پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام خدمت مدیر گرامی
من نتونستم منظورم رو درست بیان کنم
من میخواستم بدونم که آیا برای وارد کردن کد،به عنوان مثال کدهای dcw
به جز اینکه به منوی کد دهی برویم راه دیگه ای هم هست یا نه؟
مثلا بتونیم روی 1 کانال بریم و از طریق کنترل به اون کد بدیم نه اینکه بریم تو منوی کد دهی.
با تشکر از زحماتتون

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز چنین امکانی برای رسیور شما وجود ندارد و مربوط به رسیورهای جدید هست. شما فقط می توانید کد را در قسمت کدها وارد کنید و البته کدهایی که دستگاه شما ساپورت میکنه. اگر ساپورت کنه فرق نمیکنه که مستقیم یا غیر مستقیم از بخش کدها وارد کنید
موفق باشید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامي
من متوجه منظور شما نشده بودم بايد بگم رسيور شما به هيچوجه كد دستي قبول نميكند وگاهي براي اين مدل550 وهم خانواده هايش كدهاي اماده ارايه ميشود وانرا هم با لودر برسيور ميزنند اعتبار زيادي هم ندارد وزود از كار مي افتد.:eek:k:

javad_r

کاربر
2008-07-27
1
0
آقا حامد لطفا در مورد "روش کد دهی به استارست 550" توضیح بدین.

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
علی جان من پیچ 550 التر برای ساپورت میکرو به دستگاه دادم -الان می خوام پیچ قدیمی بهش بدم نمیگیره راه حل چیست؟؟؟-با تشکر

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام
دوست عزیز یکبار برنامه ID Truman بده بعد برنامه قدیمی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadi kabi

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
کسی نیست صدام بشنوه-کمک کمک کمک

قبلا تو سایت بود احتمالا دوستان جا به جا کردن نمی دونم کجا گذاشتن! براوت آپلود کردم. مثل برنامه خود رسیور فقط با کابل به دستگاه بدین بعد برنامه مورد دلخواه خودتون رو بدید.

پیوست‌ها

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
قبلا تو سایت بود احتمالا دوستان جا به جا کردن نمی دونم کجا گذاشتن! براوت آپلود کردم. مثل برنامه خود رسیور فقط با کابل به دستگاه بدین بعد برنامه مورد دلخواه خودتون رو بدید.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز ممکنه ایراد از کابل شما باشه از کابل مطمئن هستید؟ شما تونستید پچ ID Truman رو به دستگاه بدید یا نه؟ دستگاه در حال حاضر روشن میشه یا نه؟
اگر روشن میشه و بتونید پچ ID truman رو بدید دیگه نباید مشکلی باشه.
اما اگر نمی تونید این پچ رو بدید و از سالم بودن کابل هم مطمئن هستید یکبار سعی کنید از یک رسیور دیگر به صورت مستقیم برنامه را انتقال بدهید به این دستگاه اگر درست نشه دیگه مجبورید جی تگ کنید آی سی دستگاه رو... که اگر الآن روشن میشه این کار به صرفه نیست...

aliaka2002

کاربر
2010-01-04
3
1
37
دوستان رسیور من sr-x550d ultra هست من قبلا از طریق سایت www.satdw.com آپگرید های جدید این رسیور دانلود میکردم و از طریق اون شبکه های کارتی مشاهده میکردم ولی الان نزدیک دو سال هست که هیچ آپگرید جدیدی ازئه نمیشه چند سایت های معرفی کردن دوستان که اون ها هم همین مشکل دارن میخام بدونم از چه طریق میشه برنامه اپگرید این رسیور پیدا کرد و اگر نمیشه راههنمایی کنید که چجوری کانال های کارتی باز کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان رسیور من sr-x550d ultra هست من قبلا از طریق سایت www.satdw.com آپگرید های جدید این رسیور دانلود میکردم و از طریق اون شبکه های کارتی مشاهده میکردم ولی الان نزدیک دو سال هست که هیچ آپگرید جدیدی ازئه نمیشه چند سایت های معرفی کردن دوستان که اون ها هم همین مشکل دارن میخام بدونم از چه طریق میشه برنامه اپگرید این رسیور پیدا کرد و اگر نمیشه راههنمایی کنید که چجوری کانال های کارتی باز کنم

با درود دوست گرامی
رسیور شما از ساپورت شرکت خارج شده وهیچ نرم افزاری برای تعداد بسیار زیادی ازتولیدات شرکت های سازنده ارایه نمیشود.
شما برای باز کردن کانالهای کارتی میتوانید از دانگل استفاده کنید که اصلا معلوم نیست چند وقت کار میکنه وفقط پشت ادعای سازنده هاهیچ تعهدی نیست.
رسیور شما هم میتواند با دانگل کار کند ولی انتخاب با خودتان است چون همینجوری هم خیلی قدیمی شده است.
با مسایل پیش امده وهک سیستم وایکسس2.6 احتمال باز شدن پکیج
ABsat
SRG
S C T
بزودی هست البته فقط برای دستگاه هایPVR سری جدید

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست عزیز ممکنه ایراد از کابل شما باشه از کابل مطمئن هستید؟ شما تونستید پچ id truman رو به دستگاه بدید یا نه؟ دستگاه در حال حاضر روشن میشه یا نه؟
اگر روشن میشه و بتونید پچ id truman رو بدید دیگه نباید مشکلی باشه.
اما اگر نمی تونید این پچ رو بدید و از سالم بودن کابل هم مطمئن هستید یکبار سعی کنید از یک رسیور دیگر به صورت مستقیم برنامه را انتقال بدهید به این دستگاه اگر درست نشه دیگه مجبورید جی تگ کنید آی سی دستگاه رو... که اگر الآن روشن میشه این کار به صرفه نیست...
دوست عزیز مشکلم با این برنامه حل شد

پیوست‌ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا