پرسش وپاسخ موارد نرم افزاری واپگریدی استارستهای 120-130-150-200

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
كد دستي براي باز كردن شبكه 3 ايران را چطوري وار استار ست 150 بكنم؟
لطفا راهنمايي كنيد.
تشكر

كسي نيست جواب ما را بده ؟
تشكر:051:
نرم افزار واموزش در بخش موجود هست برای یک دستگاه قدیمی که هرروز توضیح نمی دهند کمی بخش را هم بگردید پاسخ هست
سلام دوستان بالاتر یکی از دوستامون هم مشکل من رو داشتن.
من یه رسیور sr-x200 دارم که رمزشو فراموش کردم.
متآسفانه این راه 9876 هم براش جواب نمیده چون منم دقیقآ رو منوی قفل والدین که میزنم ازم رمز میخواد و 9876 رو که میزنم میگه اشتباه است بعدش 0000 هم کار نمیکنه.
چه کسی گفته روی قفل والدین 9876 بزنید؟
منوی stb وضعیت وارد شوید بعد9876 تصویر از اون پنجره بیرون رفته کد ریست شده 0000

ushuaia

کاربر
2009-05-02
7
9
45
کمک کنید تو رو خدا ..من ریسیور 150d plus دارم در هنگام اپگرد ارور 7 می دهد .چکار کنم ...........ایا پچی است که این ارور را از بین ببرد..ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کمک کنید تو رو خدا ..من ریسیور 150d plus دارم در هنگام اپگرد ارور 7 می دهد .چکار کنم ...........ایا پچی است که این ارور را از بین ببرد..ممنون
با درود
یکبار رسیور را کلین نصفه کنید وبعد آپگرید کنید.
اموزش انتقال کلین نصفه در مقاله های اموزشی همین بخش هست.

mamed_ali

کاربر
2008-03-21
14
24
حداقل سه مدل رایج 150 در بازار موجود است..ابتدا مطمئن شوید که دستگاه شما کدامیک از این سه مدل است.در یک مدل که نسبت به مدل های دیگر رسیور با تاخیر بوت میشود یعنی زمان روشن شدن آن در هنگامی که به برق میزنیم زیاد است که به این مدل یک ام میگویند و در بالای پورت پروگرام هم چیزی نوشته نشده...در یک مدل دیگر که دقیقا شبیه به این مدل است و در بالای پورت این مدل هم چیزی ننوشته شده اما دستگاه سریع بوت شده و روشن میشود که به آن دو ام میگویند ...مدل دیگر که در بالای پورت پروگرام عبارت 2ام نوشته شده که به آن 150
v7
میگویند..پس اولین گام شناسایی هویت دستگاه است و سپس پروگرام...با کلین نصفه دستگاه هویت خود را گم کرده و با سایر نرم افزار ها ی گروه خود برنامه میشود که دراین صورت در صورت تجربه کم در این امر با مشکلات دیگر مواجه خواهید شد

MAMOTI

کاربر
2010-10-09
26
92
46
باسلام وخسته نباشی: بیزحمت برنامه سایروس برای استارست150پلوس1مگ برام بذارین باتشکرازمحبت شما:s13:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام وخسته نباشی: بیزحمت برنامه سایروس برای استارست150پلوس1مگ برام بذارین باتشکرازمحبت شما:s13:
با درود
دوست گرامی بعنوان های تاپیکهای موجود در همین بخش دقت کنید نرم افزار موجود هست.:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من در بخش دنبال فایل کلین برای 150 پلاس گشتم اما نبود لطفا اگه موجود هست لطفا ادرس انرا ذکر کنید ممنونم

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
سلام دوست عزیز اگر رسیورت مشکل 8888 رو صفحه رو داره و کنترلش هم کار نمیکنه فقط مشکلش تغذیه دستگاه و چشمی دستگاه است و باید به تعمیرکارنشون بدی چون در اینده حتما دستگاهت دیگه کار نمیکنه و رو همون حالت قفل میکنه.به جز این نمیتونه باشه..

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من رسیور استارست 150D Plus که صدا نداشت و مشکل سخت افزاری هم نبود را فلش کردم اما الان قدرت و کیفیت سیگنال صفر است و فایل کلین نصفه و ابگرید هم زدم اما جواب نمیده
ورژن دستگاه 7 و ایدی ان 125 است اما قبل فلش کردن دقت نکردم که چند بود در ضمن فایل فلش دیگر مدل را میزنم اصلا رسیور بالا نمیاد و فقط با ورژن 7 بالا میاد اما سیگنال صفر است
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
من رسیور استارست 150D Plus که صدا نداشت و مشکل سخت افزاری هم نبود را فلش کردم اما الان قدرت و کیفیت سیگنال صفر است و فایل کلین نصفه و ابگرید هم زدم اما جواب نمیده
ورژن دستگاه 7 و ایدی ان 125 است اما قبل فلش کردن دقت نکردم که چند بود در ضمن فایل فلش دیگر مدل را میزنم اصلا رسیور بالا نمیاد و فقط با ورژن 7 بالا میاد اما سیگنال صفر است

سلام عزیزابتدا از مشکل نداشتن سیم و lnb مطمئن شوید چون پیغام مربوط به دریافت نکردن سیگنال است در صورت امکان با یک رسیور دیگر هم تست کنید شاید تنظیمات سویچ شما ایراد داره یا برق المبی در منو قطع هست یا روی ولت 14گذاشتی که فکر کنم 18 درسته الان حضور ذهن ندارم یکبار ریست کارخانه ایی کن درست میشه . دستگاه را بعد .

اگر از سوئیچ استفاده می کنید سیم را مستقیم از lnb به دستگاه وصل و امتحان کنید .

طریق استفاده از فایل Clean نصفه

سلام دوستان گل طغرل2002
لطفا اموزشهای بخش را بخوبی بخوانید .
بسیاری از دوستان در مورد استفاده از فایل کلین نصفه اشکال داشتند.

1- فایل کلین به هیچوجه در هنگام آپگرید لازم و ضروری نیست. بنابراین از استفاده از آن جز در موارد خاص که به آن اشاره میکنم خودداری کنید. قابل توجه اینکه استفاده از این فایل سبب پاک شدن لیست کانالها و فیووریتهای شما خواهد شد.

2- مواردی که در آن باید از فایل کلین نصفه استفاده کرد:
الف) وقتی قصد دارید برنامه ای با ورژن پایینتر از برنامه نصب شده روی رسیورتان را روی آن بریزید. در این حالت اگر از فایل کلین نصفه استفاده نکنید پیغام Lower Version error خواهید گرفت

ب) وقتی که به اشتباه برنامه ای که متعلق به مدل رسیور شما نیست و یا مربوط به H/W version دیگری از مدل شماست را سعی کنید روی آن بریزید Error07 یا Error 03 ظاهر میشود. در این حالت دیگر قادر به ریختن برنامه صحیح هم نخواهید بود مگر آنکه با ریختن فایل کلین نصفه آیدی اشتباه دستگاه را پاک کنید و بعد نرم افزار اصلی رسیورتان را طبق راهنمائی موجود در تاپیک راهنمای لینکهای انجمن استارست انتخاب و در رسیور دانلود کنید.

3- طریق ریختن فایل کلین نصفه
فایل کلین را از بخش نرم افزارهای جانبی دریافت کنید . فایل لودر را از بخش لودر دریافت کنید. حال درست مانند حالت آپگرید برنامه لودر Emupgrade را Run کرده و بعد از انتخاب فایل Clean (بجای فایل پچ و نرم افزار جدید) دگمه Start را بزنید.رسیور را با تکمه پاور پشت آن روشن کرده و در عرض 2 ثانبه خاموش کنید.منظور از نصفه ریختن فایل کلین این است که بعد از زدن دگمه استارت رسیور را فقط برای 2 ثانیه با استفاده از دگمه پشت آن روشن و 2 ثانیه بعد خاموش کنید. در این حالت پیغام Upgarde successful روی صفحه کامپیوتر ظاهر نمیشود. اگر این پیغام ظاهر شود نشانه آن است که فایل را کامل ریخته اید و نصفه نریخته اید.

اگر کلین را نصفه بریزید . بعد بدون ارور فایل اصلی دانلود میشود

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من رسیور استارست 150d plus که صدا نداشت و مشکل سخت افزاری هم نبود را فلش کردم اما الان قدرت و کیفیت سیگنال صفر است و فایل کلین نصفه و ابگرید هم زدم اما جواب نمیده
با سپاس از دوست خوبم آقا مهدی
اول اینکه ایرادصدا سخت افزاری نبود چگونه مشخص شد؟
دوم اینکه مدل ایدی دستگاه 150ورژن7 هم مثل بقیهe124 میباشد
مورد سوم من خودم دستگاه ورزن7 را با کلین نصفه نرم افزار1مگ زدم بالا آمد وسیگنال نداشت ودوباره با کلین نصفه به همان وضعیت قبل با نرم افزار خودش برگرداندم برای تست.
به تاپیک نرم افزارهای کارخانه ای 120-150 که در همین بخش هست مراجعه کنید ونرم افزار مربوطه را به رسیور با کلین نصفه منتقل کنید اگر مورد درست نشد فایل فلش که استفاده کردید ایراد داشته وباید با یک فایل فلش مناسب دوباره فلش کنید.

srtdigital

کاربر
2009-10-01
18
32
استارست 150 بعضی وقتها روشن که میکنم سیگنال نداره باید کلید پاور را از پشت خاموش روشن کنم تا سیگنالش بیاد مشکل از چیه؟؟؟

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
استارست 150 بعضی وقتها روشن که میکنم سیگنال نداره باید کلید پاور را از پشت خاموش روشن کنم تا سیگنالش بیاد مشکل از چیه؟؟؟

سلام دوست عزیز
مشکل شما از تغذیه می تواند باشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaki

کاربر
2007-05-15
44
93
سلام.استازست200 شبکه3 رو رو جهت عربست باز میکنه؟

d d d

کاربر
2010-02-01
21
31
برادرم استارست 120 داره ولي نمي تونه كانال 3 موقع پخش فوتبال نگاه كنه لطفا طريق دادن كد دستي و كد مربوطه را براي من بگذاريد متشكرم قربان شما

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
برادرم استارست 120 داره ولي نمي تونه كانال 3 موقع پخش فوتبال نگاه كنه لطفا طريق دادن كد دستي و كد مربوطه را براي من بگذاريد متشكرم قربان شما

اگر دستگات پروگرام شده بر روی وضعیت stb

عدد 1234 رو بزن و بعد به بخش سیستم های کد دهی بیس

برو و کد شبکه 3 را اضافه کن

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اگر دستگات پروگرام شده بر روی وضعیت stb

عدد 1234 رو بزن و بعد به بخش سیستم های کد دهی بیس

برو و کد شبکه 3 را اضافه کن

سلام عزیز این زمانی هست که پچ مورد نظر برای ساپورت بیس باشه وفعال باشه فکر نکنم با 150 که تست کردم 1 مگ بود باز نکرد
مکهای بالاتر برای 150 هم سیستم رای باز هست وهم کانال 3 با اموزشی که در بخش گذاشتم موفق باشید ...

ali969

کاربر
2010-01-30
4
4
55
با سلام خدمت دوستان زحمت كش:من يه مشگلي دارم در رابطه با شبكه استاني نه در in tel sat 902 در عرب يا نيلست يا بدر موقع پخش فوتبال كانال 3 كد ميشه همه كار كردم ...كد دستي دادم سافتكم مخصوص كانال 3 رو در سايت با لودر ريختم نشد كه نشد بازم كده البته دستگاه من اي كلاسه اين دستگاه150ور****ژن 2.10 مخصوصه پدرم هست نرم افزارهارو طبق روش هاي اموزش ريختم كد بيسم داخل ليستش هست همه كداروهم غيره سطر اول پاك كردم نشد بازم كده ....ميتونه مربوط به نشناختن ماهواره در ليست باشه چون در اي كلاس ماهواراي به نام بدر هست ولي توي 150 اينو نداره....خيلي ممنون ميشم منو مورد لطفتون قرار بديد و مشگلمو بر طرف كنيد ...لطفا توضيحاتون تكراري نباشه....شرمنده

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام خدمت دوستان زحمت كش:من يه مشگلي دارم در رابطه با شبكه استاني نه در in tel sat 902 در عرب يا نيلست يا بدر موقع پخش فوتبال كانال 3 كد ميشه همه كار كردم ...كد دستي دادم سافتكم مخصوص كانال 3 رو در سايت با لودر ريختم نشد كه نشد بازم كده البته دستگاه من اي كلاسه اين دستگاه150ور****ژن 2.10 مخصوصه پدرم هست نرم افزارهارو طبق روش هاي اموزش ريختم كد بيسم داخل ليستش هست همه كداروهم غيره سطر اول پاك كردم نشد بازم كده ....ميتونه مربوط به نشناختن ماهواره در ليست باشه چون در اي كلاس ماهواراي به نام بدر هست ولي توي 150 اينو نداره....خيلي ممنون ميشم منو مورد لطفتون قرار بديد و مشگلمو بر طرف كنيد ...لطفا توضيحاتون تكراري نباشه....شرمنده

سلام عزیز فکز یک دستگاه جدید باش . دستگاه شما از رعده خارج شده وسیستم بیس را نیز ساپورت نمی کند موفق باشی ..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا