سلام به همه دوستان با تشکر از نویسنده...
اکثر سئوال و جواب ها به گونه ای نوشته شده است تا کاربران بسیار مبتدی هم بتوانند بهره لازم را ببرند .
سئوال یک : دانلود آفلاین چیه؟ همون اینترنت ماهواره ای است ؟ ما که اخر نفهمیدیم یکمی توضیح بده
جواب : خیر دانلود آفلاین کلا با اینترنت ماهواره ای فرق داره ، اینترنت ماهواره ای سه نوع مختلف دارد :
1 - اینترنت دو سویه : از طریق کارت DVB و دیش و یه دستگاهی بنام ترانسمیتر ، به اینترنت وصل میشوید که هم دریافت و هم ارسال اطلاعات با دیش انجام میشه و نیازی به خط ADSL یا تلفن دیال آپ نداریم . این روش خرجش خیلی بالاست چون هم باید اکانتهای مخصوص بخرید و هم تجهیزاتش خیلی گرونه و بدرد شرکتها میخوره
2 - اینترنت یک سویه : تو این روش با خط تلفن (دیال آپ) یا ADSL به اینترنت وصل میشی و تو اینترنت برای خودت میگردی با این تفاوت که تمام اطلاعاتی که دریافت میکنی و روی مانیتور میبینی ، از طریق دیش دریافت میکنی و از تلفن یا ADSL فقط برای ارسال درخواستها استفاده میشه ، مثلا تو مرورگرت آدرس سایتی رو مینویسی و اینتر میزنی ، این درخواست از طریق خط تلفن ارسال میشه و جوابش با ماهواره ارسال میشه و با دیشت می گیری !
3 - اینترنت آفلاین (این دانلود آفلاین نیست ها اشتباه نکنی) : در این روش تو اینترنت برای خودت میگردی و هرچی که لازم داری لینک دانلودش رو جمع میکنی سپس آدرس لینکها رو میدی به یک سایتی که ازش اکانت مخصوص خریدی ، این سایت فایلهای شما رو دانلود میکنه و با سرعت بالا از طریق ماهواره برای شما میفرسته و شما هم از طریق دیشت اونها رو دریافت میکنی . با این تفاوت که به شما میگه کی نوبت شماست که سر موقع فایلهاتو دانلود کن (آنلاین نیست) مثلا میگه 1 ساعت دیگه از فلان جهت و فلان فرکانس .
حالا که مفاهیم بالا رو درک کردیم پس بگو دانلود آفلاین چیه؟
خوب تو تمام روشهای بالا اشخاصی که از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنند ، دارند یه سری اطلاعات رو از طریق دیش خودشون دریافت میکنند ، حالا فرض کن شما هم دیش خودت رو هم جهت دیش اونها تنظیم کردی چی میشه؟ بله اطلاعات اونها رو دریافت میکنی!! بدون اینکه بدونی این اطلاعات چی هست ، کل اطلاعاتی که برای اونها ارسال میشه رو دریافت میکنی به صورت کاملا مجانی ! به این میگن دانلود آفلاین یا بقول روس ها ماهیگیری !
سئوال دو : اسکاینت یا Skynet چیست ؟
جواب : با توجه به توضیحات بالا : اسکاینت نام نرم افزاری است که با آن دانلود آفلاین میکنند و مشخص میکنند که چه فایلهایی رو بگیرند (یا صید کنند) و چی رو نگیرند .
سئوال سه : ماهواره و فرکانس لازم برای دانلود آفلاین چیه ؟
جواب : روی خیلی از ماهواره ها ، مثلا ماهواره W3 و فرکانس 10720 ورتیکال با سیمبل ریت 27500
سئوال چهار : استریم ریدر یا StreamReader.dll چیست ؟
جواب : این یه فایلی است که کارت DVB شما رو به نرم افزار اسکاینت معرفی میکنه ، ممکنه برای یک کارت چندتا استریم ریدر وجود داشته باشه که باید تست کنید و هر کدوم بهتر بود رو استفاده کنید .
سئوال پنج : فایل ریجکس (regex.txt) تو دایرکتوری اسکاینت چیه؟
جواب : در این فایل کدهایی قرار داره که انواع فرمت و پسوند رو به اسکاینت میفهمونه و میگه که توی برنامه اسکاینت مثلا نمودار JPG رو با خط سبز نشون بده یا MP3 رو قرمز و یا دیگر رنگها ...
سئوال شش : فایل رولز (rules.txt) توی دایرکتوری اسکاینت چیه ؟
جواب : این فایل حکم یک ***** رو برای برنامه اسکاینت دارد ، و توسط دستور هایی که توی این فایل مینویسیم به اسکاینت میگیم که چه فایلهایی رو بگیره و چه فایلهایی رو اصلا نگیره یا فلان فایل رو اگه حجمش بیشتر از مثلا 10 مگابایت بود بگیر و ...
