پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdi4209

کاربر
2007-02-21
7
0
علی اقا با سلام
من پچ جدید(524) رو روریسیورم ریختم اما
1- فقط شکل منو شبیه به 550 سوپر شده ( دستگاه من الترا است) و بدون استفاده از بکاپ همون کانالهای قبلی رو دارم.
2-خواستم دوباره همین پچ رو بریزم قبول نکرد.پچهای دیگه رو هم قبول نمیکه حتي سافتكم هم قبول نميكنه.
آیا با ریست فکتوری درست میشه یا باید jtag کنم؟
روش انجام jtag و وسایل مورد نیازرو هم بگین

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا با سلام
من پچ جدید(524) رو روریسیورم ریختم اما
1- فقط شکل منو شبیه به 550 سوپر شده ( دستگاه من الترا است) و بدون استفاده از بکاپ همون کانالهای قبلی رو دارم.
2-خواستم دوباره همین پچ رو بریزم قبول نکرد.پچهای دیگه رو هم قبول نمیکه حتي سافتكم هم قبول نميكنه.
آیا با ریست فکتوری درست میشه یا باید jtag کنم؟
روش انجام jtag و وسایل مورد نیازرو هم بگین

دوست عزیز این مشکل ربطی به نرم افزار ندارد احتیاج به جیتک هم نیست این مشکل یا مربوط به کابل آپدیت که اگر یکی از سیم های کابل قطع باشد رسیور آپدیت نمی شود یا اینکه ای سی پورت رسیور مشکل دارد در ضمن آیا هنگام تائید پیغام لودر رسیور روی حالت load می رود یا اینکه ارور دریافت می کنید امکان دارد کام پورت سیستم نصب نباشد

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
سلام دوست عزیز مشکل من قطع شدن صدای استارست 550است لطفا راهنمایی بفرمایید اشکال در کدام قطعه است ممنون

mehdi4209

کاربر
2007-02-21
7
0
دوست عزیز این مشکل ربطی به نرم افزار ندارد احتیاج به جیتک هم نیست این مشکل یا مربوط به کابل آپدیت که اگر یکی از سیم های کابل قطع باشد رسیور آپدیت نمی شود یا اینکه ای سی پورت رسیور مشکل دارد در ضمن آیا هنگام تائید پیغام لودر رسیور روی حالت load می رود یا اینکه ارور دریافت می کنید امکان دارد کام پورت سیستم نصب نباشد
علی آقا با سلام
بعد از زدن استارت ریسیور روی حالت load نمیره. ضمنا" هیچ اروری هم نمیاد.لطفا" بیشتر راهنمایی کنید.
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا با سلام
بعد از زدن استارت ریسیور روی حالت load نمیره. ضمنا" هیچ اروری هم نمیاد.لطفا" بیشتر راهنمایی کنید.
با تشکر
دوست عزیز کابل چک کنید به احتمال زیاد کابل آپدیت مشکل دارد در ضمن بعد از استارست لودر باید پیغام waiting boob ظاهر شود و با تائید این پیغام رسیور آپدیت می شود

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
از علی رسیور میخوام که بیشتر درمورد دانگل y4 توضیح بده ویعنی چه وازکجا تهیه کنیم وطریقه وصل آن چطوریه؟ وچه کانالی وچه ماهواره ای رو ساپورت میکنه ...... لطفا همراه با تصویر توضیح بدهید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
از علی رسیور میخوام که بیشتر درمورد دانگل y4 توضیح بده ویعنی چه وازکجا تهیه کنیم وطریقه وصل آن چطوریه؟ وچه کانالی وچه ماهواره ای رو ساپورت میکنه ...... لطفا همراه با تصویر توضیح بدهید

دوست عزیز قبلا تاپیک جداگانه ای برای دانگل y4 ایجاد کردم همراه با توضیحات و نرم افزاری برای رسیورهای سری 550 که متاسفانه به علت ریستور کردن بکاپ سایت مطلب کاملا پاک شد اما مجدد توضیحات لازم در بخش رسیورهای 550 بزودی می گذارم

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
علی آقا ببین در مورد شما چه گفتند به خدا خیلی ناراحت شدم وببحشید این جملات رو این جا مطرح می کنم ... به گفته مصطفی ویجی
. در ظمن در مورد سافتکمهای بنده هم باید بگم که در کل فرومها سافتهای بنده به عنوان بهترین سافتها و فعال ترین سافتها معرفی و معروف شده و حتی یه مدت پیش هم همون کسی که شما سنگش رو به سینه میزنید منظورم علی رسیور است نتوسته بود با کدهای اعلام شده برای پکیج اب ست این شبکه ها را باز گشایی کند و متاسفانه ایشون ایدنت شبکه ها رو با 0100 شروع کرده بود که این شبکه ها باید ایدنتشون با 0500 شروع شود . و در مورد پچهاش هم که باید بگم پچهای ایشون همگی در حد یه سافتکم هستند و نمیشه بهش گفت پچ که اگه دقت کرده باشی تمامی پچهای اعلام شده توسط ایشون بیشتر از 2 الا 3 روز کارای نداشته و حتی در پچ اخر هم که عنوان کرده کد شبکه3 در سافتکم فیکس شده و با این پچ شبکه 3 باز میشه متاسفانه این شبکه با این پچ باز نمیشه . پس بیخود سنگ کسی رو که چیزی در موردش نمیدونی به سینه نزن و همیشه سعی کن در مورد اون تحقیق کنی . موفق باشی علی آقای گل تورو خدا کمک کن .دیروز من از سایت بانکست .کام .... سافتکم گرفتم ورسیورم رو خراب کرد وبه مدیر این سایت گفتم که شما باید از علی رسیور یاد یگیرید .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا ببین در مورد شما چه گفتند به خدا خیلی ناراحت شدم وببحشید این جملات رو این جا مطرح می کنم ... به گفته مصطفی ویجی
. در ظمن در مورد سافتکمهای بنده هم باید بگم که در کل فرومها سافتهای بنده به عنوان بهترین سافتها و فعال ترین سافتها معرفی و معروف شده و حتی یه مدت پیش هم همون کسی که شما سنگش رو به سینه میزنید منظورم علی رسیور است نتوسته بود با کدهای اعلام شده برای پکیج اب ست این شبکه ها را باز گشایی کند و متاسفانه ایشون ایدنت شبکه ها رو با 0100 شروع کرده بود که این شبکه ها باید ایدنتشون با 0500 شروع شود . و در مورد پچهاش هم که باید بگم پچهای ایشون همگی در حد یه سافتکم هستند و نمیشه بهش گفت پچ که اگه دقت کرده باشی تمامی پچهای اعلام شده توسط ایشون بیشتر از 2 الا 3 روز کارای نداشته و حتی در پچ اخر هم که عنوان کرده کد شبکه3 در سافتکم فیکس شده و با این پچ شبکه 3 باز میشه متاسفانه این شبکه با این پچ باز نمیشه . پس بیخود سنگ کسی رو که چیزی در موردش نمیدونی به سینه نزن و همیشه سعی کن در مورد اون تحقیق کنی . موفق باشی علی آقای گل تورو خدا کمک کن .دیروز من از سایت بانکست .کام .... سافتکم گرفتم ورسیورم رو خراب کرد وبه مدیر این سایت گفتم که شما باید از علی رسیور یاد یگیرید .

دوست عزیز در مورد بحث فوق من هیچ اطلاعی ندارم و نمی دانم شخصی که شما نام می برید در چه فرومی فعالیت دارد خلاصه مطلب من ناراحت نمی شوم هرکس هر چه می خواهد عنوان کند قصد من فقط فقط کمک در مورد پچ 524 این نرم افزار تست شده و شبکه 3 ایران باز می کند فقط نباید کانال 3 از لیست کانالهای خود نرم افزار پاک شود و سافتکم هم که استفاده می کنید باید داری کد این کانال باشند و گرنه کانال باز نمی شود تنها نرم افزاری که کانال 3 را برای 550 باز می کند پچ 524 و اولین نرم افزار بود

