پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

k a r do

کاربر
2007-11-14
3
0
Tps bin جدید

از آقای علی رسیور وارشام خواهش میکنم دوباره مثل قبل tps bin راقرار بدین

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
از آقای علی رسیور وارشام خواهش میکنم دوباره مثل قبل tps bin راقرار بدین
دوست عزیز فایل tps bin به هیچ وجه دیگر ارائه نمی شود بدلیل ارتقاء سیستم پکیج tps به سیستم viaccess 2.5 این پکیج کاملا از دسترس خارج شد

esibaba

کاربر
2008-10-17
5
2
علی رسیور عزیز مدتی هستش که وبلاگتون باز نمیشه!...میخواستم اگه ممکن باشه دلیلش رو بدونم!
در ضمن ایا سیستم ایرتو2 روی رسیور 550 ساپورت خواهد شد بالاخره یا خیر؟
با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی رسیور عزیز مدتی هستش که وبلاگتون باز نمیشه!...میخواستم اگه ممکن باشه دلیلش رو بدونم!
در ضمن ایا سیستم ایرتو2 روی رسیور 550 ساپورت خواهد شد بالاخره یا خیر؟
با تشکر
دوست عزیز وبلاگ مشکلی ندارد فقط امروز باز نمی شود

سیستم ایردتو 2 فقط برای پکیج های ماهواره نیلست فعال و در حال حاضر هیچ کانالی توسط سیستم ایردتو 2 در همه رسیورها باز نمی شود موفق باشید

شهزاد

کاربر
2008-06-03
1
0
با درود.
درخواستی داشتم اگر ممکن است راهنمایی وکمک کنید ممنون میشوم. رسیور من بعد از تلاش و ریختن برنامه ترومن
بطور کامل از کار افتاد ودیگر روشن نمیشود . خواهش میکنم اگر ممکنه راهنمایی دقیق بفرمایید سپا****زار میشوم.
با احترام شهزاد. مدل دستگاه 550 سوپر میباشد.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با درود.
درخواستی داشتم اگر ممکن است راهنمایی وکمک کنید ممنون میشوم. رسیور من بعد از تلاش و ریختن برنامه ترومن
بطور کامل از کار افتاد ودیگر روشن نمیشود . خواهش میکنم اگر ممکنه راهنمایی دقیق بفرمایید سپا****زار میشوم.
با احترام شهزاد. مدل دستگاه 550 سوپر میباشد.
دوست عزیز اگر توسط انتقال نرم افزار خاموش شده عیب مربوط به ای سی فلش که باید توسط جیتک کردن دستگاه ای سی فلش مجدد پروگرام کنید که این کار نیاز به نرم افزار و کابل خاصی دارد و باید درب رسیور باز شود و اگر آشنایی ندارید به بخش جیتک در سایت مراجه کنید قبلا نرم افزارهای لازم و طریقه ساخت کابل و اموزشات مربوط در این بخش گذاشته شده موفق باشید

sowlat

کاربر
2008-07-04
4
2
با سلام و خسته نباشید؛من الان 550d دارم،که متاسفانه دیگه ساپورت نمیشه،
میخواستم یه مدل که خوب ساپورت بشه و قیمتش هم مناسب باشه بخرم،
میدونم که این مشکل رو خیلیا دارن، لطفا اگه میشه راهنمایی کنین.

sowlat

کاربر
2008-07-04
4
2
با سلام؛ من نمیدونم چه مدل رسیوری بخرم که خوب ساپورت بشه؟اگه امکان داره یه راهنمایی کوچولو بکنین؛
چند روزی میشه که منتظرجواب هستم
ممنون از جوابی که میدین.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام؛ من نمیدونم چه مدل رسیوری بخرم که خوب ساپورت بشه؟اگه امکان داره یه راهنمایی کوچولو بکنین؛
چند روزی میشه که منتظرجواب هستم
ممنون از جوابی که میدین.
دوست عزیز در حال حاضر با شرایطی که به تازگی به وجود آمده شما باید رسیوری تهیه کنید که قابلیت شیرینگ اینترنت یا ساپورت کارت های جدید داشته باشه که در بین مدلهای استارست x95 یا 90 خوب هستند اگر هم می خواهید ساپورت خوبی داشته باشد استارست مدلهای 7100,6300 کارت خور جزء مدلهایی هستند که در حال حاضر توسط یک کارت اختصاصی که دارند پکیج های مختلفی باز می کنند سامسونگ 9500 هم از هر لحاظ خوب یا دریم باکس 7020 موفق باشید

sowlat

کاربر
2008-07-04
4
2
ممنون از راهنماییتون واقعا خسته نباشی؛
با این اوصاف فکر کنم بهترین راه حل استفاده از کارتهای dvb باشه،
ولی نمیدونم از کجا و چه جوری تهیه کنم،باید از مغازه ها خرید یا از طریق اینترنت؟
اگه از طریق اینترنت قابل تهیه باشه، میشه یه سایت معتبر بهم معرفی کنین.(میدونم که سرتون شلوغه مرسی ازجوابتون)

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ممنون از راهنماییتون واقعا خسته نباشی؛
با این اوصاف فکر کنم بهترین راه حل استفاده از کارتهای dvb باشه،
ولی نمیدونم از کجا و چه جوری تهیه کنم،باید از مغازه ها خرید یا از طریق اینترنت؟
اگه از طریق اینترنت قابل تهیه باشه، میشه یه سایت معتبر بهم معرفی کنین.(میدونم که سرتون شلوغه مرسی ازجوابتون)
دوست عزیز کارت dvb را می توانید از فروشگاه مربوط به قطعات کامپیوتر تهیه کنید از طریق اینترنت خرید نکنید بهتر موفق باشید

rezavatan

کاربر
2007-12-04
1
0
کد دادن به 550

:dast:
هر گونه مشکل با دستگاه هی نام برده در این تاپیک مطرح نمایید
برای وارد نودن حروف کوچک درقسمت کددستگاه 550سوپربمن کمک کنید درقسمت دادن کددستی حروف بزرگ زده میشود ونمتوانم حروف کوچک رابزنم خواهشمندم مراراهنمایی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
:dast:
برای وارد نودن حروف کوچک درقسمت کددستگاه 550سوپربمن کمک کنید درقسمت دادن کددستی حروف بزرگ زده میشود ونمتوانم حروف کوچک رابزنم خواهشمندم مراراهنمایی کنید
دوست عزیز تفاوتی ندارد کوچک یا بزرگ بودن تاثیر ندارد برای اینکه حروف کوچک باشند در همان منو که کدها را انتخاب می کنید گزینه caps از کادر زیر انتخاب کنید موفق باشید

harason

کاربر
2008-07-16
3
0
سلام و خسته نباشید .
من مشکلی داشتم که اگر من رو راهنمای کنید ممنون می شم (رسیور من 550d چند وقت قبل سافتکمی رو از همین سایت روش ریختم بعد از چند روز cinmax1.2 بسته شد الان هم که سافتکم جدید رو ریختم همه کانالا دیگه باز هستند ولی hbo ها و cin بسته شدند . مشکل از چیه؟

harason

کاربر
2008-07-16
3
0
سلام و خسته نباشید .
من مشکلی داشتم که اگر من رو راهنمای کنید ممنون می شم (رسیور من 550d چند وقت قبل سافتکمی رو از همین سایت روش ریختم بعد از چند روز cinmax1.2 بسته شد الان هم که سافتکم جدید رو ریختم همه کانالا دیگه باز هستند ولی hbo ها و cin بسته شدند . مشکل از چیه؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام و خسته نباشید .
دوست عزیز این کانالها به سیستم ناگرا 3 منتقل شدند و دیگر توسط سافتکم باز نمی شوند موفق باشید

javad1b

کاربر
2008-04-08
4
0
سلام نحوه سوار کردن y4برای 550سوپر چطوره راهنمایی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا