mojtaba amjadyan
کاربر
- 2010-02-01
- 3
- 0
ممنون از شما دوست عزيز.ميشه پچ كارخانه اي و اورجينال 560 يا 550 را واسم بزاري.دستت درد نكنه
با درودباسلام برنامه جيتک مي خواستم براي550سوپر
پنل جلو روشن نميشه
با سلامسلام اساتید محترم من سافتکم جدید برای باز کردن فرکانس 11681 27500 میخواستم برای باز کردن کانالهای action nt1 اگه کسی لطف کنه منو شرمنده وجودش کرده البته بگم که من starsat sr x550d ultra دارم و پچ 377و از همین سایت گرفتم ریختو رو دستگاه mr30
با سلامسوال قبلی رو که کسی جواب نداد درباره idman.
زمانی که با pc editor لیست کانالها رو میخوام از دستگاه روی کامپیوتر بریزم برنامه pc editor این ارور روش میاد error 1 ولی دستگاه به کار خودش ادامه میده تا 100 بشه روی ویندوز های مختلف و سیستمهای مختلف امتحان کردن نشد.
بادرود دوست گرامیسلام خدمت استید کسی میتونه منو راهنمایی کنه که برای باز کردن action و nt1 من باید چیکار کنم میگن که starsat 550d ultra دیگه ساپورت نمیشه ولی من امروز یکی دیدم که سافتکم ریخته بود باز کرده بود البته نساب ماهواره براش این کارو کرده بود 1هفته پیش ریخته واسش!!!!!!!!!!
سلام
من دستگاه 550d ultra دارم پروگرام کردم ولی هیچ تلتکستی را جواب نمیده
یعنی تلتکست که میزنم حتی نوشته تلتکست هم نمیاد فقط عدد 100 نمایش داده میشه
ممنون میشم منو کمک کنید
شما احتمالا روی کانال ههای کارتی این مشکل رو دارید مخصوصا کانالهایی که با سیستم
irdeto و nds کد شدن باید بگم در کانالهای کارتی هم دیتای موجود برای تلتکست هم توسط سیستم کدگذاری شبکعه رمز نگاری شده و شما فقط در صورت رمز گشایی و باز کردن کانال میتونید تلتکست هم کامل دریافت کنید وگرنه در حالت عادی پیغام
downloading or empty page رو دریافت میکنید
ممنون
ولی من فقط تلتکست شبکه 3 را میخوام
اگر پتچی هست که بشه باهاش تلتکست 550 را گرفت ارائه کنید