پرسش وپاسخ درباره دانلود افلاین فقط این تاپیک

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
مهندس ارش انتی ویروس nod32 رو از سیستمم unistal کردم مشکلم حل شد ودیگه دیسکانکتی ندارم .حالا نمیدونم با ویروس ها چه کنم؟راستی یه سوال دیگه با fishsat sat4u وقتی دانلود می کنم بعد از 2 ساعت eror میده میگه minimum memory virtial....به نظرت اشکال ازسیستممه؟درصورتی که میام temp رو می بینم 6 گیگ و ok نزدیکای 1 گیگ پرهست..مرسی

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
من دیروز از ساعت 10 صبح fish sat رو گذاشتم تو دانلود شب موقع خواب بعداز 17 ساعت هیچ مشکلی نداشت ولی صبح که بیدارشدم دیدم اسکای نت بسته شده و این error رو داد

sat sniffer
sat sniffer has encountered aproblem and needs to close.we are sorry for the inconvenience

if you were in the middle of something.the informationyou were working on might be lost

for information about this error,click here

به نظر شما مشکل از چیه؟

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
من با فیش ست تو 17 ساعت دانلود 9 گیگ توی پوشه ok اومد یعنی میگیدکمه؟ولی توپوشه temp 68 گیگ به نظرشما چه کارباید کرد؟راستی این فایل های rar که عمدتا فیلم هستن تو پوشه temp رو کاریش نمیشه کرد ؟مرسی اگه پلیری میشناسید که temp هارو بخونه بگید ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
من با فیش ست تو 17 ساعت دانلود 9 گیگ توی پوشه ok اومد یعنی میگیدکمه؟ولی توپوشه temp 68 گیگ به نظرشما چه کارباید کرد؟راستی این فایل های rar که عمدتا فیلم هستن تو پوشه temp رو کاریش نمیشه کرد ؟مرسی اگه پلیری میشناسید که temp هارو بخونه بگید ممنون
سلام عزیز شما اول از هر چیز این دانلود آفلاین لیست دارد و بستگی به تعداد گروهها دارد الان تعداد گروهها کم شده است من خودم یادم میاد که قبلا دانلود میکردم از شب تا صبح چیزی حدود 30 گیگ دانلود میکردم اما الان عوض شده است و گروهها پولی شده اند در مورد اون پیغام از طرف دانلود آفلاین میباشد و مشکل از شما نیست سعی کنید از رم و cpu بسیار بالا استفاده کنید تا هنگ هم نکنید موفق باشید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

فایلهای تصویری ناقص رو میتوانید یا vlc نگاه کنید
فایلهای rar ناقص رو میشه دوباره دانلود کرد لینک و برنامه ناقصی در سایتهای دانلود آفلاین وجود داره سعی میکنم با توضیحات کامل چند نمونه بزارم

ضمنن فقط حجم فایل دریافتی مهم نیست کیفیت هم مهمه
فیش ست رو در سایت آپ کنید تا گروهای آفلاین و فایلهای rar ازش حذف کنم

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
مهندس کارتم sky star 2tv هست و کامپیوترم pentium 4 و cpu 2.4 gh.z , ازنظر هارد هم مشکلی نیست اکسترنال دارم تازه ram ddr 768 یعنی رم از 1 گیگ 256 مگ کمتره.به نظرت چرا تا 20 ساعت هیچ مشکلی نداشتم وبعد این خطا رو داد

sat sniffer
sat sniffer has encountered aproblem and needs to close.we are sorry for the inconvenience

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
سلام عزیز شما اول از هر چیز این دانلود آفلاین لیست دارد و بستگی به تعداد گروهها دارد الان تعداد گروهها کم شده است من خودم یادم میاد که قبلا دانلود میکردم از شب تا صبح چیزی حدود 30 گیگ دانلود میکردم اما الان عوض شده است و گروهها پولی شده اند در مورد اون پیغام از طرف دانلود آفلاین میباشد و مشکل از شما نیست سعی کنید از رم و cpu بسیار بالا استفاده کنید تا هنگ هم نکنید موفق باشید
مهندس اینو که میدونم گروه هارو من از 10770 دانلود کردم وبه نظر من در 20 ساعت دانلودی که داشتم واقعا کمه تو پوشه ok فقط 8 گیگ باشه و این جمله گفتید* اون پیغام از طرف دانلود آفلاین میباشد و مشکل از شما نیست * یعنی چی؟اگه میشه یه اسکای نت ایرانی معرفی کنید چون من rules رو هرچی ایرانی می کنم و ip سایت ها رو میدم باز هم فایده ای نداره مرسی ممنون

2009-07-16
60
141
49
سلام
اول سوالی دارم ، اگر اساتید لطف کنند جواب بدن ممنون میشم :این temp فایلها که توسط
فیش ست ها دانلود میشن چی هستند در صد بزرگی از فایلهای دانلودی فیش ست همین
temp files هستند که معلوم نیست به چه درد میخورند.
دوم به نظر من در میان برنامه های مختلف برای دانلود آف لاین ، فعلا فیش ست 2.5 بیشترین دانلود را دارد.اما برای دوستان تازه کار مثل خودم توصیه میکنم نرم افزار اسکای گربر
(sky graber ) را هم امتحان کنند . (لا اقل از لحاظ یادگیری هم که شده) کار با این برنامه خیلی راحت تر است .

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
مهندس جان فایل هایی که دانلودش شروع شده میره تو temp بعدش میره تو پوشه ok به همین اسونی اینو که دیگه باید بدونی عزیز

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
ممنون از مهندس ارش که به سوالام دیر جواب میدی مهندس اگه سوالام....?excuse ولی واسه من این مشکلا پیش میاد که می پرسم تو تمان فروم ها سوال ها وجواب ها رو خوندم ولی ....نکردم اینجا می پرسم یه سوال دیگه دارم مرسی اونم اینه که ایا ip سایت رو تو rules بنویسیم کافیه یا حتما باید اون قسمتی که قراره دانلود ازش بشه راباید نوشت منظورم اینه که سایت rapidshare که شاید روزانه هزاران نفرکه به صورت اینترنت ماهواره ای از این سایت دانلود میکنند رو ما ایپی سایتش که مثلا 195.122.131.6 هست رو بنویسیم ایا کافیه و واسه ما هم میاد یاخیر تنظیمات دیگری دارد مرسی ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوست عزیز ای پی سایت کافیه
ولی نکته بعضی از سایتها چندین ای پی دارند یعنی ای پی سایت و آپلود سندرشون فرق میکنه ممکنه چندین آپلود سندر داشته باشند... و از ای پی خود سایت چیزی نتونین دانلود کنید
ضمنن سوالها به مرور پاسخ داده میشه به هرحال زمان میبره....

ضمنن دوستان از سایز فونت مناسب استفاده کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
اول سوالی دارم ، اگر اساتید لطف کنند جواب بدن ممنون میشم :این temp فایلها که توسط
فیش ست ها دانلود میشن چی هستند در صد بزرگی از فایلهای دانلودی فیش ست همین
temp files هستند که معلوم نیست به چه درد میخورند.
دوم به نظر من در میان برنامه های مختلف برای دانلود آف لاین ، فعلا فیش ست 2.5 بیشترین دانلود را دارد.اما برای دوستان تازه کار مثل خودم توصیه میکنم نرم افزار اسکای گربر
(sky graber ) را هم امتحان کنند . (لا اقل از لحاظ یادگیری هم که شده) کار با این برنامه خیلی راحت تر است .

در بعضی اسکای نت ها مثل فیش ست تمپها بیشتر نگهداری میشود و حجم زیای دارد
به چند دلیل
مثلن بعضی با اینترنت شبانه رایگان دانلود میکنند مقداری امروز مقداری فردا...به این دلیل تمپ زیاد تر نگهداری میشه برای دریافت بقیه
و دلیل دیگر ترمیم فایلها ...
به نظر من هر دو امکان فشار زیادی روی رم سی پی یو و هارد میاره و زیاد کاربردی نیست

timeout_0 = 36000
timeout_100k = 500000
timeout_500m = 500000
p2p_timeout = 500000
incomplete_min_size=10M
incomplete_%=95
mss=1500
tcp_timeout=300
tcp_window=8M
tcp_max_blocks_wait=6144

2009-07-16
60
141
49
مهندس جان فایل هایی که دانلودش شروع شده میره تو temp بعدش میره تو پوشه ok به همین اسونی اینو که دیگه باید بدونی عزیز
سلام
ممنون از جوابت . اما منظور من فایل (tmp) بود که نوشتم temp . این فایلها با رنگ خاکستری در فیش ست ،
بیشتر به صورت ناقص دانلود میشن وبه گفته دوست گرامی آرش3400 خاصیتی ندارن جز فشار اوردن بر سی پی یو و هارد . نمی دانم راهی برای جلوگیری از دانلود اینها است یا نه؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

skynet.ini را باز کنید
این قسمت را پیدا کنید
timeout_100k = 500000
timeout_500m = 500000
p2p_timeout = 500000
incomplete_min_size=10M
incomplete_%=95
از تایم اوتها 2-3 تا 0 کم کنید
95 رو به 100 تغییر دهید...
البته راه های دیگری هم هست ولی بعضی اسکاینت ها سورس شون اینطوریه و باید از ورژنها ی دیگر استفاده کرد

paul rock

مدیر بازنشسته
2010-01-25
193
489
[FONT=&quot]آقا سلام[/FONT]
[FONT=&quot]من دنبال یه گروه دانلود آفلاین خوب میگردم که بیشتر فیلمها و موزیکهای جدید رو دانلود کنه و قطعی و مشکل دیگه­ای نداشته باشه.[/FONT]
[FONT=&quot]ممنون میشم اگر مدیران معرفی کنند.[/FONT]
[FONT=&quot]ضماً اگر امکانش هست در مورد قیمتها و چگونگی تماس با مدیر گروه آفلاین هم اطلاعات بدین متشکر میشم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود بر دوستان

درود
دوست عزیز گروه های آفلاین خوب و سفارشی غیر رایگان هستند
با پرداخت مبلقی شما هم میتونین فایل سفارش بدهید که یا قبول میشه یا فایلهایی که بیشتر درخواست شده اولویت داره
رایگان معمولن کمه

این رو تو گوگل سرچ کنید
گروه دانلود آفلاین

بالا