پرسش وپاسخ درباره دانگل timer

meysam_lvr

کاربر
2008-01-28
18
41
کمک در مورد دانگل فول باکس

سلام اگر کسی هست که اطلاعاتی در رابطه با این دانگل داره لطفا اعلام کنه
من 2 روزه که یکیشو خریدم ولی توی نت اطلاعات زیادی در رابطه با این دانگل وجود
نداره

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
درخواست کمک از مدیران سایت درباره دانگل دلتا

با سلام من یه خواهش از مدیران این سایت دارم و اون هم اینه که اگه با تیم شیرینگ دانگل دلتا در ارتباطند بهشون اطلاع بدن که ما باید چه کار کنیم تا برای این دانگل اقلا هر یه ماه یک بار نرم افزار بیاد آخه برای دانگلهای دیگه پشت سر هم میاد مثل تایمر که هر دو روز برای دبلیو3 نرم افزار میاد تا فعال باشه اما دلتا الان چند وقته قطع شده و هیچ گونه فعالیتی برای فعال شدنش انجام نشده .
خواهششششششششششششششششششششششششششش:051::051::051::051::051::051:

fuadir

کاربر
2009-11-08
61
141
42
اقایون مسئولین این سایت بخصوص ناظر ارشد شما که تایپک ما را بستی پس بیا مثل یک مسئول اینجا جواب بده و راه حل بگذار این همه داد مردم درامده وهیچکس رسیدگی نمیکنه بعد هم میگید تایپک جدا نزنید تو بقیه سایتا هر چقدر که تایپک میزنیم کسی ایراد نمیگیره

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
توضیح جهت اطلاع کاربران

با سلام من یه خواهش از مدیران این سایت دارم و اون هم اینه که اگه با تیم شیرینگ دانگل دلتا در ارتباطند بهشون اطلاع بدن که ما باید چه کار کنیم تا برای این دانگل اقلا هر یه ماه یک بار نرم افزار بیاد آخه برای دانگلهای دیگه پشت سر هم میاد مثل تایمر که هر دو روز برای دبلیو3 نرم افزار میاد تا فعال باشه اما دلتا الان چند وقته قطع شده و هیچ گونه فعالیتی برای فعال شدنش انجام نشده .
خواهششششششششششششششششششششششششششش:051::051::051::051::051::051:

اقایون مسئولین این سایت بخصوص ناظر ارشد شما که تایپک ما را بستی پس بیا مثل یک مسئول اینجا جواب بده و راه حل بگذار این همه داد مردم درامده وهیچکس رسیدگی نمیکنه بعد هم میگید تایپک جدا نزنید تو بقیه سایتا هر چقدر که تایپک میزنیم کسی ایراد نمیگیره
با درود
دوستان گرامی سایت تعمیرکاران که به شما دانگل نفروخته دلخور هستید!
سایتهای دیگه اختیار خودشان را دارند که کارناوال راه بیندازند ولی ما به نظم اهمیت میدهیم ودر قبال مدیریت کل باید پاسخ بدهیم سایت شلوغ نشود
شما ببینید اگر در تاپیک مربوط به پرسش همه مسایل را رعایت کنند بسیاری از پرسش ها مشترک هست وخیلی ها به پاسخ میرسند
سایت کاربران زیادی دارد واگر هر کدام بخواهند یک تاپیک بزنند دچار مشکل میشود مثل امروز صبح که مشکلات فنی وجود داشت
در هر صورت دوستانی که دانگل دلتا دارند باید بدانند این دانگل سخت افزار مشابه داره ولی عموما از شیرینگ تایمر میگویند که سرقت میکرده است!!
حالا خود تایمر برای شیرینگ دچار مشکل هست وای به حال دلتا:busted_red:
دوست گرامی انها در تامین مبلغ مورد نیاز پول دیتای شیرینگ مشکل دارند وزورشان میاد پول بدهند اطمینان داشته باشید چیز دیگه ای نیست ونمی توانند بازار را هم از دست بدهند به همین دلیل مردم را بلاتکلیف باقی گذاشته اند وهر روز یک نرم افزار منتشر میکنند
باور کنید خبر موثقی دردست نیست و ما هم نمی خواهیم دروغ گفته باشیم اگر نرم افزار وخبر جدیدی در کار باشد حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد:eek:k:

hosiin

کاربر
2010-02-16
38
27
سلام من دانكلي گرفتم اما اسم انو نميدونماز كجا ميتونم بفهمم ماركش چيه لطفا كمك كنيد

ngn_tl

کاربر
2009-10-28
13
9
32
باسلام
من يك دستگاه هايويژن 9800دارم كه يك دانگل درون ان هست ولي هر برنامه تايمري روي دانگلش ميزنم كانالي باز نمي كنه ؟ولي خود ريسيور را بااخرين برنامه ابگريد كردم فقط كانالهاي بيس باز ميكنه اگه كسي اطلاعي ازاين ريسيور داره خواهش ميكنم راهنمايي كنه ؟لطف كنيد ليست كانالهاي چهار جهت اين ريسيور هم اگه بزارين ممنون ميشم؟باسپاس

awb_sany

کاربر
2008-12-24
7
29
سلام دوستان دانگل فول بوکس دارم که چند روزی هست که قطع شده نرم افزار تاریخ 25.6.2010 را رختم و 9990را هم زدم باز نشد اگر برنامه جدیدی هست برایم بذارید دوستان و مدیران عزیز لطف کنید سریتر عمل کنید تشکر از همه دوستان سایت

alish61

کاربر
2010-09-02
14
26
43
نرم افزار دانگل الفا

باسلام خدمت اساتید نرم افزارجدید دانگل الفا میخواستم

afshar123456

کاربر
2009-07-03
10
4
33
--------------------------------------------------------------------------------با سلام من یک دانگل ciyobox دارم که هنگامی میخواهم بجای رسیور از او استفاده کنم تصویر دارد ولی صدا ندارد در پشت دسگا فقط یک خروجی زرد دارد به اسم cvBS کمک کنید که چگونه صدا را بگیرم متشکرم

nokian

کاربر
2009-05-12
35
82
سلام می خواستم بدونم الان هنوز این مدل دانگل(timer-v) کانالی باز می کنه؟
اگه باز میکنه از چه مسیری و چه نرم افزاری استفاده کنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان دانگل تایمر ساپورت نمیشود
اما با لودر اپگرید ایکلاس واستارست 150 برنامه رسیور بهش بزنید بخوبی کار میکند
نرم افزارها در سایت موجود است

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
سلام دوستان .لودر وطریقه اپدیت تایمررومیخوام.

این دانگل دیگه ساپورت نمیشه ولی برای شما در فایل اول لودرش را قرار دادم
البته می تونید اونو به رسیور تبدیل بکنید که با کنترل استارست x95 جواب میده
که از فایل دوم می تونید استفاده بکنید

پیوست‌ها

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
سلام من دانگل تایمر رو به رسیور تبدیل کردم ولی لا چه کنترلی بهش میخوره؟

بالا