با سلام دوستان یه استارست 550الترا دارم وقتی به برق وصلش می کنم در پنل می نویسه 8.8.8.8. دوستان مشککل این دستگاه چیه پیچ هم قبول نمی کنه
با سلام دوستان دستگاه 550D Ultra دارم که خاموش بود بعد از تعمیر تغذیه دستگاه روشن میشود کلیدهای کانال و سایر کلید ها و کنترل کار میکند اما روی صفحه تلویزیون هیچ تصویری نداریم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز کدام ورژن باعث این مشکل شد؟با سلام
من دستگاه sr-550d ultra دارم دیشب از همین سایت پروگرام جدید را ریختم ولی دیگه روشن نشد
از کمک شما متشکرم
دوست عزیز به قسمت مقالات آموزشی رسیورهای سری 550 مراجه کنید قبلا روش استفاده از سافتکم و نرم افزار مورد نیاز قرار دادم موفق باشیدsalam man mikhastam bedonam age bekham softcamha ro be dastgah vared konam bayad in codha ro dasty vared konam ya barnamee ya rah hale makhsosy dare mamnon misham be man javab bedyd
دوست عزیز ممکن است با دادن سافتکم جدید هم منوی کد شما بازنگردد که در این حالت شما میبایست برنامه را دوباره به دستگاه بدید کافیه یک بک آپ گرفته و بعد از دادن برنامه ری استور کنید منوی کد دهی دستگاه اصلاح شده و کدهایی که نیاز دارید اضافه میشوند.باتشکر از علی آقا
من قبلا یکبرنامه که مال علی آقا بود رادانلود کردم و روی دستگاه ریختم در کیکه کدهای دستی را وارد میکنیم جایی که کی گلد و دیاموند را میرا وارد میکردم 3787 بود وهمانجا وارد میکردمو باز می شدنند ولی الان برنامه دیگری به دستگاه داده ام ولی 3787 را در کی ندارد وبرنامه قبلی هم ندارم خواهشمندم راهنمایی فرمایید در ضمن دستگاه من 550super d میباشد با تشکر
دوست عزیز مشکل سخت افزاری و در بخش تعمیرات استارست سوال مطرح کنیدسلام من 550 دارم هیچ کدوم از ولتاژ برق تغزیه هیچ ولتی ندارند ممنون راهنمای کنید
در بخش مقالات آموزشی رسیورهای سری 550 آموزش و نرم افزار مربوطه موجودسلام به همگی دوستان .
من برنامه ریختن سافتکم به رسیور 550 آلترا رو لازم دارم . از کجا باید دانلودش کنم؟
مرسی
سلام به همگی دوستان .
من برنامه ریختن سافتکم به رسیور 550 آلترا رو لازم دارم . از کجا باید دانلودش کنم؟
مرسی