با درود دوست گراميسلام
میخوام بدونم با برنامه ای که وجود داره برای ریسیور 550 و برای باز کردن شبکه سوم سیما در ماهواره اینتلست میشه همین شبکه رو در ماهواره اسیاست در 105 درجه رو باز کرد.؟
شکوه
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و عذر خواهی از ناظم سایت بابت اشتباه وارد کردن این پست در این قسمت.
مشکلی دارم در رابطه با رسیور استارست 550 استارست اولترا که نرم افزار سوپر روش نصب می کنم.1 ماه پیش پچی که دوستمان طغرل در رابطه با بازکردن شبکه 3 در اینتلست بود را نصب کردم و شماتیک منو عوض شد ولی چون نتنها کانال 3 نیامد اینتلست به کل رفت و هرچه تنظیم دیش کردم بر نگشت آپدیت رسمی 369 را نصب کردم باز هم نیامد فایلی رو که ali.reciver گذاشته بود به شماره ورژن 527 هم نصب کردم آن هم نیومد،رسیور را کلاً با یک دیش دیگه که اینتلست فعال بود و کار می کرد امتحان کردم ولی باز هم اینتلست نیامد یعنی مشکا از رسیور است.لطفاً اگر دوستان اطلاعاتی دارند کمک کنند.با تشکر
با درود دوست گراميسلام ایا میشه تلتکس 550 را فارسی کرد؟
با درود دوست گراميبا سلام
مدتی است وقتی که رسیور 550 را به برق میزنم روشن نمیشود یعنی باید چند بار دوشاخه رسیور را به پریز برق بزنم و در بیارم تا اینکه رسیور روی لود برود و روشن شود
دوستان کمک کنید
با درود دوست گرامي
مشكل دستگاه شما سخت افزاري ومربوط به بخش تعميرات استارست ميشودk:
با سلام
دوست گرامی در صورت عضو شدن دوستان کمک میکنند؟
لطفا مبلغ حق عضویت + شماره حساب تحت شتاب
با درود دوست گرامي به اينجا مراجعه كنيد:
http://1.irantks.biz/t30112.html
پس از وارد شدن به بخش تعميرات خواهيد ديد كلي مطلب قبلا مطرح شده وجواب گرفته اندk:
با درود دوست گرامیبا سلام خدمت دوستان،اگه کسی نحوه کد دادن دستی به کانال رو در استارست 550 میدونه بگه البته من این رو که در قسمت input code هست رو می دونم ولی در انجا اسم کاناها مشخص نیست ،بعضی موقها فایل هایی می بینم که در زیر اسم کانال، کد برای باز شدن آن را نوشته مثلا نوشته canal + واین کدش مثلاً....................................چطور میشه این کد را وارد کرد؟با تشکر
با درود دوست گرامیبا عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه اساتيد عزيز. من دستگاه 550 اولترا دارم كه حدود يك سال پيش يه نرم افزار بهش دادم و از آن موقع تا حالا خراب شده و به هيچ عنوان نرم افزار جديد دريافت نميكنه. حتي رسيت فكتوري هم چند بار كردم و درست نشد. حالا كه مي خوام نرم افزار جديد ساخته شده توسط آقاي علي زسيور رو انتقال بدم نميشه. به همين دليل از شما خواهش مي كنم كه من را ياري كنيد كه چه طور اين دستگاه رو درستش كنم. چون من خيلي از تعميرات و اين جور چيز ها سر در نميارم. پيشاپيش ممنون از راهنماييتان. مرسي. ky:
با درود دوست گراميبا عرض سلام و خسته نباشيد
من به ريسيور ستارسات 550د اولترا سافتوير وارد كردم اما نه تصويري دارم و سافتكم بر آن داونلود ميشود همش 8.8.8 را نشان ميدهد با تشكر كمك كنيد.