پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
سلام به دوستان گل متاسفانه مدتی است که رسیور من یه مشکل عجیب پیدا کرده پیش هرکی میبرم نمیدونه مشکلش چیه ماهواره نیل ست رو اصلا سیگنال نمیده بهم و همینطور صدای امریکا فرکانس 12242 سمبلریت 3700 البته مشکل از انتن نبود من بردمش خونه دوستام هم چکش کردم اصلا سیگنال نمیداد فلاشش هم کردم حتی اون برنامه 524 هم ریختم ولی فایده نداشت چیکار کنم لطفا بهم بگید که اگه تینر خرابه برم یکی بخرم البته کانالهای هاتبرد رو میگیرها یعنی میخوام بگم نسوخته ولی نیل ست لعنتی نمیدونم چش شده منتظر جوابتون هستم دوستان
دوست عزیزمنظورتون از نیل سات یعنی با سویچریااینکه مستقیمم وصل کنی انتن نمیده لطفا واضحتر توضیح دهیددر ضمن هیچ ربطی به فلش کردن دستگاه هم نداشت که شما اینکارو کردید

saeed_bambo

کاربر
2009-07-22
6
0
34
فايده نداره

سلام دوست عزیز

اول کابل که از النبی به رسیور اوده از پشت رسیور باز کن بزن به برق اکه باز ریست شد

یه برنامه قدیمی بریز درست میشه اکه برنامه خواستی تا واست بزارم

موفق باشی

با سلام خدمت آقا مهدي من مشكلم از اين حاد تره بدون فيش ال ان بي هم ريست ميشه پچ قديمي هم ريختم روش فايده نداشت با يه رسيور مشابه پروگرام كردم باز هم ريست ميشه مشكل چيه نميدونم........................

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام خدمت آقا مهدي من مشكلم از اين حاد تره بدون فيش ال ان بي هم ريست ميشه پچ قديمي هم ريختم روش فايده نداشت با يه رسيور مشابه پروگرام كردم باز هم ريست ميشه مشكل چيه نميدونم........................
رسیت شدن رسیور می تونه از پاور باشه ..خازن های 1000 میکرو رو عوض کن

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
من یک عدد رسیور استارست 550 سوپر دارم که بعد از مدتی که روشن میشود تصویر ان کدر و رنگ ان خیلی پررنگ و غیر قابل دیدن میشود و بعضی وقتها به حالت صالم میرود و دوباره تصویرش کدر میشود در صورتی که صدای ان خوب است.
لطفا کمک کنید
(ببخشید که در اینجا سوالم را مطرح کردم چون در بخش سخت افزار نمیتوانم وارد بشوم لطفآکمک)

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز مشکل شما مربوط به یک ترانزیستور هست و به راحتی قابل تعمیر می باشد اما برای اینکه بدونید چگونه می توانید آن را تعمیر کنید حتما باید در قسمت تعمیرات مطرح کنید و فقط کاربران ویژه از آن قسمت می توانند استفاده کنند

saeed_bambo

کاربر
2009-07-22
6
0
34
سلامي دوباره

من دوتا رسيور 550 دارم يكي cx super و اون يكي super معمولي سي ايكسه كه همش ريست ميشه و هر پچي كه ريختم روش فايده نداره بازم ريست ميشه ولي اون يكي (معموليه) وست كار هنگ ميكنه قاطي ميكنه روي پنل قاطي ميشه اصلا به هم ميريزه عددهاي روي پنل همه يه پيز ميشن و با هر سيگنالي كه باشه (سيگنال بالا ) همه كانالها خش دارن خش كم حالا اگه كسي هست منو راههنمايي كنه متشكر ميشم

milad-bnd

کاربر
2009-06-03
6
3
salam khubin dustan?in moshkel ke kheyli vaght pish raf shod agha ali in mishkelo raf kard rahe halesh jitek nist.raveshesh up hastesh ke linkesham agha ali gozashte hatman dn konid ke 100% amali hast khodam emtehan kardam

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
نرم افزا ر 550cxرا می خواستم که بش میکرو را به ان وصل کرد -با تشکر

mamazy

کاربر
2009-07-29
1
0
42
شرمنده ... من هر چی گشتم نتونستم مدل رسیور خودم و پیدا کنم ... این لینک مشخصات رسیور منه :
http://www.eurostar-digital.com/index.php?option=com_content&task=view&id=131&Itemid=183
اینم مشخصات ال ان بی
http://www.eurostar-digital.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=204
یه بار نصاب اومد دیش رو تنظیم کرد (60 سانتی از همین برند که رسور و ال ان بی رو دارم)
تو لیست ماهواره ها نایل ست و هات برد دیده میشد و اکثر کانالهای عربی رو میگرفت ... جهت دیش تقریبا رو به قبله ست.
من یه بار فکتوری ستینگ رو زدم میخواستم شبکه ام بی سی پرشیا رو بگیرم ... نتونستم.
الان تنظیمات آنتن رو یادم نیست و همیشه یه سری شبکه چرت و پرت رو تو یه دوره گردشی برام میاره با جستجوی اتوماتیک و گزینه نایل ست رو هم ندارم .
کشور من امارات هست و اطلاعات زیادی هم ندارم .. میتونین منو راهنمایی کنین که همون حالت اولش برگرده ؟
بی بی سی فارسی و وی او ای و ام بی سی فارسی هم نخواستیم :(((((((
فقط این درست بشه :(

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
شرمنده ... من هر چی گشتم نتونستم مدل رسیور خودم و پیدا کنم ... این لینک مشخصات رسیور منه :
http://www.eurostar-digital.com/index.php?option=com_content&task=view&id=131&itemid=183
اینم مشخصات ال ان بی
http://www.eurostar-digital.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&itemid=204
یه بار نصاب اومد دیش رو تنظیم کرد (60 سانتی از همین برند که رسور و ال ان بی رو دارم)
تو لیست ماهواره ها نایل ست و هات برد دیده میشد و اکثر کانالهای عربی رو میگرفت ... جهت دیش تقریبا رو به قبله ست.
من یه بار فکتوری ستینگ رو زدم میخواستم شبکه ام بی سی پرشیا رو بگیرم ... نتونستم.
الان تنظیمات آنتن رو یادم نیست و همیشه یه سری شبکه چرت و پرت رو تو یه دوره گردشی برام میاره با جستجوی اتوماتیک و گزینه نایل ست رو هم ندارم .
کشور من امارات هست و اطلاعات زیادی هم ندارم .. میتونین منو راهنمایی کنین که همون حالت اولش برگرده ؟
بی بی سی فارسی و وی او ای و ام بی سی فارسی هم نخواستیم :(((((((
فقط این درست بشه :(

دوست عزیز به دلیل اینکه رسیور ریست فکتوری شده تنظیمات مربوط به سوئیچر به حالت پیش فرض تنظیم شده به دلیل اینکه شما از دو ماهواره استفاده می کنید هاتبرد و عربست باید حتما ابتدا سوئیچ در تنظیمات رسیور تعریف کنید بعد اقدام به سرچ تا کانالها بر گردد اگر موفق به تنظیم سوئیچ نشدید اعلام کنید

موفق باشید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزا ر 550cxرا می خواستم که بش میکرو را به ان وصل کرد -با تشکر

دوست عزیز اگر مدل رسیور 550cx super نرم افزار موجود ولی اگر مدل معمولی فعلا هیچ نرم افزاری برای ساپورت این پروتکل ندارد نرم افزار در بخش مربوطه قبلا آپلود شده برای فعال کردن ابتدا دکمه info کنترل و سپس 9 را بزنید و در آخر گزینه twin انتخاب کنید

موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shihan

alborz sazan yaseer

کاربر
2009-07-30
1
0
36
دستگاه من 3200 سوپر استارست است اما بدلیل نصب نرم افزار به شکل دیگری در امده است شاید دانگل این کار را کرده است چگونه می توانم مثل اول کارخانه برگردانم

meysam_khodaee

کاربر
2008-02-24
3
0
دوست عزیزمنظورتون از نیل سات یعنی با سویچریااینکه مستقیمم وصل کنی انتن نمیده لطفا واضحتر توضیح دهیددر ضمن هیچ ربطی به فلش کردن دستگاه هم نداشت که شما اینکارو کردید

نه عزیز مستقیم هم که میزنم همینجوریه پیشه چندتا تعمیر کار بردم گفت بزارش اینجا تا فلاشش کنم میگفتن باید فلاش بشه از تیونر نیست میگفت اگه تیونر بود هاتبرد هم انتن نمیداد و اون هم مثه نیلست میشد

meysam_khodaee

کاربر
2008-02-24
3
0
این رو یادم رفت بگم راستش تیونرش رو اگه عوض کنم به نظر شما درست میشه ؟اخه قیمت تنونرش بالاست حدوده 10 تومانه اگه بخوام تونر رو عوض کنم نمیصرفه اخه خوده دستگاه قیمتی نداره که دیگه بخوام اینکارو کنم البته بنظر من ولی خوشحال میشم نظر شما هم بدونم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49

saeed_bambo

کاربر
2009-07-22
6
0
34
سلام .

كسي بهما جواب نداد ها (يكي دست مارو هم بگيره ثواب داره بخدا) من 550 سوپر دارم كه كانال ها رو با خش نشون ميده و در وست كار هنگ ميكنه نوشته هاي روي پنل عوض ميشن قاصي ميشن تصوير كامل سبز ميشه و دكمه ها كار نميكنن نه ريموت نه كليد هاي خود دستگاه يه 550 سي ايكس سوپر دارم كه مدام ريست ميشه با پچ و آبگريد درست نشد خواهشن مارو هم كمك كنيد با تشكررررررررررررررررر فراوان

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام .

كسي بهما جواب نداد ها (يكي دست مارو هم بگيره ثواب داره بخدا) من 550 سوپر دارم كه كانال ها رو با خش نشون ميده و در وست كار هنگ ميكنه نوشته هاي روي پنل عوض ميشن قاصي ميشن تصوير كامل سبز ميشه و دكمه ها كار نميكنن نه ريموت نه كليد هاي خود دستگاه يه 550 سي ايكس سوپر دارم كه مدام ريست ميشه با پچ و آبگريد درست نشد خواهشن مارو هم كمك كنيد با تشكررررررررررررررررر فراوان

ایراد شما یا از پاوز است یا رم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
من یک عدد رسیور استارست 550 سوپر دارم که بعد از مدتی که روشن میشود تصویر ان کدر و رنگ ان خیلی پررنگ و غیر قابل دیدن میشود و بعضی وقتها به حالت صالم میرود و دوباره تصویرش کدر میشود در صورتی که صدای ان خوب است.
لطفا کمک کنید
(ببخشید که در اینجا سوالم را مطرح کردم چون در بخش سخت افزار نمیتوانم وارد بشوم لطفآکمک)

با سلام خدومت سرپرست
حالا نمیشه بیشتر کمک کنی ؟
این رسیورحدود نیم ساعت خوبه ونیم ساعت کدر میشه در ضمن در بعضی از تصاویر به صورت سیاه وسفید است

saeed_bambo

کاربر
2009-07-22
6
0
34
تو اين سايت به اين بزرگي كسي نيست به داد ما هم بريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا