پرسش وپاسخ موارد نرم افزاری واپگریدی استارستهای 120-130-150-200

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
ايا راهي يا برنامه هست براي ذخيره كردن كانالهاي رسيور 550cx super اگر چنين برنامه هست لطفا در سايت قرار دهيد يا راهنماي بفرمايد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza-r

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
ايا راهي يا برنامه هست براي ذخيره كردن كانالهاي رسيور 550cx super اگر چنين برنامه هست لطفا در سايت قرار دهيد يا راهنماي بفرمايد

• Like

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
168
221
بله دوست عزیز شما وارد نصب دستگاه شوید واز گزینه ی Backup systemsجهت ذخیره کانالها
وبرای برکشت لیست کانالها ازگزینه ی restores systemsاستفاده کنید

• Like

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
ممنون از راهنمايتون ولي منظور من بك اپ كرفتن توسط كامپيوتر بود و ذخيره ليستي از كانالها در كامپيوتر و انتقال انها به دستگاهي ديگر.با تشكر

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
ممنون از راهنمايتون ولي منظور من بك اپ كرفتن توسط كامپيوتر بود و ذخيره ليستي از كانالها در كامپيوتر و انتقال انها به دستگاهي ديگر.با تشكر

دوست عزیز برای این کار احتیاچ به لودر خاصی می باشد لودر مربوطه را پیوست کردم با این برنامه می توانید لیست کانالها را در کامپیوتر ذخیره کنید ولی نمی توانید ادیت کنید و برای ادیت هم نرم افزار دیگری لازمه که بزودی این نرم افزار برای این مدلها ارائه خواهد شد موفق باشید

amir_smartman

کاربر
2007-12-24
3
2
با سلام خدمت دوستان گرامي
اين رسيور ويدئو LG...lsv-700wاز لحاظ سخت افزاري شبه رسيور استارست 150 1 مگ با H/W 2.10 ميباشد ولي برنامه اين رسيور را قبول نميكند . اگه ممكنه مرا راهنمايي كنيد . با لودر استارست 150 ميتونم برنامه استارست 150 1 مگ را به اين رسيور تزريق كنم .
مشخصات رسيور ال جي مدل بالا به اين ترتيب است
H/w 2.10
s/w 12.71
id E124

آخرین ویرایش توسط مدیر:

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
کمک در مورد انتقال فایل به رسیور

فایل های bin با استفاده از چه لودری به رسیور 120 d منتقل می شود؟
لطفا اگر امکان دارد لینک آن را قرار دهید . با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mirzaeirn

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
کمک در مورد شناسایی فایل

آیا فایل sr-x190d-to- dsr8001pr برای تبدیل رسیور استفاده می شود؟ اگر اینطور است به چه رسیوری تبدیل می شود و چه مزیتی دارد؟

• Like

saeli

کاربر
2008-03-28
4
2
کمک در مورد مشکل starsat120

با اینکه کیفیت سیگنال بالا است ولی در بعضی کانالها تیک میزند
ضمنا با جابجا کردن کانال مشکل از بین می رود ولی در عوض یک کانال دیگر تیک میزند
لطفا راهنمائی کنید ؟

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با اینکه کیفیت سیگنال بالا است ولی در بعضی کانالها تیک میزند
ضمنا با جابجا کردن کانال مشکل از بین می رود ولی در عوض یک کانال دیگر تیک میزند
لطفا راهنمائی کنید ؟

دوست عزیز این مشکل معمولا مرتبط به سخت افزار اما قبل از تعمیر اتصالات چک کنید اگر از سوئیچر استفاده می کنید بدون سوئیچر تست کنید و از تنظیم بودن دیش هم مطمئن شوید

• Like

saeli

کاربر
2008-03-28
4
2
بدون سوئیچ هم مشکل داره
دیش هم کاملا تنظیم است
در بعضی از کانالها با جابجا کردن مشکل برطرف میشود مثلا کانال metv تیک میزد ولی وقتی جابجا کردم و به جای کانال یک گذاشتم مشکل برطرف شد و در عوض یک کانال دیگر تیک می زند
به نظر خود من مشکل مربوط به سخت افزار است
ولی نمی دونم کدام قسمت سخت افزار

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پاسخ در بخش تخصصی تعمیرات استارست داده شده است

بدون سوئیچ هم مشکل داره
دیش هم کاملا تنظیم است
در بعضی از کانالها با جابجا کردن مشکل برطرف میشود مثلا کانال metv تیک میزد ولی وقتی جابجا کردم و به جای کانال یک گذاشتم مشکل برطرف شد و در عوض یک کانال دیگر تیک می زند
به نظر خود من مشکل مربوط به سخت افزار است
ولی نمی دونم کدام قسمت سخت افزار
با درود دوست گرامی
این بحث در قسمت مخصوص تعمیرات رسیور استارست مطرح وپاسخگویی شده است وشما باید حق عضویت را پرداخته باشید تا بتوانید از بخشهای تخصصی استفاده کنید.
مدیران مجاز به پاسخگویی در غیر از تاپیکهای مخصوص به مشترکین سایت نیستند:eek:k: موفق باشید

saeli

کاربر
2008-03-28
4
2
مشکل از پاور دستگاه بود که کل پاور را عوض کردم
و مشکل کلا برطرف شد ضمنا دیگه سی پی یو هم داغ نمی کند

resf

کاربر
2008-11-16
1
0
نیاز مبرم به کمک شما

من یک ریسیور استارست 150 دارم که دوچار مشکل شده
مشکل این است که وقتی از کلید پشت ریسیور آن را روشن می کنم برای یک لحظه صفحه جلوی آن عبارت l306 ظاهر میشود وچراغ پاور هم یک لحظه روشن وخاموش میشود ودیگر هیچ اتفاقی نمی افتد

ramin tps

کاربر
2009-05-19
24
29
29
من یک ریسیور استارست 150 دارم که دوچار مشکل شده
مشکل این است که وقتی از کلید پشت ریسیور آن را روشن می کنم برای یک لحظه صفحه جلوی آن عبارت l306 ظاهر میشود وچراغ پاور هم یک لحظه روشن وخاموش میشود ودیگر هیچ اتفاقی نمی افتد

شما باید 1 بار دستگاهتون را با برنامه مخصوص خودش آپگرید کنی اگر مشکلت حل نشد مربوط به یکی از خازن های قسمت پاور دستگاهت میباشه که باید عوض بشه

M_javad

کاربر
2009-05-07
2
2
39
کمک برای وارد کردن سیمبل ریت 3700 در رسیور 150

سلام
یک دستگاه رسیور استارست 150d plus دستم رسیده ، مشکلش اینه که سیمبل ریت 3700 که 4 رقمی است رو قبول نمیکنه . بعضی از دوستان گفته بودند که به صورت 03700 باید وارد کرد ، ولی وقتی 0 رو میزنم و بعدش عدد 3 رو وارد میکنم ، تو رسیور بصورت 30 قرار میگره که باز هم فایده ای نداشت.

دوستان راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟؟؟ ، برام خیلی مهمه

بـا تــشــــکـــــــر

• Like

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
داداش برو منو نصب تی پی دستی اونجا به قسمت فرکانسها برو و تی پی جدید رو اونجا بده و 3700 رو اینطوری بزار نه صفر نه هیچ عدد دیگه نزار

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا