پرسش وپاسخ میکروباکسiii

ushuaia

کاربر
2009-05-02
7
9
45
سوالم این است که من یک دانگل میکرو بکس 3 خریده ام و ریسیورم استرانگ مدل srt=4620XII است در این سایت پچ جدید ورؤن 162 ریسیور استرانگ را به ریسیور منتقل کرده و دانگل را نیز با نرم افزار V1.00.08 اپگرد کردم تصویر دانگل که در منو به صورت ریسیور بود عوض شده و منوی امده نام 3 تا ماهواره یوتل ست و اینتل ست و اسیا ست است حال می خواهم در منو دانگل گزینه میکرو رو به TWIN تبدیل کنم این گزینه وجود ندارد ودر منو ریسیور هم در قسمت OPTION گزینه دانگل است ولی میکرو یا TWIN وجود ندارد و استاد چه کار کنم به خدا باور کنید هم ریسیور را و هم دانگل را تازه خریرده ام بلد نیستم چگونه استفاده کنم ...........ممنون اگه میشه ممنون میشوم بیشتر توضیح دهید

fatomi

کاربر
2010-12-17
12
23
مشکل در میکروباکس 3

با عرض سلام وخسته نباشی به مدیران زحمت کش سایت
من چند عدد میکرباکس3 خریداری کردم برای خودم وچند نفر فامیل
اما مشکلی که هست میکروباکس وقتی سیم النبی وکابل دیتا وصل باشه دانگل روشن نمی شود اما وقتی سیم و کابل را در بیارم دانگل به برق وصل کنم روشن می شود و تازه کابل وسیم را وصل کنم کانال ها باز می شوند درظم همه دانگل ها را خریداری کردم همین مشکل رادارن
عیب آنها از خود شرکتشون یا خود دانگل ها مشکل دارند بماند تازه به دوستم که میکروباکس 3 دارد زنگ زدم همین مشکل را دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم از مدیران عزیز علی جون شیهان ودیگر مدیران عزیز اگر جواب سوال من دارن جواب من را پاسخ بدهند
باتشکر............

hesameddin

کاربر
2009-07-27
11
21
44
اما مشکلی که هست میکروباکس وقتی سیم النبی وکابل دیتا وصل باشه دانگل روشن نمی شود اما وقتی سیم و کابل را در بیارم دانگل به برق وصل کنم روشن می شود و تازه کابل وسیم را وصل کنم کانال ها باز می شوند درظم همه دانگل ها را خریداری کردم همین مشکل رادارن
عیب آنها از خود شرکتشون یا خود دانگل ها مشکل دارند بماند تازه به دوستم که میکروباکس 3 دارد زنگ زدم همین مشکل را دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم از مدیران عزیز علی جون شیهان ودیگر مدیران عزیز اگر جواب سوال من دارن جواب من را پاسخ بدهند
باتشکر............

منم همین مشکل رو دارم فکر کنم مشکل از آداپتور باشه .....

klmasoud

کاربر
2009-04-28
11
24
ان دوست عزیز که استرانگ 4620 x ii دارد در استرانگ وقتی شما دانگل را وصل کردید فقط باید 6969 را بزنید ابشن دیگری در استرانگ وجود ندارد

fatomi

کاربر
2010-12-17
12
23
باتشکر............

نه دوست عزیز آداپتور هم تست کردم باز هم این مشکل را دارد
نمی دانم چرا کسی جواب مارا نمی دهد

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری (مانند بوت یا فلش)
هم اکنون منتظر جواب هستیم............

fatomi

کاربر
2010-12-17
12
23
واقعا که؟

باتشکر............

نه دوست عزیز آداپتور هم تست کردم باز هم این مشکل را دارد
نمی دانم چرا کسی جواب مارا نمی دهد

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری (مانند بوت یا فلش)
هم اکنون منتظر جواب هستیم............
واقعا کسی نیست جواب ما را بدهد

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام
دوست من،منم این مشکل شما رو دارم اما وقتی میخوام دانگل رو بزنم به برق رسیور رو خاموش میکنم(استند بای) بعد دانگل رو میزنم به برق روشن میشه
انگار این مشکلی هستش که همشون دارن

آخرین ویرایش:

ali.k

کاربر
2009-06-14
27
54
44
با سلام من مشكل ديگري دارم وقتي ميكروباكس روشن ميكنم فركانس 11200و11317وچندتاي ديگه هاتبرد قطع ميشه وقتي خاموش ميكنم درست ميشه.

arsenal1900

کاربر
2010-10-22
2
3
37
-سلام دوستان من امروز میکروباکس 3 خریدم فقط بخاطر کانالهی ورزشی بخصوص الجزیره ویخواستم بدونم کانالهای الجزیره بازه؟
2-فرقی نداره درجهت1002تنظیم کنم یاw3؟

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
سلام اقا من میکرو 3 اپدیت کردم اما کانالها همچنان بستن؟ایا w3 با intelsat1002 از نظر کانال باز کردن تفاوت داره؟
با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام اقا من میکرو 3 اپدیت کردم اما کانالها همچنان بستن؟ایا w3 با intelsat1002 از نظر کانال باز کردن تفاوت داره؟
با تشکر
درود دوست عزیز الان نزدیک به یک هفته میباشد که شرینگ میکروباکس ثبات خوبی ندارد از نظر بنده شرینگ اینتلست خیلی بهتر از w3 میباشد برای اکثریت دانگل ها البته در هر دو ماهواره قطع می شود اما اینتلست ثبات بهتری دارد موفق باشید

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
با سلام
ممنون از اینکه جوابه سوالم رو دادین.سوال دیگم اینه که من هر کاری کردم intelsat1002 رو بگیرم نتونستم بگیرم ؟فایندر هم دارم اما بازم نتونستم.میشه مختصات دقیق برای دیش تک بگین؟سوال بعدیم اینه وقتی دیش مربوط (w3) قیچی میزنم (یعنی دیش دانگل) بعضی از فرکانسهای لنبی قیچی نمیان؟
ببخشید زیاد سواال میکنم
خواستم بدونم رسیور hivion x9797 xs pvr xvid خریم فول hd هم هست اما نه کانال باز میکنه نه کانال hd نشون میده؟آپدیت 11321f هم هست.
واقعا از شما ممنونم از اینکه جای هست برای رفع مشکلاتمان
به امید موفقیت روز افزون شما....

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام
ممنون از اینکه جوابه سوالم رو دادین.سوال دیگم اینه که من هر کاری کردم intelsat1002 رو بگیرم نتونستم بگیرم ؟فایندر هم دارم اما بازم نتونستم.میشه مختصات دقیق برای دیش تک بگین؟سوال بعدیم اینه وقتی دیش مربوط (w3) قیچی میزنم (یعنی دیش دانگل) بعضی از فرکانسهای لنبی قیچی نمیان؟
ببخشید زیاد سواال میکنم
خواستم بدونم رسیور hivion x9797 xs pvr xvid خریم فول hd هم هست اما نه کانال باز میکنه نه کانال hd نشون میده؟آپدیت 11321f هم هست.
واقعا از شما ممنونم از اینکه جای هست برای رفع مشکلاتمان
به امید موفقیت روز افزون شما....
درود در جوای سوال اول اینکه شما به بخش تنظیمات دیش سایت بروید توضیح داده شده است ما بین نایلست و سایروس میباشد فرکانس نمونه 15551 h 11093 تنظیم کنید دوم اینکه عزیز شما باید یک دیش جدا برای شرینگ دانگل نصب کنید و گرنه شرینگ خوب نیست و رسیور شما اچ دی نیست که کانال اچ دی نشان بدهد فقط رسیورهای fullhd قادر به نشان دادن کانال های hd هستند

abi31

Banned
2009-07-08
21
43
44
سلام من 3 عدد میکرو باکس3خریدم ولی هیچ کدام انها پرگرام نمیشند وقتی دانگل را به برق میزنم روشن نمیشه و برنامه نمیگیره لطفا راهنمایی کنید

hamid1752

کاربر
2008-07-07
12
20
درود در جوای سوال اول اینکه شما به بخش تنظیمات دیش سایت بروید توضیح داده شده است ما بین نایلست و سایروس میباشد فرکانس نمونه 15551 h 11093 تنظیم کنید دوم اینکه عزیز شما باید یک دیش جدا برای شرینگ دانگل نصب کنید و گرنه شرینگ خوب نیست و رسیور شما اچ دی نیست که کانال اچ دی نشان بدهد فقط رسیورهای fullhd قادر به نشان دادن کانال های hd هستند

من با اين فركانس كيفيت سيگنال روي 60 مي باشد با رسيور starsat x230 usb خواستم ببينم براي دريافت با كيفيت شيرينگ خوب است يا نه؟

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
با عرض سلام و خسته نباشي
بابت جوابها ممنون.اما رسيورم full hd روش نوشته.الان كه بيشتر جستجو كردم حدود 7 تا كانال روي عربست فقط hd باز كرده؟
خواستم بعد بگم در بشت رسيور جايي براي ورود كابل اينترنت داره. سوال كردم از دوستام ميگن وقتي وصل كني كابل اينترنت همه كانالها رو باز ميكنه.خواستم ببينم چه طوري ميشه؟
با تشكر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با عرض سلام و خسته نباشي
بابت جوابها ممنون.اما رسيورم full hd روش نوشته.الان كه بيشتر جستجو كردم حدود 7 تا كانال روي عربست فقط hd باز كرده؟
خواستم بعد بگم در بشت رسيور جايي براي ورود كابل اينترنت داره. سوال كردم از دوستام ميگن وقتي وصل كني كابل اينترنت همه كانالها رو باز ميكنه.خواستم ببينم چه طوري ميشه؟
با تشكر
درود عزیز من متوجه نشدم شما چه رسیوری دارید اگر رسیور جدید k9k9 برای شرکت هایویون باشد شما میتوانید با وصل شدن به اینترنت و تنظیمات رسیور برای برقراری شرینگ شما میتوانید یک سال شرینگ رایگان استفاده کنید پشت رسیور هم یک ورودی لن باید داشته باشد تا کابل را از مودم به پشت رسیور بزنید

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
با سلام
شرمنده رو جعبه نوشته hivion 9797 xs pvr xvid full hd دقيقا اينو نوشته.چند تا كانال hd هم نشون ميده.ورودي لن هم داره.230000 بولشه.اما شرينگي نديدم؟كجاست؟اگر نداشت از كجا مي تونم تهيه كنم؟
با تشكر

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
ببخشيد يادم رفت.جريان ميكرو چي شد؟اين نرم افزار جديدتونم هم با لودر باز نشده ؟ كي مياد درستش؟

بالا