با درود وتشکر فراوان از شمابا سلام و اجازه از مديران محترم دوست عزيز سه ترانزيستور در اطراف كريستال است كه يكي از انها مشكل دارد موفق باشيد
دوست عزیز سافتکم می توانید در بخش رسیورهای سری 550 از تاپیک سافتکم دانلود کنید اما فقط جهت ماهواره اینتلست کارایی دارد و برای ماهواره آسیاست باید نرم افزار دیگری استفاده شود که توسط پچ 525 که بزودی ارائه می شود این کانال در هر دو جهت باز می شود حتی بدون سافتکم و فعلا پچ 524 فقط برای ماهواره اینتلست کارایی داردسلام علی آقای گل خسته نباشید.علی آقا سافتکم میخواستم برای شبکه سه در ماهواره آسیاست .کمک کمک کمک کمک کمک کمک .بعدش چه خبر از ماهواره آستارا .ایا با امدن کانالهای ملتی ویژن هک مشه یا خیر ؟؟؟؟///؟؟؟؟/
آخرین خبرها رو می خواستم .متشکر
با سلام
من یه مشکل داشتم . بنده چند کانال feed در ماهواره یوتلست دبلیو1 دریافت کردم ولی تصویر رو به صورت شطرنجی میبینم از یکی از دوستان سوال کردم گفت پچ 524 رو بریز پچ هم ریختم ولی باز هم تصویر صاف نشد
صدا رو داشتم ولی تصویر حالت شطرنجی دارد مثل شبکه ی سه موقع پخش فوتبال
حالا من باید چه کار کنم رسیورم استارست 550 الترا است باتشکر منو راهنمایی کنید
درود بر همه.
من 550 اولترا دارم و با وارد کردن کد های دستی مشکل دارم. یعنی فقط قسمت 32 بیتی کد را میتونم تغییر بدم و اون قسمت 4 رقمی اولش رو نمیتونم تغییر بدم اگه من کاری رو اشتباه انجام میدم راهنمایی کنید .
با سپاس.