سئوال هفت : فایل skynet.ini تو دایرکتوری اسکاینت چیه؟
جواب : این فایل وظیفه پیکر بندی و تنظیمات اسکاینت را بر عهده دارد ، از طریق این فایل به اسکاینت میگید از چه فرکانس و پیدی دانلود کنه و یا فایلها رو کجا ذخیره کنه و ... . اطلاعات بیشتر در مورد فایل skynet.ini
سئوال هشت : خطا های اسکاینت کجاست ؟
جواب : خطاهایی که در برنامه اسکاینت رخ میدهد در فایلی به نام skynet.log نوشته میشود که در دایرکتوری اسکاینت قرار دارد .
سئوال نه : اگر از سوئیچ استفاده کنیم باید توی اسکاینت هم تنظیم کنیم ؟ این تنظیمات کجاست ؟
جواب : بله ، ولی این تنظیمات روی خیلی از کارتها نیاز نیست و اختیاری است ، چون اسکاینت روی بعضی کارتها نمیتونه سوئیچ کنه ولی برای تنظیم این قابلیت باید فایل skynet.ini رو ویرایش کنید .
#diseqc=POSITION_A
#diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_B,OPTION_A
lnb=9750000,10600000,11700000
علامت # یعنی این خط غیر فعال شود که برای فعال شدن سوئیچ باید علامت # رو بردارید
خط اول و دوم برای انتخاب سوئیچه
خط سوم هم نوع LNB
برای تنظیم سوئیچ در اسکاینت به روش زیر عمل کنید
A یعنی ورودی شماره 1 سوییچ
diseqc=POSITION_A
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_A,OPTION_A
B یعنی ورودی شماره 2 سوییچ
diseqc=POSITION_B
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_B,OPTION_B
C یعنی ورودی شماره 3 سوییچ
diseqc=POSITION_C
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_C,OPTION_C
D یعنی ورودی شماره 4 سوییچ
diseqc=POSITION_D
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_D,OPTION_D
سئوال ده : چرا موقعی که اسکاینت رو اجرا میکنم خطا میده و یا اصلا باز نمیشه و یا یک لحظه باز میشه و بسته میشه؟
جواب : این مشکل وقتی رخ میدهد که شما از فایل استریم ریدر مناسب استفاده نکرده باشید . سعی کنید بهترین ورژن و مناسب ترین استریم ریدر کارت خودتون رو با چند بار تست و دانلود با اسکاینت بدست بیارید .
سئوال یازده : فایلهایی که با اسکاینت دانلود میکنیم کجا ذخیره میشه و آیا میشه تنظیم کرد کجا ذخیره کنه ؟
جواب : بله میشه تنظیم کرد کجا ذخیره کنید اگه تنظیم نشده باشه به صورت پیش فرض فایلهایی که دانلود میکنید در همون پوشه اسکاینت ذخیره میشود . برای تنظیم این قسمت باید فایل skynet.ini رو باز کنید و اونجا روبروی قسمتهای OK , Temp و Incomplete آدرس درایو مورد نظر خودتون رو وارد کنید . اطلاعات بیشتر در مورد فایل skynet.ini
سئوال دوازده : اسکاینت رو اجرا میکنم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده و اعداد بالای اسکاینت تکون نمیخوره ، هیچی دانلود نمیکنه و یا بعضی وقتها یکبار کار میکنه و دیگه کار نمیکنه ! چیکار کنم ؟
جواب : روی بعضی از کارتها ، نرم افزار اسکاینت نمیتونه روی فرکانس تنظیم شده سوئیچ کنه ، برای همین این مشکل پیش میاد . جهت رفع این مشکل هم شما این مراحل رو انجام بدید : فرض کنید اسکاینت را روی فرکانس 10720 در جهت ماهواره W3 تنظیم کرده اید . 1 - حالا برنامه ProgDVB یا هر برنامه دیگه ای که بتونه روی این فرکانس سوئیچ کنه رو باز کنید (من progDVB رو پیشنهاد میکنم) 2 - فرکانس 10720 جهت w3 رو اسکن و کانالهاش رو پیدا کنید 3 - یکی از کانالهایی که در فرکانس 10720 قرار داره رو باز کنید (مهم نیست اگه چیزی نشون نداد چون هدف ما سوئیچ کردن کارت روی این فرکانسه) 4 - حالا که کارت روی این فرکانس روشن شده باید برنامه progDVB رو طوری ببندید که کارت روشن باشه و تیونر روی همون فرکانس قرار گرفته باشه . برای این منظور هم از تسک منیجر ویندوز (Windows Task Manager) قسمت Processes نرم افزار ProgDVB رو ببندید . با این کار ProgDVB بسته میده بدون اینکه کارت خاموش بشه 5 - خوب حالا که کارت روشنه کافیه اسکاینت رو اجرا کنید میبینید که اسکاینت داره کار میکنه .
سئوال سیزده : چرا بعد از یه مدتی که دارم دانلود میکنم برنامه اسکاینت خطا میده و بسته میشه ؟
جواب : این مشکل بیشتر به این خاطر پیش میاد که شما با سیستم کاری ندارید و سیستم خودتون رو در همون حال رها کرده اید تا دانلود کنید ، در نتیجه ویندوز ، اسکرین سیور خودشو اجرا میکنه و همچنین بعد از مدتی قطعات اظافی سیستم که کاری باهاش نداره رو در حالت استند بای قرار میده و ... . برای جلوگیری از این مشکل و حل اون شما کافیه یک آهنگ رو با مدیا پلیر ویندوز اجرا کنید و بزارید روی تکرار (حتما ویندوز مدیا پلیر باشه) حالا اسپیکر و مانیتور رو خاموش کنید و برید بخابید! اسکاینت به خوبی کار خودشو انجام میده .
سئوال چهارده : برای یک دانلود خوب من باید چند ساعت دانلود کنم و اسکاینت رو روشن بزارم ؟
جواب : هرچی بیشتر بهتر ، حداقل 12 ساعت حدود 7 بعد از ظهر تا 7 صبح . من یبار 4 شبانه روز در حال دانلود بودم ، هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط کافیه سیستم رو خنک نگه دارید و هر از چند گاهی فایلهایی که کامل دانلود شده اند رو به یه جای دیگه انتقال بدید تا هاردتون جا کم نیاره .
سئوال پانزده : برای یک دانلود خوب چقدر جا روی هاردمون داشته باشیم کفایت میکنه ؟
جواب : اسکاینت بسته به تنظیماتی که شما روش انجام دادید فایلها رو میگیره ، هرچی محدودیت ها کمتر باشه ظرفیت بیشتری رو طلب میکنه ، به صورت متوسط برای 15 ساعت دانلود حجمی در حدود 100 گیگابایت کفایت میکنه .
سئوال شانزده : این پوشه های OK , Temp و Incomplete چی هستند ؟ یه توضیح بدید لطفا ؟
جواب : وقتی اسکاینت فایلی رو داره دانلود میکنه میریزه تو پوشه Temp و وقتی دانلودش تکمیل شد اون فایل رو به پوشه OK منتقل میکنه و فایلهایی هم که ناقص دانلود شده اند رو به پوشه Incomplete منتقل میکنه .
سئوال هفده : بعد از هر دانلود با پوشه Temp چه کنیم ؟
جواب : باید حذفش کنید اما قبلش برید و فایلهایی رو که بدردتون میخوره رو بردارید .
سئوال هجده : موقع دانلود یک فایل میتونم برم تو پوشه Temp و اونو ببینم ؟ مثلا اگه فیلم باشه ؟
جواب : بله امکانش هست اما سعی کنید این کار رو نکنید ، چون بعضی نرم افزار ها فایل رو قفل میکنند و نمیشه روی اون فایل کاری انجام داد ، در نتیجه اسکاینت نمیتونه ادامه فایلی که دانلود کرده رو در ادامه فایل قبلی بنویسه و فایل شما ناقص میشه .
سئوال نوزده : توی برنامه اسکاینت اون رنگ خطهایی که نشون دهنده فایلها هستند چیه ؟
جواب : این رنگ ها نشان دهنده فرمت فایل ها هستند . مثلا ممکنه خط های قرمز فایلهای MP3 باشند و یا سبز تصاویر JPG و ...
سئوال بیست : تو اسکاینت جایی هست که اطلاعات فایلهای در حال دانلود رو دید ؟
جواب : بله ، کافیه با کلید های جهت دار (بالا و پایین) فایل خودتون رو انتخاب کنید تا مشخصات اونو پایین پنجره اسکاینت ببینید .
سئوال بیست و یک : چرا اینقدر اسکاینت دیسکانکتی داره و فایلهام میسوزه ؟
جواب : علل سوختن فایلها به تعداد موهای سر شماست !! اما عمده ترین دلایل اینهاست : 1 - ************** ، ************** از هر نوع باعث اختلال در رسیدن سیگنال به کارت میشه و همین موضوع باعث گم شدن دیتای در حال دانلود میشود که در نتیجه به ناقص شدن فایل می انجامد . 2 - استفاده از پیدهای زیاد و یا در بعضی کارتها عدم سازگاری با پید سرشاخه (8192) ; pid درگاه هایی هستند که اطلاعات بر روی آنها فرستاده میشود ، کارت های DVB و همچنین منابع سیستم محدود هستند و نمیتوانند در یک لحظه از تعداد زیادی پید اطلاعات بگیرند در نتیجه وقتی از تعداد زیادی پید استفاده میکنید ، سیستم قدرت پردازش و دریافت همزمان تمام اطلاعات پیدها را ندارد که همین امر باعث سوختن فایلها میشود . بیشترین دلیل سوختن فایلها همین پیدها هستند سعی کنید از پید 8192 استفاده نکنید ، خودتان اسکن کنید و پیدهای فعال را بدست بیاورید و از چندتا از انها استفاده کنید . 3 - در سیستم های ضعیف استفاده همزمان از اسکاینت و نرم افزارهای دیگه باعث اختلال در کار اسکاینت میشه و به سوختن فایلها می انجامد . 4 - بعضی از آنتی ویروسها باعث جلوگیری از نوشتن فایلها میشوند ، بیشتر برای فرمت های اجرایی مثل Exe و .. 5 - استفاده از فایلهای پوشه temp وقتی در حال دانلود هستید . و ...