amirguitarist
کاربر
- 2010-04-13
- 14
- 7
- 34
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید....رسیور مال یکی از دوستامه....به خدا داره ابروم میره....لطفا یه فکری به حال من بکنید....اصلا نمیشه رسیور رو اپگرید کرد!!
لطفا" اگر پچ یا سافتکمی برای باز کردن شبکه 3 روی رسیور استارست 3200cu هست بگین ممنون میشم.
اگر به تعمیرات اشنایی دارید قطعات فرسوده تغذیه را تعویض کنیدباسلام من يك550دارم كه بعضي ازشبكه هاروشترنجي ميگيره ديش مشكل نداره چون بارسيورهاي ديگر امتحان كردم مشكلي نداشت مثلا شبكه1و2و3 استاني روشترنجي ميگره ولي استانهاي ديگر رو خوب ميگيره نميدونم ازمنبع تغضيه هست يا نه
سلام
رسیور من sr-x550d-super یه پج غیر رسمی روش ریختم .حالا هر کاری میکنم پج رسمی یا جدید حتي Conversion to strarsat 550قبول نمیکنه..این ارورر رو هم میده(وقتی رسیور رو روشن میکنی میره روی کانال و اصلا لود نمیشه که پج رو قبول کنه)
0: [Rf off]
17: [CLKRV_Init : 0 CLKRV0 ]
39: [
DENC_Open : 0]
55: [
VTG_Open : 0]
70: [
VID_Open : 0]
85: [
Start TTXBufferPoolingTask]
117: [TUNER : SHARP 0194]
138: [Rf On]
146: [CHECK SAFE 0]
161: [CHECK : 20070715 20070715]
189: [Rf On]
197: [nDegree : 130
اگر دستگاه شما پچ سونی ست به استارست را قبول نمیکند باید دستگاه جیتگ بشود با فایل فلش خود استارست 550 فلش پروگرام کنیدk:خب عزیز من شما لطف کن چند تا پست قبلی منو بخون....خب منم برنامه ریختم نشد....
حالا به هیچ وجه رسیور برنامه قبول نمیکنه دیگه...اینو چیکارش کنم؟؟
اگر به تعمیرات اشنایی دارید قطعات فرسوده تغذیه را تعویض کنید
اگر نه تعمیرکار مراجعه کنید
اگر دستگاه شما پچ سونی ست به استارست را قبول نمیکند باید دستگاه جیتگ بشود با فایل فلش خود استارست 550 فلش پروگرام کنیدk:
با تشكر از شما..اگه ميشه اين پج تبديل سوني به استارست رو يكبار ديگه تو سايت آپلود كنيد چون فايل ها قبلي كار نميكنند
يه سوال اگه با اين پج درست نشد چطوري دستگاه رو جيتك كنم ...من فايل فلش 550 رو هم امتحان كردم باز هم نشد
البته اين رو هم بگم كه برق رسيور من مشكل داره و بايد چندين بار دو شاخه رو به برق بزنم تا روشن بشه...يكي كمك كنه بايد چيكار كنم..نرم فزار سوني ست به استارست رو هم قبول نميكنه همش اين ارور رو ميده...0: [Rf off]
17: [CLKRV_Init : 0 CLKRV0 ]
39: [
DENC_Open : 0]
55: [
VTG_Open : 0]
70: [
VID_Open : 0]
85: [
Start TTXBufferPoolingTask]
117: [TUNER : SHARP 0194]
138: [Rf On]
146: [CHECK SAFE 0]
161: [CHECK : 20070715 20070715]
189: [Rf On]
197: [nDegree : 130
با درود
شما بهتره متوجه باشید اگر دستگاه با زدن دوشاخه به برق برای اولین بار بوت نشود خوب نرم افزار هم قبول نمیکنه!!
البته یک شانس دارید انهم این است که دستگاه 550 وخاندان ترومن روشن هم اپگرید میشوند!
پس کابل اپگرید را وصل کنید دستگاه را به قول خودتان چندبار بزنید به برق تا روشن بشود بعد نرم افزار باز وارسال کنید
نرم افزار برگشت وایدی ترومن در این تاپیک هست هر2را امتحان کنید:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=31468
با دروددوست عزيز من همه نرم افزارهايي كه شماگفتيد امتحان كردم اين رسيور ما به هيچ صراطي مستقيم نيست ...
ممكنه به خاطر برق باشه ؟...چون من حداقل بايد 10 الي 15 بار دو شاخه برق رو به پريز بزنم كه دستگاه روشن بشه
با درودممنون ازجوابي كه دادين من سوالكردم كه جواب بگيرم مي خواستم بدونم كدام قطعه خراب است تا تعويض كنم نه اين كه پيش تعميركار ببرم
با دروداين پچ527استارست550كي مياد ماهنوزمنتظريم چشم به راه