سافتکم که به رسیور انتقال دادید باعث چه مشکلی شده؟ سافتکم برای رسیور نمی تواند مشکل خاصی ایجاد کند اگر سافتکم مختص مدلهای سری 550 نباشد فقط منو کدها اختلال پیدا می کند

آخرین ویرایش:

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
سلام .علی آقا خسته نبا شید .در مورد این سافتکمی که از سایت بانکست گرفتم . قطع ووصل سیگنال ... بعد این سافتکمها لود نمی شدند..... ودوباره از نوع پچ ریختم واین پچ علی آقای گل 524 مشکلم را صد در صد کرد .علی آقا ممنونم که از ز حمتهایی که می کشی
....... علی آقا این راسته .نا گرای سه هک شده ؟؟؟؟؟ من یکی از سایتها گشتم .بانکست .کام:dast::s13:

مربي123

کاربر
2007-05-07
1
0
من 550 الترا دارم اشتباهي پج sr-x560_v504_super را ريختم روي دستگاه حالا 8888 نشان ميده آيا بايد دستگاه رو جيتك كنم يا نه ؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
من 550 الترا دارم اشتباهي پج sr-x560_v504_super را ريختم روي دستگاه حالا 8888 نشان ميده آيا بايد دستگاه رو جيتك كنم يا نه ؟

دوست عزیزرسیور فقط با نرم افزار 550 آپدیت کنید مشکل رفع می شود موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام .علی آقا خسته نبا شید .در مورد این سافتکمی که از سایت بانکست گرفتم . قطع ووصل سیگنال ... بعد این سافتکمها لود نمی شدند..... ودوباره از نوع پچ ریختم واین پچ علی آقای گل 524 مشکلم را صد در صد کرد .علی آقا ممنونم که از ز حمتهایی که می کشی
....... علی آقا این راسته .نا گرای سه هک شده ؟؟؟؟؟ من یکی از سایتها گشتم .بانکست .کام:dast::s13:

دوست عزیز ناگرا 3 هک نشده این اخبار تکذیب می شود فقط دامپ کارت ram 142 مدتی قبل انجام شد و موجب منتشر شدن کارت های تقلبی برای دو پکیج دی پلاس و پریمیر شد اما برای هیچ امولاتوری تا به حال استفاده نشده موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
لطفا راهنماييم كنيد جطور بانل جلو هايتك را به 550 تبديل كنم

دوست عزیز ساختار پنل استارست 550 و هایتک z1 کاملا یکی می باشد تنها سخت افزار این دو رسیور متفاوت و اگر منظور شما این است که از نرم افزار 550 برای هایتک استفاده کنید و پنل مشکلی نداشته باشد امکان پذیر نیست زیرا سخت افزار متفاوت و در صورت استفاده از نرم افزار 550 رسیور مشکل پیدا می کند و ربطی هم به پنل ندارد البته این کار من برای اولین بار حدود چند سال قبل انجام دادم از پچ رسیور 3200 برای هایتک z 1 استفاده کردم و پنل 8888 شد که با تغییرات سخت افزاری و جا به جایی مدارهای خروجی پردازنده مشکل حل شد اما در نرم افزار 3200 تغییرات زیادی برای ست شدن پنل با هایتک ایجاد کردم مشکل رفع شد اما باعث مشکلات عمده ای برای رسیور شد

ahmad555ahmad

کاربر
2007-11-30
4
0
آيا اميدي هست كه براي رسيور هاي بدون usb در آينده پچ بياد مثلا x30

_reza

کاربر
2007-09-14
9
18
مشکل تصویر در 550d super

با درود فراوان به استاد گرامی علی ریسیور

رسیور من مدتی است که بعد از مدت کوتاهی که روشن می کنم تصویر آن کدر شده و شفافیت خود را از دست می دهد و رنگ زننده ای که تصویر در آن به خوبی پیدا نیست (صداهم داره).
من با یک نرم افزار قدیمی و نسخه آخر شما امتحان کردم ولی مشکل حل نشد.
لطفا راهنمایی فرمایید که مشکل از کجاست و اگر سخت افزاری است کدام قطعه خراب شده.
ممنون از راهنمایی شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kiumarth
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا