکتی دارم ..من کارت دی وی بی ام اسکای استار 2 هست وقتی در قسمت setup 4 pc میرم فرکانس 11220 h 27500 رو 54% سیگنال دارم که کانال های مربوط به فارسی1وزمزمه و.. هست ولی 10720 که برای کانال های سیاسی هست رو هیچ سیگنالی ندارم حتی دررسیور نیز هیچ سیگنالی ندارم به نظرشما ایا مشکل همینه؟اگه همینه باید کل ایران این مشکل رو داشته باشند چون کسی کانال های یوتلست در فرکانس10720 رو ندارد پس چه میشه؟ایا شما در یوتلست 10720 رو دارید؟باتشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز چک کردم خیلی افراد دیگه هم مشکل دی سی و خرد شدن فایلها رو دارند به علت امواج مزاحم و لی در ساعات محدود
ولی اکه در همه ساعات مشکل دارین مثله چیزه دیگست...

پیوست‌ها

• 19.5 کیلوبایت بازدیدها: 38
بالا