پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

javad_sat

کاربر
2008-04-05
2
0
با سلام دوستان یه استارست 550الترا دارم وقتی به برق وصلش می کنم در پنل می نویسه 8.8.8.8. دوستان مشککل این دستگاه چیه پیچ هم قبول نمی کنه

rezahd

کاربر
2008-01-15
5
4
دوست عزیز متاسفانه دستگاه شما احتیاج به جیتک دارد اگر کمک خواستید یک ایمیل بزنید تا جواب بگیرید

در حال حاظر انلاین

دوست عزیز قرار دادن ایمیل شخصی خلاف مقررات است.می توانید از پیغام شخصی استفاده کنید.موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arsham_333

ناظم انجمن
2006-10-05
1,509
1,678
با سلام دوستان یه استارست 550الترا دارم وقتی به برق وصلش می کنم در پنل می نویسه 8.8.8.8. دوستان مشککل این دستگاه چیه پیچ هم قبول نمی کنه

دوست عزیز مشکل شما سخت افزاری است باید در بخش سخت افزار مطرح نمایید.موفق باشید

mehrdadizady

کاربر
2006-12-08
1
1
با سلام
دوستان و اساتید بخش استارست 550سوپر
1-میخواستم بدانم آیا احتمال داره پچ جدید برای استارست 550 سوپر بیاد؟
2-آیا این وضعیت نیامدن پچ تا ابد ادامه داره و چرا پچ جدید نمیاد ؟
3-سرعت سرچ کردن دستگاهم خیلی کم شده (حدود نیم ساعت ) طول میکشه تا کانالها را سرچ کنه .
4-زمانی که شماره یک کانال را وارد میکنم چند ثانیه طول میکشه تا کانال را باز کنه .
ممنون میشم اگه پاسخ سوالاتم را بدید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ilgar

rezahd

کاربر
2008-01-15
5
4
دوست عزیز در حال حاظر که کارخانه استارست تصمیمی نگرفته و اگر مدیران این سایت به من اجازه دهند من میتوانم پچ را با اپدیت جدید ارسال کنم شما یک نرم افزار قدیمی تر را پیدا کن و به دستگاه انتقال بدین و بعد پچ جدید را جایگزین قبلی کن اگر داری یک نرم افزار کارخانه به دستگاه انتقال بد وبعد پچ جدید تا مشکل شما حل شود اگر 301 رو دستگاه از اون استفاده نکن وبعد از این که پچ قدیمی را انتقال دادی از اون استفاده کن این به خاطر زیاد شدن حجم سافتکم انتقالی به دستگاه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ilgar

arashelect2000

کاربر VIP
2008-01-05
32
97
نداشتم تصویر در550D Ultra

با سلام دوستان دستگاه 550D Ultra دارم که خاموش بود بعد از تعمیر تغذیه دستگاه روشن میشود کلیدهای کانال و سایر کلید ها و کنترل کار میکند اما روی صفحه تلویزیون هیچ تصویری نداریم لطفا راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

arsham_333

ناظم انجمن
2006-10-05
1,509
1,678
با سلام دوستان دستگاه 550D Ultra دارم که خاموش بود بعد از تعمیر تغذیه دستگاه روشن میشود کلیدهای کانال و سایر کلید ها و کنترل کار میکند اما روی صفحه تلویزیون هیچ تصویری نداریم لطفا راهنمایی کنید

با سلام خدمت دوست عزیز و استاد گرامی
جناب arashelect2000 به دلیل اینکه مشکل جناب عالی سخت افزاریست لطفا مشکل خودتون رو در اون بخش مطرح بفرمایید.موفق باشید

arashelect2000

کاربر VIP
2008-01-05
32
97
با سلام خدمت دوست عزیز و استاد گرامی
جناب arashelect2000 به دلیل اینکه مشکل جناب عالی سخت افزاریست لطفا مشکل خودتون رو در اون بخش مطرح بفرمایید.موفق باشید

با سلام
دوست عزیز از راهنماییتان طی تماس تلفنی که داشتم ممنون ایراد از همان ترانزیستور مثبت بود که فرمودید به شماره q301

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
با سلام به خمت مدیرا ن سایت .ازشما می خواهم نرم افزار 550 اولترا معمولی پچ 378 برام بزارید.فقظ همین پچ .وسیستم کدها برای کانالهای شوتایم ندارم وسایت جدید استارست هم ********** شده وپچها ارور میزنه.وایدونتهای 604 رو پچ 523 ندارم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
من دستگاه sr-550d ultra دارم دیشب از همین سایت پروگرام جدید را ریختم ولی دیگه روشن نشد
از کمک شما متشکرم
دوست عزیز کدام ورژن باعث این مشکل شد؟
برای رفع مشکل باید رسیور جیتک کنید موفق باشید

آخرین ویرایش:

HOSSEIN_METALL

کاربر
2007-05-05
10
14
سلام از دوستان صاحب نظر تقاضاي كمك دارم
srx 550d من رسيورم
الان تصويرش به حالت تار در اومده به طوري كي اصلا واضح نميتونم تصويريرو داشته باشم ضمنا تصويش گاهي اوقاتم نصف ميشه
خواهشمنم بندرو راهنمايي كنيد
آيا قابل تعمير هست؟
اگر هست هزينش چقدر ميشه

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
salam man mikhastam bedonam age bekham softcamha ro be dastgah vared konam bayad in codha ro dasty vared konam ya barnamee ya rah hale makhsosy dare mamnon misham be man javab bedyd
دوست عزیز به قسمت مقالات آموزشی رسیورهای سری 550 مراجه کنید قبلا روش استفاده از سافتکم و نرم افزار مورد نیاز قرار دادم موفق باشید

samijoon

کاربر
2008-05-07
3
0
سلام من 550 دارم هیچ کدوم از ولتاژ برق تغزیه هیچ ولتی ندارند ممنون راهنمای کنید

karzan2

کاربر
2008-05-29
2
0
باتشکر از علی آقا
من قبلا یکبرنامه که مال علی آقا بود رادانلود کردم و روی دستگاه ریختم در کیکه کدهای دستی را وارد میکنیم جایی که کی گلد و دیاموند را میرا وارد میکردم 3787 بود وهمانجا وارد میکردمو باز می شدنند ولی الان برنامه دیگری به دستگاه داده ام ولی 3787 را در کی ندارد وبرنامه قبلی هم ندارم خواهشمندم راهنمایی فرمایید در ضمن دستگاه من 550super d میباشد با تشکر

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
باتشکر از علی آقا
من قبلا یکبرنامه که مال علی آقا بود رادانلود کردم و روی دستگاه ریختم در کیکه کدهای دستی را وارد میکنیم جایی که کی گلد و دیاموند را میرا وارد میکردم 3787 بود وهمانجا وارد میکردمو باز می شدنند ولی الان برنامه دیگری به دستگاه داده ام ولی 3787 را در کی ندارد وبرنامه قبلی هم ندارم خواهشمندم راهنمایی فرمایید در ضمن دستگاه من 550super d میباشد با تشکر
دوست عزیز ممکن است با دادن سافتکم جدید هم منوی کد شما بازنگردد که در این حالت شما میبایست برنامه را دوباره به دستگاه بدید کافیه یک بک آپ گرفته و بعد از دادن برنامه ری استور کنید منوی کد دهی دستگاه اصلاح شده و کدهایی که نیاز دارید اضافه میشوند.

و منبعد فقط از سافتکمهای معتبر و مخصوص دستگاهتان استفاده نمایید
موفق باشید

harason

کاربر
2008-07-16
3
0
سلام به همگی دوستان .
من برنامه ریختن سافتکم به رسیور 550 آلترا رو لازم دارم . از کجا باید دانلودش کنم؟
مرسی

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام به همگی دوستان .
من برنامه ریختن سافتکم به رسیور 550 آلترا رو لازم دارم . از کجا باید دانلودش کنم؟
مرسی
در بخش مقالات آموزشی رسیورهای سری 550 آموزش و نرم افزار مربوطه موجود

NIGHTSTAR

کاربر
2006-10-16
130
256
سلام به همگی دوستان .
مرسی

دوست عزیز از لینک زیر دریافت کن موفق باشیدانلود--------------------------------------------------------------------------------http://www.starcomsw.com/PROGRAMS/lO...yEditor1.2.zip

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا