آيا شبكه 3 با كد دستي در 550 باز ميشود
دوست عزیز فایل tps bin به هیچ وجه دیگر ارائه نمی شود بدلیل ارتقاء سیستم پکیج tps به سیستم viaccess 2.5 این پکیج کاملا از دسترس خارج شداز آقای علی رسیور وارشام خواهش میکنم دوباره مثل قبل tps bin راقرار بدین
دوست عزیز وبلاگ مشکلی ندارد فقط امروز باز نمی شودعلی رسیور عزیز مدتی هستش که وبلاگتون باز نمیشه!...میخواستم اگه ممکن باشه دلیلش رو بدونم!
در ضمن ایا سیستم ایرتو2 روی رسیور 550 ساپورت خواهد شد بالاخره یا خیر؟
با تشکر
دوست عزیز اگر توسط انتقال نرم افزار خاموش شده عیب مربوط به ای سی فلش که باید توسط جیتک کردن دستگاه ای سی فلش مجدد پروگرام کنید که این کار نیاز به نرم افزار و کابل خاصی دارد و باید درب رسیور باز شود و اگر آشنایی ندارید به بخش جیتک در سایت مراجه کنید قبلا نرم افزارهای لازم و طریقه ساخت کابل و اموزشات مربوط در این بخش گذاشته شده موفق باشیدبا درود.
درخواستی داشتم اگر ممکن است راهنمایی وکمک کنید ممنون میشوم. رسیور من بعد از تلاش و ریختن برنامه ترومن
بطور کامل از کار افتاد ودیگر روشن نمیشود . خواهش میکنم اگر ممکنه راهنمایی دقیق بفرمایید سپا****زار میشوم.
با احترام شهزاد. مدل دستگاه 550 سوپر میباشد.
دوست عزیز در حال حاضر با شرایطی که به تازگی به وجود آمده شما باید رسیوری تهیه کنید که قابلیت شیرینگ اینترنت یا ساپورت کارت های جدید داشته باشه که در بین مدلهای استارست x95 یا 90 خوب هستند اگر هم می خواهید ساپورت خوبی داشته باشد استارست مدلهای 7100,6300 کارت خور جزء مدلهایی هستند که در حال حاضر توسط یک کارت اختصاصی که دارند پکیج های مختلفی باز می کنند سامسونگ 9500 هم از هر لحاظ خوب یا دریم باکس 7020 موفق باشیدبا سلام؛ من نمیدونم چه مدل رسیوری بخرم که خوب ساپورت بشه؟اگه امکان داره یه راهنمایی کوچولو بکنین؛
چند روزی میشه که منتظرجواب هستم
ممنون از جوابی که میدین.
دوست عزیز کارت dvb را می توانید از فروشگاه مربوط به قطعات کامپیوتر تهیه کنید از طریق اینترنت خرید نکنید بهتر موفق باشیدممنون از راهنماییتون واقعا خسته نباشی؛
با این اوصاف فکر کنم بهترین راه حل استفاده از کارتهای dvb باشه،
ولی نمیدونم از کجا و چه جوری تهیه کنم،باید از مغازه ها خرید یا از طریق اینترنت؟
اگه از طریق اینترنت قابل تهیه باشه، میشه یه سایت معتبر بهم معرفی کنین.(میدونم که سرتون شلوغه مرسی ازجوابتون)
برای وارد نودن حروف کوچک درقسمت کددستگاه 550سوپربمن کمک کنید درقسمت دادن کددستی حروف بزرگ زده میشود ونمتوانم حروف کوچک رابزنم خواهشمندم مراراهنمایی کنیدهر گونه مشکل با دستگاه هی نام برده در این تاپیک مطرح نمایید
دوست عزیز تفاوتی ندارد کوچک یا بزرگ بودن تاثیر ندارد برای اینکه حروف کوچک باشند در همان منو که کدها را انتخاب می کنید گزینه caps از کادر زیر انتخاب کنید موفق باشید:dast:
برای وارد نودن حروف کوچک درقسمت کددستگاه 550سوپربمن کمک کنید درقسمت دادن کددستی حروف بزرگ زده میشود ونمتوانم حروف کوچک رابزنم خواهشمندم مراراهنمایی کنید
دوست عزیز این کانالها به سیستم ناگرا 3 منتقل شدند و دیگر توسط سافتکم باز نمی شوند موفق باشیدسلام و خسته نباشید .
من مشکلی داشتم که اگر من رو راهنمای کنید ممنون می شم (رسیور من 550d چند وقت قبل سافتکمی رو از همین سایت روش ریختم بعد از چند روز cinmax1.2 بسته شد الان هم که سافتکم جدید رو ریختم همه کانالا دیگه باز هستند ولی hbo ها و cin بسته شدند . مشکل از چیه؟